Je ziet een hond geslagen worden..wat doe je?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TessaTessa

honden foto van Tessa

wat bezielt die mensen toch he? Ik heb het ook meegemaakt, maar kon niks doen. Zelfs de politie en dierenbescherming konden niks tegen die akelige man beginnen. Uit eindelijk is de man verhuisd en niemand heeft er ooit nog wat van gehoord. Heel triest allemaal.
Hoop het nooit meer mee te maken en bij het lezen van al deze verhalen krijg ik echt kippevel!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Je ziet een hond geslagen worden..wat doe je?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Fries&witFries&wit

honden foto van Fries&wit

Afgelopen week nog meegemaakt, een prachtig mopshondje wou volgens zijn "tokkiebaasje" niet luisteren en trok zó hard aan zijn riem dat het hondje een stuk door de lucht vloog en met een smak op de grond kwam.
Nadat ik die "tokkie" vroeg of ik hem ook zo mocht laten vliegen, mag je wel raden wat erna is gebeurt..

honden page profiel christelchristel

honden foto van christel

Nou????

honden page profiel Nicole en de woefkesNicole en de woefkes

honden foto van Nicole en de woefkes

een vriendin vertelde me laatst over een hond, en die was getraind om mensen aan te vallen. de baas van die hond was overleden en die hond was dus door niemand handelbaar meer, dus moest ingeslapen worden.

en er was een mand die die hond wel wou, die hond viel hem aan en de man sloeg hem bewusteloos (dat kan als er geen anderen mogelijk is, want het was hem of de hond) hij heeft die hond bewusteloos mee genomen, en thuis aan een paal gezet met een ketting.

en nu ging hij iedere keer als die hond iemand aanviel werd hij geslagen met een stok, dit vind ik echt niet kunnen! :'(

mijn vriendin die zij ook nog 'ja het is beter als hem laten inslapen', moet je na gaan hoeveel die hond heeft geleden. toen ze me dit verhaal vertelden en er ook nog bij zat van 'dat is goed voor die hond' heb ik tegen haar gezegd je weet waar de deur is. hier kan ik niet tegen mensen die dit goed keuren :'(

honden page profiel shadowshadow

honden foto van shadow

Ik vind het vreselijk.. maar zal ik je iets sterkers vertellen?

Ik had ooit een engelse cockerspaniel en we wandelde gezellig samen door de stad.
opeens kwam er een man met een hond aan en Beau begon naar die hond toe te rennen. ik had zo'n uitloop riem, en wilde hem naar "binnen halen" maar ik kreeg de kans niet eens, Beau deed helemaal niks, wilde alleen maar spelen en die man die trapt hem met Kisten aan (je weet wel die legerschoenen) onwijs hard tegen zijn maag aan.
ik begon echt hard te gillen en schreeuwde: SPOOR JIJ NOG WEL ACHTERLIJKE ********" (sorry voor het taalgebruik) het stond me nog zooo vers in mijn geheugen.
ik wilde hem een trap verkopen omdat ik zo onwijs schrok en hem een lesje wilde leren maar helaas ging het met Beau niet zo goed. hij gaf over (ook bloed) en ik wilde me over hem ontfermen.
Mensen aan de overkant van de straat stonden maar te kijken maar staken geen hand uit!

honden page profiel MiranMiran

honden foto van Miran

Heb ooit eens gezien dat een herder met de stok waar hij mee aan het spelen was afgeronseld werd omdat het dier die stok niet snel genoeg los liet, ik zat op dat moment in de bus, ben in paniek naar de chauffeur gegaan om de bus te laten stoppen, ben uitgestapt naar die vent toegelopen en hem die stok uit zijn handen getrokken en hem daar zelf een optater mee gegeven , heb hem gevraagd "En? hoe voelt dat nou?"
Ik moet eerlijk toegeven dat ik op dat moment zelf 7 kleuren scheet omdat je nooit weet wat zo'n kerel dan doet. Hij deed op flink schelden na gelukkig niks.
Eigenlijk heb je er niet veel aan, want die hond gaat toch weer naar huis met die baas.

honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek

honden foto van Kaatjekoek

Gelukkig heb ik dat nog nooit gezien... want dan sta ik niet voor mezelf in denk ik.

Ik heb wel eens een soortgelijk iets meegemaakt, maar dan met eendjes.

Ik reed op de autoweg en zag in de verte vanalles bewegen op de weg, auto's reden erover en er langs. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het om een moeder eend ging met haar 10 jongen. Ik aarzelde geen moment, zette mijn alarmlichten aan en blokkeerde de weg. Ik stapte uit en heb alle halfdode en vreselijk uitziende eendjes opgepakt en aan de kant uit hun lijden verlost. Moedereend en 3 jonge eendjes waren nog in tact, liepen achter me aan en gingen de sloot in. Doordat de halfdode eendjes nog piepten bleef moedereend op de weg om haar kinderen te beschermen, gelukkig wist ik dat, vandaar mijn actie. Ik heb het niet met plezier gedaan en rilde als een rietje van woede en verdriet. Maar ik kon niet anders.

Bah!

honden page profiel millymilly

honden foto van milly

15 jaar geleden hield ik de zaak voor een vriendin open in de kinkerstraat
ik zag dat een man zijn bulterrier aan het trappen was
ben naar buiten gegaan en heb de honden riem
uit zijn hand getrokken hond in zaak duer op slot
en toen politie gebeld
dat zou ik zo weer doen
als ik zie dat iemand een dier pijn doet
ga ik er op af word ik zelf een terriertje

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Je ziet een hond geslagen worden..wat doe je?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: is weer voorbij die zomer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^