Gezocht kruising Yorkshire terrier/Maltezer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Simone Simone

honden foto van Simone

Wie kent een fokker die betrouwbaar is en de kruising Yorkshire terrier/Maltezer fokt.
Mijn hondje van deze combinatie is helaas overleden en ik zoek nu zo'n zelfde kruising en dan graag van een betrouwbare fokker. Weet iemand een betrouwbare fokker?
Ik hoor het graag.
Mvg, Simone

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Het is een kruising, dus je bent afhankelijk van broodfok, of pretnestjes. Op marktplaats staan er vast genoeg,  maar dan kom je vaak uit bij een broodfokker, daar wil je vast niet aan mee werken. 

honden page profiel Simone Simone

honden foto van Simone

Ja, klopt daarom dacht ik, ik probeer het via deze site. Misschien dat er hier mensen zijn die deze combinatie hebben en mij kunnen aangeven of dit een betrouwbare fokker is. Op marktplaats komt deze combinatie trouwens niet voor. Wel Maltezer/Shishi of andere combinaties, maar die vind ik te klein. Hopelijk is er iemand met deze combinatie met een betrouwbare fokker.
Dank je wel voor je reactie in ieder geval.

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

" Ja, klopt daarom dacht ik, ik probeer het via deze site. Misschien dat er hier mensen zijn die deze combinatie hebben en mij kunnen aangeven of dit een betrouwbare fokker is. Op marktplaats komt deze combinatie trouwens niet voor. Wel Maltezer/Shishi of andere combinaties, maar die vind ik te klein. Hopelijk is er iemand met deze combinatie met een betrouwbare fokker.
Dank je wel voor je reactie in ieder geval. "

Maar een Maltezer x Shih tzu is toch al groter dan een Yorkshire? Waarom eigenlijk een kruising die waarschijnlijk nergens op getest zijn? Ik zou dan voor een Maltezer gaan bij een goede fokker.

honden page profiel Simone Simone

honden foto van Simone

Klopt. Is groter dan een yorkshire Terrier, maar het is juist de combinatie. Als je het hondje op de foto ziet, dit is trouwens Dushi, die is groter dan een Maltezer of een Yorkshire Terrier.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Sterkte met het missen van je Dushi.

Ik begrijp dat je op zoek gaat naar een zelfde combinatie/kruising maar dat geeft geen garantie voor het karakter van het hondje.

Kijk eens op  herplaatsings-sites, bijvoorbeeld  www.verhuisdieren.nl of www.hhin.nl of www.ikzoekbaas.nl.

Succes en hou ons op de hoogte!

 

 

honden page profiel Simone Simone

honden foto van Simone

Dank je wel Jantien. Ik zoek baas had ik gevonden de andere 2 ken ik niet maar daar ga ik even naar kijken. Dank je wel voor je info!

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

" Klopt. Is groter dan een yorkshire Terrier, maar het is juist de combinatie. Als je het hondje op de foto ziet, dit is trouwens Dushi, die is groter dan een Maltezer of een Yorkshire Terrier. "

 

Weet je dan wel zeker dat het die kruising was?

Het is wel apart dat je een hondje hebt gehad die groter is dan de rassen waar het uit voort kwam.

Er kan best nog een ander ras in de voorouders zitten, zonder dat jij dat wist.

 

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Sterkte met het gemis van je hondje. 

 

Eens met Jantien. Je zoekt dezelfde kruising. Maar hetzelfde hondje krijg je niet meer terug! 

 

Eens met Sylvia. Heb je de ouderhonden van je hondje gezien?   Een york en een maltheser zijn beiden behoorlijk kleiner dan een shih x maltheser..... dit alleen om een teleurstelling te voorkomen! 

 

honden page profiel Simone Simone

honden foto van Simone

Het staat in haar paspoort. Ik neem aan dat dit zou moeten kloppen. Het zou natuurlijk kunnen dat er nog iets doorheen zit, maar daar kom ik niet achter. Zelf heb ik nog wel het idee dat er misschien een Schnauzer in zit. Die zijn groter.
Ik blijf maar even kijken of ik het kan vinden en anders moet ik mijn zoektocht aanpassen. Veel van die kleine hondjes hebben ook een plat snoetje. Dat is iets wat ik zeker niet wil, want die hondjes krijgen allemaal ademhalingsproblemen.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

" Het staat in haar paspoort. Ik neem aan dat dit zou moeten kloppen. Het zou natuurlijk kunnen dat er nog iets doorheen zit, maar daar kom ik niet achter. Zelf heb ik nog wel het idee dat er misschien een Schnauzer in zit. Die zijn groter.
Ik blijf maar even kijken of ik het kan vinden en anders moet ik mijn zoektocht aanpassen. Veel van die kleine hondjes hebben ook een plat snoetje. Dat is iets wat ik zeker niet wil, want die hondjes krijgen allemaal ademhalingsproblemen. "

 

Als het alleen in het paspoort staat maar je kent de ouders van je pup niet zelf.

Dan is het een boomer waar ze zo'n naam aan hebben gegeven.

Had je de moederhond wel gezien?

Maar dat maakt verder voor nu ook niets uit.

De kruising waar je naar op zoek bent, bestaat niet echt zoals jij dacht.

Je kan het beste op zoek gaan naar een pup die goed gefokt is.

Uit ouders die zelf ook een goed leven hebben en op zijn minst gezond zijn.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^