Pittiger dan verwacht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BaasjeEvaBaasjeEva

" Ik werk liever met een kamerkennel of een gedeelte van je huis dat je kan afbakenen. Onze pup slaapt in de berging. Daar staat een traphekje dus kan ze ons nog wel zien maar daar kan ze rusten wanneer dat nodig is. Als ik moet werken dan zet ik haar daar met speeltje en dergelijke. Dat geeft jezelf ook af en toe rust want ja een pup is best druk in huis. Ik snap best dat het continue opletten heel vermoeiend is daarom moet je uzelf ook even rust geven af en toe door de pup in een apart gedeelte te zetten waar de pup toch veilig is. Zo kan je ook beter afwisselen tussen de pup en uw kinderen.  "

Hi! Ja dat hebben wij ook geprobeerd, maar onze pup wilde zo graag bij ons zijn dat ze dan veel ging blaffen en trachtte over de bank heen te springen (oeps!). Het was vast anders geweest als we hier direct mee gestart waren, maar nu gaat het wat moeizaam (dus ik heb het vrij snel opgegeven). Ze heeft nog wel met regelmaat rustmomenten in de bench dus dat scheelt ook al! Ik ben nu langzaamaan aan het kijken of ze niet los in de kamer kan rondwandelen als wij weg zijn. Ben ook wel benieuwd naar ervaringen wat dat betreft :). 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Even van me afschrijven
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^