Kerstboom

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nadia & MilaNadia & Mila 3 doggies

honden foto van Nadia & Mila

" Wat knap.  Onze shi tzu vroeger. Vond de plastic ballen geweldig. Maar die was maar klein en at niks wat ze niet mocht hebben.  Onze koda daarentegen eet werkelijk alles wat niet in z'n bek thuis hoort een piept het ook weer uit ( tot nog toe) maar misschien beginnen met alleen de boom ... gaat dat goed,  dan wat lampjes,  ...  gaat dat goed dan wat ballen boven in enzovoort  "

Ja probeer gewoon eerst een boom en als de interesse afgenomen is een paar lampies en daarna wat ballen. Ligt denk ook aan de hond hoor.

 

En misschien hoe mensen reageren? Als mensen bijvoorbeeld panisch doen als de hond in de buurt van de boom komt wordt het natuurlijk wel erg interessant haha

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker 3 doggies

Je moet een hond natuurlijk ook de kans geven om iets te leren. Daarom hier gewoon een boom bij een pup, wel zonder breekbare ballen. Ook zetten we hem veilig in een hoek. En dan gewoon oefenen dat je er niet aan mag zitten. Er zijn hier in huis wel meer dingen waar de honden niet aan mogen zitten dus in principe kennen ze dat idee wel. Dan kan je het jaar daarop weer gewoon aan de glazen ballen. Maar die hangen we niet op kwispelhoogte. 

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

" We hebben het wel geprobeerd maar.... 7 jaar later hebben we nog steeds geen kerstboom   
  "

Maar Beer is ook een uitzondering op de regel hahahaha. Ik zie het al helemaal voor me hoe hij een kerstboom tackled. 

honden page profiel IreneIrene

honden foto van Irene

" Ja probeer gewoon eerst een boom en als de interesse afgenomen is een paar lampies en daarna wat ballen. Ligt denk ook aan de hond hoor.
 
En misschien hoe mensen reageren? Als mensen bijvoorbeeld panisch doen als de hond in de buurt van de boom komt wordt het natuurlijk wel erg interessant haha "

Ons vorige hondje was de rust zelve. Heeft nooit iets gepakt wat niet mocht, at niks buitenshuis en ook nooit een punt van gemaakt.  Dus dacht eigenlijk dat het met deze ook wel zou lukken,  maar niks is minder waar.  Hij EET echt alles. Je kan het niet bedenken of hij heeft het wel in z'n bek gehad. En veel ook opgegeten. Voorheen ook nooit over nagedacht wel of geen boom. Maar nadat hij een lunchpakket inclusief aluminiumfolie heeft gegeten lege sigaretten doosjes,  plastic zakjes,en  voedsel wat mensen op straat weggooien. Hij heeft theezakjes in z'n bek gehad die ik er gelukkig uit kreeg. Hij weet heel goed wat nee betekent.  Maar hij is een onderzoekende puber. En regels gelden alleen als baasje het ziet.  In huis steelt hij hooguit een sok. Die hij dan mee naar z'n bed neemt, Om daar dan heel schuldig te w88 tot we het weghalen.  Maar dit al het bovengenoemde ben ik toch wat huiverig voor glimmende plastic ballen. Glimmende slingers en mooie ingepakte cadeautjes onder de boom.  Hahaha maar het komt helemaal goed. Uiteindelijk. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Hier is al jaren een onverwoestbare boom met onverwoestbare ballen in huis. De katten doen hun best alles alsnog te slopen. Charlii slaapt er gewoon onder…. 

Volgens mij zijn dennennaalden niet geweldig voor de darmen van je hond. Dat zou dus al een reden kunnen zijn een onverwoestbare in huis te halen. 

honden page profiel SuzeSuze 3 doggies

honden foto van Suze

Meneer keek er niet eens naar op… ook was er vorige jaar Niks ondergeplast… ( wij hebben altijd een echte ) echt braaf was die van mij laughing

honden page profiel IreneIrene

honden foto van Irene

" Hier is al jaren een onverwoestbare boom met onverwoestbare ballen in huis. De katten doen hun best alles alsnog te slopen. Charlii slaapt er gewoon onder…. 
Volgens mij zijn dennennaalden niet geweldig voor de darmen van je hond. Dat zou dus al een reden kunnen zijn een onverwoestbare in huis te halen.  "

Heb al 20 jaar dezelfde onverwoestbare boom.  En is nog als nieuw.  Ons vorige hondje boeide het ook totaal niks.  Deze eigenwijze stuiterbal daarentegen. Rukt zelfs buiten takken van struiken af om naar een sok te hebben.  ( uiteraard mag hij dat niet, maar soms is hij echt sneller en sterker dan ik) heb nu alvast de 2 kleine boompjes op het dressoir staan en de gewone boom staat klaar om in elkaar gezet te worden.  Maar dat word het weekend. Dan zijn man en kids ook thuis en kunnen helpen hem te corrigeren indien nodig.  Hahaha

honden page profiel Buddy43Buddy43 3 doggies

Onze hond is ook 9 maanden. Ik denk dat ik geen boom zet, maar ook om andere redenen. Op de plek van de kerstboom staat nu nog de bench, al gebruiken we die maar heel zelden. Misschien leg ik een plank op de bench en kleed die leuk aan met klein boompje.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^