Wat is het raarste commentaar dat jullie ooit kregen tijdens een wandeling?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pijkiepijkie 3 doggies

honden foto van pijkie

wat een geinige verhalen staan er tussen!!!
het enige wat ik hoor en waar ik zo langzamerhand dol van word is "aaah is dat een puppy?"
"jawel dat is een puppy van bijna 3" O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is het raarste commentaar dat jullie ooit kregen tijdens een wandeling?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Pumba@PebblesPumba@Pebbles 3 doggies

honden foto van Pumba@Pebbles

Mijn kat wandelde altijd uit zichzelf mee als ik de honden uitliet. Dat heeft wal eens tot grappige maar ook gevaarlijke situaties geleid! Ze was er niet vanaf te brengen en zwaar beledigd als ze niet mee mocht.

honden page profiel Pumba@PebblesPumba@Pebbles 3 doggies

honden foto van Pumba@Pebbles

" Gaan jullie ook met een kat wandelen??? "


Mijn kat liep altijd uit haarzelf mee als ik de honden uitliet. Dat heeft wel eens tot grappige maar ook gevaarlijke situaties geleid. Ze was er niet vanaf te brengen en zwaar beledigd als ze niet mee mocht..

honden page profiel Xiomara Xiomara

honden foto van Xiomara

Tja, ik heb 3 staffords, ik ben klein en ik ben getint dus dan hebben mensen al snel een vooroordeel...niet echt opmerkingen alleen van sommige een afkeurende blik en dan steken ze snel de straat over. Ik heb ze zijn altijd aangelijnd en ik heb ook altijd poepzakjes bij mij dus daarvan kunnen ze niks zeggen.

In mijn straat kent iedereen ze en diegene die bang waren voor ze (staffords) die komen nu lekker met ze knuffelen!

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van cia v.d. heijden


Hier hebben wij Blauw/witte Border Collies.

Wat ik vaak hoor is of de zwart/witte kleur nog gaat komen....
De EE red Border Collies zijn "een ander soort Border Collies"!!

Ik lig dus met regelmaat in een deuk :-D

honden page profiel EmmaEmma 2 doggies

honden foto van Emma

Wij hebben Benno.
Hij is altijd heel roekeloos en wil met alle honden spelen, en dat gaat niet altijd even goed.
Veel mensen raken geïrriteerd als Benno hun hond in beslag neemt.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van C

Hahaha, wat een verhalen :-D:-D! Ik heb maar 2 bizarre momenten mee gemaakt..;

Ik ging naar de kinderboerderij, ff daar een pauze houden na de wandeling in het bos. Komt er een man naar me toe die zei; ''Ja, dat is zo'n Dwergpinschertje he!'', ik verbaasd dat iemand eens een keer de Dwergpinscher in Bijou zag, dus ik zeg dat dat klopt, maar dat zij wel een kruising is, geen volbloed Dwerg.
Zegt die man; ''O oke! Enne, hoeveel heb je daar voor betaald?'', ik vond het nogal een onbeleefde vraag, maar goed, ik heb toch maar geantwoord dat Bijou 350 euro gekost heeft.
Toen zegt ie; ''Veelste veel geld!! Wij waren laatst op vakantie in Polen, daar kan je al die hondjes kopen he, ze staan er overal mee, voor 60 euro heb je dr al een, zonde van je geld dus!''.
Ik was ontzettend verbaasd en ik heb volgens mij weinig nuttigs meer kunnen zeggen.

Na deze aparte conversatie, op dezelfde kinderboerderij, sta ik met Bijou voor een hek van zo'n bak waar dan geitjes in zitten. Bijou had ik opgetild, omdat het nogal druk was met kinderen en mensen.
Komt er een vrouw met haar kind op mij af gestormt; ''Kijk lieverd!! Dit hondje wil vast wat melk!'' en probeerd zo een flesje melk in Bijou's bek te proppen..Hahaha, ik wist echt niet wat te doen, volgens mij heb ik me omgedraaid zodat ze niet bij haar konden komen.

honden page profiel Beau Beau 3 doggies

honden foto van Beau

haha wat een leuke verhalen hier.

Ik werd gisteren in het bos nog aangesproken door een oudere dame; ik kreeg een preek over hoe gevaarlijk herders wel niet konden zijn.
Na vijf minuten werd ons pupje een beetje ongeduldig en begon te springen en in de riem te bijten. Nou de dame was helemaal van slag, zie je wel die agressie zit er nu al in!! Ik moest er om lachen en toen liep ze boos door =P

helmadix (Gast)

Polieagent doet alsof hij boos is: het zou verboden moeten worden om met een vosje aan de riem te lopen!


:-D!

honden page profiel Lotte&Guus de Golden*Lotte&Guus de Golden* 3 doggies

honden foto van Lotte&Guus de Golden*

woooow jou hond is echt heeel dik
nou Guus is dus echt niet dik,kijk mijn fotos maar haha

honden page profiel MeisjesMeisjes 3 doggies

honden foto van Meisjes

Kijk een IJSBEER...wijzend naar Luna...
Of dat ze een border colli/ golden retriever enzo is of een herdershond...en dan de buurvrouw die denkt alles te weten over honden,nog bij hoog en laag beweren dat mijn hond een herder is ipv een husky! zo heeft ze vaker domme rare opmerkingen gemaakt... tja blijkbaar weet ik het als baasje inmiddels niet meer wat voor soort ras mijn HUSKY is...ze is al voor verschillende rassen uitgemaakt...wij lachen er om haha.
Een keer....
wandelen we lekker heerlijk rond in de buurt en door een straat waar ik dagelijks paar keer langs kom,hoor ik opeens iemand zeggen tegen mensen die naar buiten kwamen en wijzend naar Luna "PAS OP GEVAARLIJKE HOND"!!!!! dat was eerste keer we dat mens ons zagen en zij ons!
de mensen die naar buiten kwamen keken haar dom aan en naar Luna...ze kennen Luna wel en weten dat ze totaal niet gevaarlijk is en nergeerde die vrouw ook gewoon...hoe dat mens er bij kwam om te zeggen dat Luna gevaarlijk is weet ik niet..
Of mensen zeggen dat Husky's moeilijk eigenwijze honden zijn en niet te trainen en altijd zo druk zijn en niet handteerbaar en altijd weg lopen en gaan zwerven en hek nooit hoog genoeg is. niet met katten enzo om kunnen gaan en onder tussenzit Luna rustig naast mij...ze is makelijk rustig kalm,luisterd goed en rent als kan elke dag los...en zwerft niet. onze hek is 120 cm en ze kan er over heen,maar doet het niet..ze is fantastisch lief voor onze kat mickey en echt eigenwijs is ze niet te noemen, lekker relaxe hond is ze.nooit problemen mee gehad....of we krijgen opmerking dat ze niet los kan lopen...terwijl ze op dat moment los rond rend en als ik dr roep komt ze...en dan nog bij hoog en laag beweren dat dat niet kan haha terwijl ze Luna,zuivere husky rond zien rennen spelen met hun honden haha...
of we krijgen de vraag...WAT VOOR MERK ZE IS? ipv wat voor ras..als of ze een auto is...eerste keer ik dat hoorde lag ik dubbel van het lachen...zo als met vele opmerkingen die we krijgen of vragen...terwijl ze hun handen naar Luna toe reiken..vragen of ze bijt? ja zeker.........hoe moet ze eten dan? moet je dan hun gezicht zien en hun hand gauw weer terug getrokken hahaha

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

" Zo'n 2 jaar geleden liep ik eens met Cody buiten, gewoon op het veldje, komt er opeens een man naar mij toe en vraagt wat ik wil hebben voor mijn ''wolf''. Toen bood hij mij dus ook nog duizend euro aan. Dat is toch niet normaal?!! Ik zou mijn hondje nooit verkopen en al zeker niet aan iemand die denkt dat ie een wolf is... En die vent bleef maar aandringen... dus ik was gewoon doorgelopen haha.



Haha nou daar woon ik dus in de buurt, en gelijk heb je hoor, er ligt echt bijna overal glas. Ik heb hier wel eens ruzie gehad met mensen die niet wilden dat ik met Cody door de straat liep omdat er kinderen speelden, want honden zijn heeeel gevaarlijk. Yeah right. Er zijn meer gevaarlijke mensen dan honden hier ;-) "


Ja erg is dat he? Ik liep daar met Lizzie toen ze nog een pupje zo groot als mijn vriend z'n hand was, en de (marokkaanse) vrouwen steken gewoon letterlijk de straat over of gaan op de weg lopen om je niet te hoeven passeren! En de kinderen rennen half gillend en in tranen van angst ervandoor! Ik kreeg er ook steeds zo'n rotgevoel van omdat mensen je het gevoel geven dat je net zo walgelijk bent als die hond omdat je hem/haar in huis neemt :'( En ze verpesten hun kinderen gewoon door ze net zo bang te maken, heel jammer. Kan ik wel een pleidooi van een uur over houden haha gaat me zo aan het hart. Dus ben blij dat ik nu verhuisd met en in een buurt woon waar meer mensen wel een hond hebben als niet (ook niet gek als je aan een prachtig losloopgebied woont) :-D

honden page profiel MeisjesMeisjes 3 doggies

honden foto van Meisjes

ohja..luna is ook een wolf haha ,
een echt denken ze,als ik zeg husky...nee dat kan niet...ze lijkt op een wolf....en als we dr weg wilden doen was er wel iemand die haar van ons over kon nemen...sukkels....heb je inde wereld...is geen wegwerpbeker of doorschuifstuk....

honden page profiel SandySandy 3 doggies

honden foto van Sandy

Hou hem goed vast, anders bijten ze elkaar! (een vrouw met een heel klein hondje)
Oh, uw hondje bijt? De mijne niet hoor dus u kunt gewoon doorlopen....

Is dat zo'n hond die zijn kaken op elkaar zet? Inderdaad net als bij een Teckel.... ;-) ;-)

Gelukkig krijg ik ook hele leuke opmerkingen van mensen die dit soort honden wel kunnen waarderen.
En tja, kan me er ook echt niet druk om maken, moet er vaak heel erg om lachen, ook wanneer mensen niet weten hoe snel ze naar de andere kant van de straat moeten rennen wanneer we eraan komen, voel me dan net de koninging waar plaats voor gemaakt moet worden haha! :-D

honden page profiel julia en spikejulia en spike 3 doggies

honden foto van julia en spike

wat de raarste opmerking was
is dat ik naar een park ging lopen met spike
we gingen ook spike's beste vriend ophalen en toen ik skip(spike's beste vriend) terug bracht
ging ik toch nog een klein stukje wandelen en ik kwam een meneer met een mevrouw tegen en die zeide tegen mijn 'wat een mooie poedel heb jij toch'

dat komt ook wel vaker voor dat mensen spike aanzien voor een poedel O-)

honden page profiel YarrindiYarrindi 3 doggies

honden foto van Yarrindi

Jaaaaaaaaaaaren geleden toen onze dalmatier nog leefde en de hond van mijn ouders (een flatcoated retriever) te logeren had, kwam ik tijdens een wandeling een mevrouw tegen die me aansprak "wat een prachtige honden" blablabla...
Ze vroeg wat voor een honden dit waren, dus ik zeg: een dalmatier en een flatcoated retriever, waarop ze vroeg "zijn het zusjes?" ;-)

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

" Nouja afgezien van alle vooroordelen...

'Wat leuk om eindelijk eens zo'n hond te zien bij een normaal persoon die gewoon normaal met deze hond omgaat. Dat merk je direct want het is zo'n lieverd! Zie je, het kan dus wel! Want weetje, hier in de buurt loopt ook een vent, 2 bij 2 vol met tattoos precies met zo'n zelfde hond.. En dan weet je het wel weer he, dat beest is heel vals en vast niet opgevoed.' Ehh mevrouw, dat is mijn vriend. O-) "


GENIAAL!!!

honden page profiel BasBas 1 doggies

Ik heb geen verhalen die sbs zullen halen :-D al heb ik 1 om woest van te worden.

Ik ga naar honden training, De honden training was afgelopen. Iemand van de training loop naar mijn hond toe met haar eigen hond laat de honden spellen.Leuk toch! even de honden laten spelen naar training kost je niks! dat dacht ik. Terwijl ze aan het spellen zijn zeg ze dat ze maandag(het was op dat moment donderdag) naar de dierenarts was gegaan omdat ze kennelhoest heb. Paar dagen laten jahoor ik merkte aan mijn hond dat die ziekjes was en hoesten gelijke naar de dierenarts het koste mijn 103,- euro.

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

@BAs, volgende keer als je verkouden bent eerst je neus afvegen en daarna mevrouw een hand geven O-) O-)

honden page profiel BasBas 3 doggies

" Jaaaaaaaaaaaren geleden toen onze dalmatier nog leefde en de hond van mijn ouders (een flatcoated retriever) te logeren had, kwam ik tijdens een wandeling een mevrouw tegen die me aansprak "wat een prachtige honden" blablabla...
Ze vroeg wat voor een honden dit waren, dus ik zeg: een dalmatier en een flatcoated retriever, waarop ze vroeg "zijn het zusjes?" ;-) "
Ken je merken dat mensen dingen vragen zonder echt naar het antwoord te luisteren.

honden page profiel Mirjam Mirjam 3 doggies

honden foto van Mirjam

Mijn dochter stond op het wandelpad tegenover ons huis met Zorro die toen 9 weken was, komt er een man aangefietst met zijn dochtertje achterop, zegt dat meisje, kijk pap wat een lief klein hondje... zegt die vader die is niet echt joh!

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

" Mijn dochter stond op het wandelpad tegenover ons huis met Zorro die toen 9 weken was, komt er een man aangefietst met zijn dochtertje achterop, zegt dat meisje, kijk pap wat een lief klein hondje... zegt die vader die is niet echt joh! "


Hahahaha maar het is ook wel echt net een knuffelhondje, en die van furreal friends (ofzo ;-) ) worden ook steeds realistischer haha

honden page profiel Mieke ft. DhaylaMieke ft. Dhayla 3 doggies

honden foto van Mieke ft. Dhayla

Toen Dhayla ongeveer 3 maanden oud was kwam er in het bos een man naar me toe dat ik zo'n mooie chihuahua had. Hij kon zien dat het een stamboomhond was en vond dat ze zeker een nestje moest krijgen van zijn mooie rasechte theacup chihuahua reu. Dus ik uitleggen dat het een sheltie is en dan theacup een broodfokkersterm is. Maar als ik dacht dat dhayla een sheltie was dan had ik haar niet bij een goede fokker gekocht, want ze is duidelijk een chihuahua. Ben lachend doorgelopen....

honden page profiel Corina Corina 3 doggies

honden foto van Corina

" Nadat wij met Max meer dan twee uur hadden gelopen en hadden geroust op een open veld met de tennisbal was hij helemaal kapot. Wij liepen terug het bos in en Max sukkelde een beetje achter ons aan, nog uithijgend van het rennen en spelen.

Komt er een man naar ons toe en kijkt naar Max. Zegt hij "niet teveel eten geven!" en loopt zo door. Wij waren met de stomheid geslagen en konden niks meer uitbrengen. "



Hihi ik liep een keer met mijn hond, kom ik een vreemde man tegen. Loopt langs zegt met een glimlach: Ja met een hond moet je lopen heh!

Alsof ik nooit loop ofzo haha. Ik heb maar gezegd: Ja gelukkig wel , we houden beide van lopen!

honden page profiel YarrindiYarrindi 3 doggies

honden foto van Yarrindi

Ohhh nog een leuke...niet tijdens een wandeling, maar rondom het huis. We wonen in een buitengebied met een weitje langs het huis, waar wat fruitboompjes staan en een picknicktafel, wat heerlijk vertoeven is in de zomer.Dat weitje grenst aan de weg, wat zomers best druk is met fietsers. Afgelopen zomer zaten we dus ook heerlijk ff te genieten en ook onze hondjes lopen daar natuurlijk rond en wat te dartelen. Vervolgens komen er fietsers voorbij en zien dus onze honden, waarop mevrouw tegen meneer zegt" kijk daar wat een leuke geitjes" O-)

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Hmm.. Ik denk toch wel dit;

Bink en ik waren aan het wandelen in het dorp -waar net een zomermarkt was geweest- en allemaal mensen op het terras draaiden zich om en begonnen met zijn allen te fluisteren en daaruit was te verstaan dat ze het een lelijk varken vonden die tegen een muur was gelopen en daardoor een kromme neus had.. Nou, mooi is dat!

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. 3 doggies

honden foto van Irene Emma.

Een politie agente die zei wat is ze dik,(net 20 kilo afgevallen)
Haar vacht groeit door een sterilisatie en die was nog al vol,de volgende dag zou ze getrimd worden. Mijn antwoord ,ja dat vind ik ook. Ik ga niet meer in discussie daar over.

honden page profiel pienpien 3 doggies

honden foto van pien

Ik laat net J-jay en Faith uit...
Kom ik een man tegen die aan mij vraagt,
Hoelang heb jij die border collie al?
Ik antwoord, 1,5 maand.
Zegt hij, wil je hem dan niet aan mij verkopen?

Euh NEE, mijn honden zijn niet verkoopbaar!!!

honden page profiel WolverineWolverine 3 doggies

honden foto van Wolverine

Toen Kiara nog een pup was.
"Kijk, daar loop een kat aan de lijn" of "Kijk mama, een wolf" hahahaha

honden page profiel Beau Beau 3 doggies

honden foto van Beau

" Oh ja en wat dachten jullie van die mensen die vragen

"wat voor merk is dat?" Niet... welk ras, maar echt merk whahahaha "


U heeft het genoegen kennis te maken met een echte 'lacoste' :-D wahaha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat is het raarste commentaar dat jullie ooit kregen tijdens een wandeling?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 14 12 34 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Volgende forumvraag: Fotoshoot zondag, de foto's!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^