HondenPage baasje Geertje

Over Geertje

honden foto van Geertje Ik ben Geertje en heb in 2006 Norgie geadopteerd. Norgie is in 2006 gevonden in de berm bij voormalig speeltuin de Vluchtheuvel in Norg (vandaar de naam) Drenthe. Na 8 weken was ik de gelukkige om Norgie te mogen adopteren van het Drents dierentehuis in Beilen. Norgie groeide op als een lief, aanhankelijk én eigenwijs hondje.
Drie jaar geleden tijdens de jaarlijkse vaccinatie werd hartruis ontdekt. Vorig jaar werd er een hartfilmpje gemaakt, en werd er een lekkende hartklep geconstateerd. Door de medicijnen ging het aardig goed, alhoewel Norgie steeds vaker last kreeg van flauwvallen. Hij wilde ook niet zo graag meer naar buiten, dus dat was een loopje van 5 min. Het flauwvallen werd steeds erger, dus op Woensdag 16 Febr. heb ik met veel verdriet afscheid moeten nemen van mijn grote vriend en maatje. Norgie is gecremeerd, samen met zijn lievelings knuffel en staat nu in een mooie urn koker op de kast. Of ik de as ga verstrooien, dat weet ik niet.

Krabbels aan Geertje


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Geertje heeft 28 ontvangen.

Berichten en online status
Geertje was voor het laatst online 3 maanden, 1 dagen, 13 uur, 7 minuten, 8 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^