Stinkende scheetjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JJ

Hai, 

Mijn chihuahua laat vanaf gisteren ineens onwijs stinkende scheetjes. 

ontlasting is normaal, ze heeft eetlust ( wel typische chihuahua eetlust dus niet consequent maar weet niet beter van haar) ze is vrolijk alert . Vanmorgen nog gespeeld, gesnoept Voelde wel wat warm aan vanmiddag maar toen had ze in de zon gelegen. Dus ze is niet ziek

ze is 9, altijd wat darm problemen gehad maar de laatste weken stabiel. Je merkt wel dat ze ouder begint te worden 

 

moet ik mij zorgen maken om haar winderigheid van de laatste paar dagen? Ze heeft geen voer verandering gehad , iets meer lekkers als normaal maar dit is vanaf morgen ook weer over haha

ik denk van niet maarrrr voor ze zekerheid 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Heeft iedereen toch wel eens....ze heeft meer lekkers gehad dan normaal schrijf je, hou het met mate de lekkernijs...en als het na een aantal dagen nog niet over is kan je altijd aan de bel toch trekken...mijn hond laat nimmer een knalscheet, ook een keer gebeurd, surprised    Ze schrok er zelfs van, keek achterom en naar mij....nee ikke niet hoor....had ook niets bijzonders gegeten, heeft iedereen toch wel eens laughing

honden page profiel JJ

Precies . Ik had dokter Google al geraadpleegd alleen van wat ik daar las werd ik ook niet vrolijker . Dacht wellicht herkennen jullie het en dan kan ik ook weer rustig m’n week in.

Bedankt voor je bemoedigende woorden Willemijn! Ik wacht het gewoon nog even af vanneweek is het vast over 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Haha, Dokter google, niet meer googlen op dokter google,  die geef zulke enge diagnoses...als ze eet en vrolijk is en gepoept heeft en geen diaree heeft, vrolijk is , geen zorgen hoor....

honden page profiel SaartjeSaartje 3 doggies

honden foto van Saartje

Geen reden tot onmiddellijke zorg.

 

Wel in de gaten houden. Als de buik opgeblazen is en blijft, dan misschien toch even voor advies naar de DA.

 

Ps.je schreef stinkende scheetjes? Laat jouw hond dan ook weleens lekker ruikende scheetjes? cool

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Joyce...die las ik bij..dokter coogle....

Is die winderigheid wel normaal?

Om te weten of je met je hond naar de dierenarts moet, loont het altijd de moeite om zijn ontlasting in de gaten houden. Dit is de ideale gezondheidscheck of -barometer!    

honden page profiel JJ

Haha ik weet eigenlijk dat ik niet moet googelen , ook voor jezelf niet maar toch betrap ik mezelf hier vaak genoeg op dat ik toch Google en mezelf naar kan maken. 

Nee ze oogt echt niet ziek, ze is lekker lui, maar het is sowieso niet een actief beest( behalve als de wat buiten ziet dan blaft ze erop los) en ze is ook alert genoeg .

Haha nou normaal heb ik het idee dat ze nooit scheetjes laat dus dan valt het ook direct op

Buikje is niet opgezet en ook niet gevoelig, ze draait zelfs steeds op haar rug om gekriebeld te worden of ligt voor zich uit te kijken.

Ik ben door jullie gerustgesteld, ontzettend bedankt! Je kunt je echt zorgen om ze maken, konden ze soms maar praten ;)

 

honden page profiel CarolineCaroline

honden foto van Caroline

Je had het ook over extra lekkers gegeven. Misschien iets wat ze normaal niet krijgt?

Ik heb een vaste oppashond die hier heel vaak is en nog nooit een scheet gelaten. Nu was hij hier afgelopen week weer en had ik hem een vega plakje boterhamworst gegeven en opeens s avonds stinkscheten. Neem aan dat het door het plakje kwam. Zijn gezin is niet vega. Hij blijkbaar liever ook niet. Was wel alleen die avond scheten. Daarna niet meer.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Oh gut, die van mij heeft ons bijna vermoord in de auto met zijn pure sulfur scheten. Is deze week lekker het water in geweest en omdat het een soort van vakantie was. Heeft ie ook een gekookt eitje gekregen. Kijk naar de ontlasting, blijft dat heel lang zacht? Dan zou het te maken kunnen hebben met het voer. Bij spuitkak of aanhoudende diarree even langs de DA, 3 dagen staat er voor geloof ik aan advies van de DA.

honden page profiel JJ

Vandaag voor wat anders onverwachts bij de dierenarts geweest met haar , direct dit besproken. Ze was prima in orde had wel volle anaalklieren, kon daardoor komen, die zijn nu geleegd, kon ze later nog wat last van hebben.. 

Scheetjes heeft ze vandaag niet gehad haha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Vandaag voor wat anders onverwachts bij de dierenarts geweest met haar , direct dit besproken. Ze was prima in orde had wel volle anaalklieren, kon daardoor komen, die zijn nu geleegd, kon ze later nog wat last van hebben.. 
Scheetjes heeft ze vandaag niet gehad haha "

Dan heeft dat in de weg gezeten, volle anaalklieren, mooi dat de dierenarts daar naar heeft gekeken.   Geen last meer van een hoop...wind. laughing

honden page profiel JJ

Vraagje; 

ze laat nu weer stinkende scheetjes , maar ze krijgt novacam voor haar pootje, en gisteren heeft ze stronghold gehad ( zit ook ontworm in) hoor haar darmpjes gaan.. 

ze is heel alert en vrolijk ( ook wellicht doordat er bezoek was 

 

moet ik mij zorgen maken of zal het komen dus dat ze ontwormt is + de novacam

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Ontworming is altijd een aanslag, hou het even in de gaten.....als ze vrolijk is en goed eet en drinkt, geen zorgen maken, en anders een belletje een maandag naar je dierenarts....ontworming een pipetje van de stronghold, is een belasting van de darmflora...en een ontstekingsremmer ook nog.

honden page profiel JJ

" Ontworming is altijd een aanslag, hou het even in de gaten.....als ze vrolijk is en goed eet en drinkt, geen zorgen maken, en anders een belletje een maandag naar je dierenarts....ontworming een pipetje van de stronghold, is een belasting van de darmflora...en een ontstekingsremmer ook nog. "

Dankje!

ik dacht nu heeft ze natuurlijk dubbel op.. ontworm en de novacam ( krijgt ze ook vaak diarree van als ze het vaak krijgt ) hopelijk snel voorbij!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Pipet van stronghold is veilig hoor.....maar alles wat er niet hoort in het lichaam kan voor overlast zorgen...niet te veel zorgen maken...en hond die een wind laat komt meer voor. laughing

honden page profiel JJ

" Pipet van stronghold is veilig hoor.....maar alles wat er niet hoort in het lichaam kan voor overlast zorgen...niet te veel zorgen maken...en hond die een wind laat komt meer voor.  "

Oh gelukkig maakte me al zorgen, denk dan nu dat het voor de darmen iets te veel is, heb haar wel een remmer gegeven omdat het , onsmakelijk zo eruit liep. Daar maakte ik me een beetje zorgen om, scheetjes heb ik dan liever ( ook al stinken die nu ook hahaha!)

ze is ook nu wel wat ziek, wilt niets eten, maar als ik buikpijn/ last van mijn darmen heb wil ik ook niets , en ze wilt alleen lekker op bed liggen , hou haar wel zeker in de gaten 

duimen dat het morgen/ overmorgen beter is 

honden page profiel JJ

Volgende forumvraag: Slapen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^