Over Frieda

honden foto van Frieda Ik woon in Hongarije. Ben gescheiden en heb 2 kinderen, die allebei nog in Nederland wonen. Vorig jaar juni is mijn once-in-a-lifetime- hondje Sandy, een boomer, op 15-jarige leeftijd overleden. Naast Sandy leefden hier nog Kyra, een Kuvasz van nu 4 jaar en Remy, een Catalaanse herder van nu 5 1/2 jaar. Ik heb altijd gedacht, dat als Sandy er niet meer zou zijn, dat er hier nog een grote hond bij zou komen. Vooral omdat Kyra nog weleens lomp kan spelen. Maar toen ze er eenmaal niet meer was, miste ik juist zo'n kleintje op de bank, waar je gezellig mee kan knuffelen. Dat kan met die groten ook wel, maar toch anders. En dus kwam hier 2 maanden geleden Doris bij ons wonen. Doris is een Havanezer en inmiddels bijna 7 maanden oud. En het is mooi om te zien, hoe Kyra haar spel aanpast als ze met Doris speelt. Dan is ze veel voorzichtiger, dan wanneer ze met Remy speelt. 
De honden hebben hier een grote tuin tot hun beschikking van 2200 m2. Vooral de 2 groten zijn veel buiten, zeker nu het weer wat beter wordt en hier nu bijna de hele dag de deur open staat. En ook Doris gaat steeds vaker naar buiten en vindt het vooral leuk om achter Remy aan te rennen en die zijn bal afhandig te maken. En Remy is echt het sulletje van de klas. Die laat dat nog toe ook. Net als hij bij Kyra alles goed vindt.

Krabbels aan Frieda

honden page profiel Frieda Frieda schreef om 28 maart om 23:03
Ik hoor ze in ieder geval niet klagen.
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 28 maart om 22:48
Verwende hondjes -:)
honden page profiel Frieda Frieda schreef om 28 maart om 22:41
Nee, dit is de bank in de serre
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 28 maart om 21:52
Danzal DAT de oude bank nog zijn ?
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 28 maart om 21:52
Dan zal de oude bank nog zijn ? Haha .....

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Frieda heeft 401 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Frieda zeer positief gewaardeerd bij 12 waarderingen.

Berichten en online status
Frieda was voor het laatst online 1 dagen, 11 uur, 54 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^