pup gebeten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

duidelijk zijn dat anneke niet het ras omlaag haalt hor. jammer dat we niet ff horen hoe het met je puppie gaat mijriam

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "pup gebeten" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

oh ja yvette kijk is een keer het programma pitbulls and parolees op animal planet... daar zal je zien dat dit o zo gevaarlijke ras helemaal niet zo gevaarlijk is..

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Ik ben heel benieuwd hoe het nu met je hondje gaat?!! O-)

honden page profiel ashaasha

honden foto van asha

ik heb een andere topic geopend over de geschiedenis van de stafford is wel interesant

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo

honden foto van Sanne & Bo

Hoi Anneke!
Dit is bij onze pup Bo ook gebeurd toen zij 4 maanden was. Het baasje van een herder vroeg of haar teef even met Bo mocht spelen. Dus eerst waren ze fijn aan het spelen en toen ineens uit het niets beet ze Bo in haar kop. Haar oog kwam naar buiten en zijn met spoed naar de DA gemoeten.
Dat oogje is nog altijd vergroot.
Ik laat Bo nooit meer bij die hond, ook al had ze het nog nooit gedaan.
We snapten allemaal niet waarom de herder ineens beet, want Bo was erg onderdanig naar de herder toe.

Veel sterkte voor je pupje!

Groetjes, Sanne

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Ik heb niet alles gelezen ,maar de Duitse herders staan ook in een kwaad dag licht hoor. hoe vaak ik wel niet hoor ,herders vind ik eng mijn hond is ooit gebeten door een herder enz enz .

Mijn vroegere Duiste herder Bobby wilde heel graag spelen , en als hij dan naar een hond toe liep al rennend dan worden de baasjes al helemaal panich en op een dag gaf een man van een andere hond Bobby een schop tegen zijn acherste ..en sinds dien was Bobby niet meer te vertrouwen ...Hondne voelen heel goed de energie van de andere mensen (cesar millan)

over de staffort ik wilde heel graag een staffort ..ik heb toen ene tijdje mee zitten lezne op het forum van de stafort en wat vragen gesteld ..alle mensen daar die zeiden wel dat een stafford vanaf een jaar of 2 niet meer met andere honden om kunnen gaan . dus als je een hond wil die je lekker los wilt laten lopen moet je geen staffort nemen ..en daarom heb ik het niet gedaan . en dat zeiden de baasjes zelf op het forum.
en nu heb ik weer een Duitse herder en dat is natuurlijk ook af wachten of hij met andere hondne om kan blijven gaan maar heb je iets meer kans op ..ik zal er in iedergeval me stinkende best voor doen

Anoniem (Gast)

@ Anneke

Wat erg en jammer voor je hondje dat hij dit mee moest maken, hopelijk houdt hij er geen angst voor andere honden aan over.

Wat betreft Staffordshires, ze blijven onvoorspelbaar (voor andere rassen geldt dit overigens ook). Maar deze honden lijken vaak het gevecht op te zoeken door aan te vallen zonder reden. En die aanval is dan niet mis. Het is toch niet normaal dat deze 'lieve' honden kinderen en andere honden doodbijten. Ik vind dat alle eigenaren van Staff's ze op z'n minst moeten aanlijnen en erg voorzichtig moeten zijn met andere honden. Best dat je je eigen hond lief vind en dat hij in jouw ogen niks doet maar dat is toch niet teveel gevraagd lijkt me. Het zou iig een hoop problemen besparen.

honden page profiel Rika & TessaRika & Tessa

honden foto van Rika & Tessa

Hallo allemaal,

Ik heb een golden retriever van 1 jaar, en zij is net een 2 week voor dat wij haar hadden, aangevallen geweest door 2 honden hier uit de buurt :'( . Ik had haar wel aan de lijn, maar die honden waren vanuit huis ontsnapt naar buiten, de ene had een muilkorf om moeten hebben omdat ie al vaker honden en kinderen had gegrepen O-) en de andere hond liep met die ene mee. de hond met die de muilkorf om had moeten hebben was een herder en die andere was een huskey.. Ze was van voor en achter gegrepen en ik stond er tussen en kon niks doen.. nouja ik heb wel geprobeerd om die honden van haar af te krijgen, maar toen greep ie mij ook nog.. Gelukkig kon ik heel hard schreeuwen (haha) doordat de buurtjes mij hadden gehoord en de honden van haar af hebben gehaald.. De herder is afgemaakt omdat de buurt daar al jaren over klaagden. En had zelfs een brief van iemand gekregen zodat ik aangifte kon doen, zo konden ze ook zien dat die hond niet te vertrouwen was.. de huskey is naar een boerderij gebracht en kan daar nu lekker rond rennen enz..af en toe doet mijn hand nog erg pijn.. Met tessa is het verder allemaal gelukkig goed afgelopen, ze had wel heel veel bijtwonden voor en achter, en ze heeft/had nog wel last van als ze een grote groep honden tegen komt, maar als ik dan het verhaal vertel aan de mensen, dan snappen ze dat gelukkig wel. Ik doe haar er soms wel bij want ze moet het wel weer leren om bij andere honden te kunnen, soms gaat het heel goed en de andere keer is ze weer erg bang, zelf ben ik ook erg bang geweest voor andere honden, maar gelukkig gaat nu alles weer goed! :-D

Anoniem (Gast)

ik snap niet dat je je pup of een hond laat spelen ik zou dat nooit doen , wand die honden zijn niet te vertrouwen , zo doen ze niks ,en zo vallen ze uit, ik heb het zelf mee gemaakt, ik snap niet dat mensen hun kop in het zand blijven steken, je hoort het konstant je leest het je ziet het op de tv het is met kinderen of ze pakken andere honden,als ik zon hond aan zie komen ga ik er met een boog om heen, en het verhaal en de andere rassen dan die bijten ook wel, dat klopt is ook niet goed ,maar hoeveel honden worden er niet dood gebeten door zon,stafford, of mijn hond gebeten word door een soort genoot of een stafford daar zit dus echt wel verschil in ,dan is mijn hond niet dood,mensen moeten eens niet zo naief zijn en eens je ogen open moeten doen, ik weet zeker dat er zo meer mensen er over denken maar het alleen niet zegen ,dan zeg ik maar loop lekker met je hond naar een stafford of pittbul, maar niet klagen daarna , ik vind het alleen erg voor je hond want die is weer de duppen,

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

Zo jehart gelucht anoniem.waarom maak jij ze niet kenbaar en verschuil jij je zo stieken acher anoniem. dis neemt niemand serieus hoor wat jij nu zeg sorry lachen dat is wat ik er om moet doen hahahahahahaaa

honden page profiel JaneJane

honden foto van Jane

en jij ziet echt het verschil tussen een staff/pitje en elk ander ras? ;-)
de meesten zien het verschil niet eens.....

honden page profiel JaneJane

honden foto van Jane

mijn reactie was bedoeld voor Anoniem, niet voor Myriam ;-)

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

Hhahaah ikke ff blij :-D :-D :-D

honden page profiel SonSon

honden foto van Son

Hallo !

Ik had ook in een ander topic, al eens gereageerd op enkele Staffies....hier uit de buurt ( minder leuk tegen Montie ...)

Het incident, dat ik hier lees is toch ook weer vreselijk, en ik hoop dat je hondje snel weer opknapt !

Vanmorgen vroeg....met M. naar het parkje....: de 2 Staff's lekker aan het rennen en spelen, dus ik hou M. aangelijnd. Kom ik nog een aantal dames tegen met hun honden en hoor ik, dat één van de twee Staff's 2 dagen geleden een teckel flink heeft gebeten ( da hechtingen enz. enz. )

Eind van het liedje ...?????


De Staff's hebben het hele veld om te ravotten, en wij liepen op het pad met de andere honjes ....! O-)


Ik blijf dit toch uiterst vreemd vinden....!!
Misschien moeten we een "uitlaat rooster" gaan maken ?


Son

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

als het een maltezer was geweest die een teckel gepakt had. had je dan ook zo gereageerd? ik vind het totale bullshit dat een stafford in een kwaad daglicht wordt gesteld.

ik hoorde van de week dat een cane corso was gegrepen door een pitbull en flink!!! vond het heel erg om te horen maar dat ligt dan toch echt an de opvoeding van de pitbulleigenaar en niet het ras zelf?

wat ik er mee wil zeggen is dat het niet de hond zelf is die agressief is ze worden zo gemaakt
ik kan kleine rensje ook maken tot een killer als ik wil maar dat hoeft echt niet zo te zijn dat alle vlinderhondjes dan zo zijn.


altijd die vooroordelen wordt daar zo moe van!!!

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

Weet je son die mensen van die stafford s als het waar is verdienen een groot schop onder de kont. als het waar is he want als mensen en hekel hebben aan iets of iemand zijn de verhalen zo rond .
en vaak word ervan een mug een olifant gemaakt.
als het zo is vind ik wel dat jullie stappen moeten ondernemen die mensen aanspreken of de hondenwacht vragen of die met de mensen wil gaan praten.
vind het wel toevallig dat juist die mensen dat weten en tegen jou vertellen, sorry.
en wees verstandig neem aan andere route want jij voelt je anders toch niet op je gemak toch.
maar verspreid geen roddels verder en doe er wat aan. mijriam

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

Claudia denk aan je hart hahahahaahahahahahaa

honden page profiel claudia& ladyclaudia& lady

hoi hoi

hopelijk is straks alles goed met je hondje.

ik zit hier al heel veel te lezen en ja misschien is de ene ras wat heftiger dan de andere ras.

mijn hond is ook uit het niets aangevallen de mensen hebben alles vergoed ze hebben het netjes opgelost.

ook lady was een pup toen die tijd en godzij dank is ze er nog en godzij dank is jou hond er ook gewoon nog.

lady is nu wel doordat zij als pup aangevallen is bang voor grotere honden jammer genoeg.

ik zelf zou als jij toch veel contact heb met die mensen op afstand die honden weer langzaam kennis laten maken en kijken hoe ze reageren weer op elkaar je kan ze weer langzaam vrienden laten worden

heel veel sterkte gewenst groetjes claudia

honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden

honden foto van Gerdine van der Linden

Zal ik me verhaal er dan weer bij zetten dat de stafford van mijn zwager bijna dood is gebeten door een labrador?

Gaan we dan ook labradors boycotten?

En de lab begon, en die sukkel van een gangster (stafford) heeft geen een keer terug gebeten, hij weet niet eens hoe!

Het ligt zeker niet aan het ras, maar aan de baas!

Als een hond zomaar bijt en doorbijt, ligt het aan zijn bijtrem, dus aan de moederhond die hem dit hoort aan te leren!
Ik zou dus eerder naar de baas en fokker gaan kijken dan naar het ras!

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Hier een pagina over bijtincidenten per ras, ik zag dat emand het rijtje had overgenomen, maar het belangrijkste uit sit onderzoek is, dat het grootste deel van de bijtincidenten is door kruisingen. Slechts 40 van de 144 waren rashonden en dan komt het rijtej.

nou ja, kijk zelf maar en trek je eigen conclusies:

http://www.dogweb.nl/bijtincidenten.html

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Vreemd dat een golden retriever bijna bovenin staat..had ik niet verwacht van de page hondjes..

honden page profiel SonSon

honden foto van Son

@ Myriam

Ik heb geen hekel aan geen één hond, integendeel !!!!

Ik wist niets van het bijt incident .....maar een vrouw begon het te vertellen....en waarom zou ze dat zomaar gaan zeggen, haar hond ravot ook altijd daar op het grasveld.... en nu dus ook niet !

En wat je zegt, over een Maltezer of een dergelijk hondje valt een teckel aan....ja dat zal ook heus wel eens gebeuren, maar de gevolgen zijn dan niet zo dramatisch !

Ik heb het nog nooit in de krant gelezen hoor....Maltezer / Yorkshire /Poedeltje / Chi / Spaniel.....whatever heeft een andere hond doodgebeten, of nog erger een kind zwaar verminkt !

Maar wie de schoen past......Wél de feiten onder ogen zien, en het is jammergenoeg zo, dat er bepaalde rassen feller zijn !! Of niet ?

Son


honden page profiel Gerdine van der LindenGerdine van der Linden

honden foto van Gerdine van der Linden

Ik vind het sowieso stom hoe het er staat want 90% van de bijtincidenten zijn ongelukken.
Vooral bij gezinshonden zoals de golden, die word door een kind in een hoekje gedreven, of iemand probeerd zijn eten af te pakken.

ja soms ziet de hond geen andere noodzaak dan te happen.

Dus express happen gebeurd eigenlijk nooit.

honden page profiel annekeanneke

Hoi,hondenliefhebbers
Met Bento gaat het goed hij speelt en kwispelt weer,maar als ik had geweten dat mij vraag zoveel heftige reacties zou opleveren had ik mij wel 2x bedacht,en beste anoniem jij hebt misschien wel de liefste hond terwereld en hebt misschien ook wel alle wijsheid in pacht,maar je reactie is nog erger als die van een pitbull,maar de rest van de forum lezers bedankt voor jullie tips en steun,en een extra lik van Bento,Gr

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Hoi anneke,

voor juridische vragen hierover heb ik nog een goede site gevonden

http://www.minderhondenbeten.nl/wcs/mhb/nl/4428/juridische-zaken.html

honden page profiel justinejustine

honden foto van justine

nou,ja goed verzorgen
en als het te erg is
ga ermee naar de dierenarts :

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Wat erg zeg,ik zou toch maar goed oppassen de volgende keer.Hoe gaat het nu met jouw hondje?

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

nee dat klopt omdat als een staf, mastino, pitbull of whatever aan zou vallen wordt dat meteen groots vermeld op de voorpagina van iedere krant. pas heeft een jack frussel mijn hond gebeten. en ikkan nergens op internet of krant teruglezen dat diehond gebeten heeft. dus dat is denk ik ff t verschil

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

son nee ik bedoel niet dat jij er een hekel aan heb nee dat zeg ik niet hor en dat jij het eng vind om daar te lopen begrijp ik ook wel.
maar vaak piepen en gillen die kleintjes al voordat er wat gebeurt. makt niet uit het feit is dat jij daar nu niet fijn vind om te lopen. praat met die mensen of maak er werk van. ik was er zo klaar mee he welk ras mens of dier het ook was. ik maakte gelijk korte metten mijriam

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

ja echt myriam ik spring bekant uit mijn vel hahahahahah en dan ben ik niet eens eigenaar van een staff!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "pup gebeten" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 5 12 34 5
Volgende forumvraag: tobias zijn maaltijd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^