Slecht eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Nee, ik heb het niet gevraagd. Ze kwam onverwacht met de uitslag van de tumor die ze in december bij hem had weggehaald. Was gelukkig wel goed nieuws. De tumor was helemaal weggehaald en er zijn geen uitzaaiingen te verwachten, maar hierdoor was ik even zo overdonderd, dat ik helemaal was vergeten wat ik nog meer wilde vragen. Ik zal haar binnenkort even een mail sturen en dan alsnog de vragen stellen die ik wilde. En voorlopig ga ik maar even door met 4 x per dag een kleiner portie. "

Nou, hartstikke fijn dat dat goed nieuws washp-thumbsup! Ik snap dat je de rest bent vergeten te vragen.

Een mail sturen is wel een goed idee.

 

Gaat het goed met de 4x daags kleine porties? Valt hij niet af?

honden page profiel Frieda Frieda

honden foto van Frieda

" Frieda, wat een goed nieuws, jij zo blij dat je een hoop vergeett te vragen ..je kan altijd een belletje doen maar begin maar eens op de dag de eten een paar keer aan te bieden...zou me geen al te grote zorgen maken...eten komtt wel weer. "

Ja, dat denk ik ook wel. En met 4 x per dag eten krijgt hij nu net zoveel binnen als anders met 2 x per dag. En ik zie hem nu iedere dag weer een beetje beter worden. Dus voorlopig ben ik positief gestemd.

honden page profiel Frieda Frieda

honden foto van Frieda

dubbel

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^