Hondenpension

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Nou ja, zo'n lief wat ouder echtpaar hebben wij dus via zo'n site gevonden. Eerst twee keer met hen kennisgemaakt en toen hen uitgekozen nadat we met nog een ander stel hadden afgesproken. We hebben dus de huissleutel niet onder de deurmat achtergelaten en op vakantie gegaan: uiteraard leer je hen eerst kennen en moet dat goede gevoel en vertrouwen er wel zijn. Ze zijn nu twee keer geweest (met hun teckeltje) dus het was de investering waard. Wij hebben er alleen maar goede ervaringen mee. Betekent wel dat je je huis in nette toestand moet achterlaten (poetsen en opruimen voordat je op vskantie gaat terwijl je al druk met regelen bent) maar wij hadden het geluk dat we zowel huis als tuin tiptop en schoner terugkregen dan hoe we het achterlieten ;-) "

Dat klinkt wel echt super. Ik heb echt een vreselijk weekend gehad, zoveel stress verdriet en paniek. Zo ga ik nooit van m’n vakantie kunnen genieten dat ziet m’n vriend ook wel in.

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Bliach klinkt niet tof idd, waarom zoek je niet een pension met webcam? Zijn er best veel die gewoon helemaal niets te verbergen hebben. "

Ja dat zou echt super zijn, maar ik ken er werkelijk geen hier in de omgeving? Ik zal eens wat verder zoeken want vindt het geen probleem om wat verder te rijden.

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Als het pension nu niet goed voelt, waarom plaats je geen oproep hier op het forum of op andere media, waar Jake dan in huis kan? Rondvragen in je familie/ kennissenkring? Bij mensen die je tegenkomt tijdens honden uitlaten? Soms komen er verrassende dingen uit. Ik kan niet genieten als ik niet 100% zeker bent dat mijn honden goed zitten. (Ben ook sinds 2003 niet meer op vakantie geweest). Ik zal je niets vertellen over mijn ervaring met een pension. ;-) "

Oh echt jeetje ik durf er dan ook niet naar te vragen naar jouw ervaring. Ja familie is helaas geen optie, en vrienden vind ik ook vervelend, Jake kan niet alleen zijn dus dat maakt alles gelijk een stuk lastiger. Ben wel in contact met iemand nu die thuis kleinschalige opvang heeft. Dat is wellicht een betere optie.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

En? Weer terug thuis? Hoe gaat het?

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Ja volgend jaar gaat hij zeker gewoon mee in het vliegtuig!! "

Dat kan hoor ,ik ken mensen met een appartement is Spanje,hun bordertje is gewoon mee met het vliegtuig.

 

Zeg tegen vriend ga alvast sparen,volgend jaar villa met zwembad voor 3 weken in Spanje hihi..

 

 

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

" Ja volgend jaar gaat hij zeker gewoon mee in het vliegtuig!! "

Nou, daar zou ik toch ook nog maar even over nadenken Danique. 

Dat kan jou wel handig lijken, maar dat is voor een hond absoluut geen feest.

Misschien kun  je  in het vervolg beter een  soort vakantie bedenken waarvoor je geen vliegreis nodig hebt!

 

 

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Nou, daar zou ik toch ook nog maar even over nadenken Danique. 
Dat kan jou wel handig lijken, maar dat is voor een hond absoluut geen feest.
Misschien kun  je  in het vervolg beter een  soort vakantie bedenken waarvoor je geen vliegreis nodig hebt!
 
  "

In het ruim lijkt me geen pretje nee maar Jake mag bij mij zitten, lijkt me toch dat zijn voorkeur daarnaar uitgaat dan dit pension :-P

 

overigens staat het idee van Monique me wel aan!!

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" En? Weer terug thuis? Hoe gaat het? "

Yes hij is weer thuis. Hij is best wel een beetje van slag. Maar het valt me nog mee. Schrijf later vandaag nog even een uitgebreidere update.

honden page profiel ChantalChantal 3 doggies

honden foto van Chantal

" Ja volgend jaar gaat hij zeker gewoon mee in het vliegtuig!! "

Waarom niet het jaar investeren om iemand te vinden waar hij zich goed voelt? Het is even zoeken, rondvragen, misschien in een app met andere hondenmensen in je woonplaats, zelf ook helpen met andermans honden. Ik heb mijn netwerk echt te denken aan contacten die ik opgedaan heb terwijl ik de honden uitliet. 

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

" In het ruim lijkt me geen pretje nee maar Jake mag bij mij zitten, lijkt me toch dat zijn voorkeur daarnaar uitgaat dan dit pension :-P
 
overigens staat het idee van Monique me wel aan!! "

Of hij bij jou mag zitten hangt van de vliegmaatschappij af, of hij in de tas past en of er niet te veel honden in de cabine willen reizen.

honden page profiel IgloIglo 3 doggies

honden foto van Iglo

Hoe is het gegaan? 

honden page profiel GeertjeGeertje 3 doggies

honden foto van Geertje

Ik weet precies hoe jij je voelt. De eerste keer, dat ik mijn hondje Norgie naar het pension bracht, vréselijk . Zijn eigen dekentje mocht mee, en natuurlijk zijn lieveling stoffen "puppie". Het personeel van het pension waren vriendelijk én geweldig met de dieren. Ik bracht Norgie er met een gerust hart naartoe. Het is ook een vreemd idee, om je hondje achter te laten. Je weet dat het goed is, maar elke keer ben je weer blij, dat je hondje weer bij je thuis is. Wat je dus kunt doen, is een lekkere kluif meenemen en zijn lieveling speeltje. Ik wens je een hele fijne vakantie toe, en voor je het weet, zijn jij en je hondje weer thuis.

honden foto van Danique, Spike † & Jake

Ik had geen zin meer om te reageren omdat ik me ineens moest verantwoorden over m’n vakantie plannen van volgend jaar terwijl ik het over dit jaar alleen wilde hebben. Voor de meelezers; Jake is naar een ontzettend leuk pension geweest we hebben super veel whatsapp contact gehad en veel foto’s hij is zelfs naar het strand geweest en kreeg veel 1-op-1 aandacht en daar ontvingen we ook foto’s van. We zijn allemaal een ervaring rijker en het is zeker voor herhaling vatbaar. Met m’n vriend de compromis kunnen sluiten dat we om het jaar samen gaan. Win-win!!

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Fijn dat je nu een goede pensionervaring hebt!

honden foto van Danique, Spike † & Jake

" Fijn dat je nu een goede pensionervaring hebt! "

Ja! En jij zeker ook nog bedankt hp-heart

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" Ja! En jij zeker ook nog bedankt  "

Graag gedaan en fijne vakanties gewenst!

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Wat goed zeg! Ook altijd fijn om een back up te hebben voor het 'wat als' scenario.

Op naar mooie reizen met een gerust hart!

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes 3 doggies

honden foto van annette & de boefjes

Mocht je toch ooit nog een pension overwegen en bereid zijn een stuk te rijden daarvoor kan ik je echt Faunatuurlijk aanbevelen. Recent daar de hond van mijn dochter 2 weken gebracht en echt, wat een super pension is dit, en de hond heeft enorm genoten!

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje) 3 doggies

honden foto van Lineke & Saar(tje)

Heb vooral meegelezen, fijn dat het gelukt is en jullie deze ervaring rijker zijn!

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^