Roemeens adoptiehondje komt!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

@Anne leuk hoor :) ben benieuwd hoe het gaat als ze hier is. Goed van je dat je even een APK check laat doen door eigen DA ter plaatse.

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Dank voor je uitleg.  , ! 

honden page profiel anneanne

https://share.icloud.com/photos/0B3gU3B0GXi6pTfDlBgrasbgw

Hoi allemaal! Hier is ze dan op de video, we zijn zo blij haar te zien, een echte schat!

Ook hebben we haar Rescuer Anca mogen bellen, en zij vertelde dat ze lief is, goed met mensen en een blije pup! 

 

Wat vinden jullie? 

 

Lief he dat witte pootje... 

Ik weet niet of de video zo gedeeld kan worden:

https://share.icloud.com/photos/0B3gU3B0GXi6pTfDlBgrasbgw

 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

"   "

dus die stichting gaat je hond volgen bij jou ik zou daar nooit mee akkoord gaan

verkoop is verkoop en deze stichting probeert krampachtig grip op die honden te houden ook met die borg voor sterilisatie

honden page profiel Hannah & JuneHannah & June 3 doggies

honden foto van Hannah & June

" dus die stichting gaat je hond volgen bij jou ik zou daar nooit mee akkoord gaan
verkoop is verkoop en deze stichting probeert krampachtig grip op die honden te houden ook met die borg voor sterilisatie "

Volgens mij staat dat nergens? Wat ik begrijp is dat de stichting bij het ophalen controleert dat je er eentje aan het tuigje doet. Daarnaast is die keuze toch gewoon aan de adoptant om daarmee akkoord te gaan. Zat mensen die er geen probleem mee hebben dat een stichting betrokken is, dat kan namelijk ook voordelen hebben.   

 

Ik vind het ook niet heel veeleisend er raken nou eenmaal vaak buitenlandse honden vermist vlak na adoptie, dan wordt er vaak wel weer naar de stichting gewezen dat de voorlichting niet goed is geweest. Dit is in jouw ogen dan weer te controlerend, tja ieders eigen keuze lijkt me. 

honden page profiel anneanne

Ik ben het met je eens, de keuze ligt toch bij de adoptant. Alsof de stichting ons wilt volgen.. die hebben wel iets beters te doen in hun vrijwillige tijd besteed aan de stichting. 
Het is voornamelijk van belang bij vermissing dat de hond zo snel mogelijk wordt teruggevonden. Ze zijn heel ontsnappingsgevoelig, logisch gezien de achtergrond. Een hond uren kwijt zijn is traumatiserend en gevaarlijk voor de hond. 
 
Ik vind het een heel prettig idee! Daarnaast kan de stichting niet inloggen op de GPS-app, dus ik ben de enige die haar live volgt. 
 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" https://share.icloud.com/photos/0B3gU3B0GXi6pTfDlBgrasbgw


Hoi allemaal! Hier is ze dan op de video, we zijn zo blij haar te zien, een echte schat!
Ook hebben we haar Rescuer Anca mogen bellen, en zij vertelde dat ze lief is, goed met mensen en een blije pup! 
 
Wat vinden jullie? 
 
Lief he dat witte pootje... 
Ik weet niet of de video zo gedeeld kan worden:https://share.icloud.com/photos/0B3gU3B0GXi6pTfDlBgrasbgw
  "

ik zie helaas het filmpje niet. Misschien eerst even uploaden bij YouTube en dan delen.

 

Fijn dat je met deze Anca kon praten, ze vindt het vast fijn om later af en toe eens te horen hoe het gaat. Ik heb dat met de vrijwilligster uit het asiel waar Lola, mijn eerste herplaatser, vandaan kwam ook gedaan. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Ik kan het gewoon zien, wel even geduld hebben, 23 secondes. Maar de helft van de tijd is de hond bezig om overeind te komen.. ? Is dit goed? Ze is bezig Om de achterpoten onder het lijfje  te krijgen, de poten glijden weg,  en uiteindelijk komt ze eerst vanaf voor tot zit en dan staan... misschien gladde vloer? Hoewel beton is niet zo glad. Daarna loopt ze tussen de honden. 

Wat me dan ook opvalt is, dat zij dus de enig liggende hond was tussen de rondlopende hondrn en dat ze aangemoedigd word om in de poten te komen. Maar of dat iets zegt..... Ik noem dit er bij, omdat er eerder al opmerkingen werden gemaakt van de hond die steeds ligt. Met 4 maanden en latere Fotoos. Altijd liggend. 

Verder kanmik er niet zoveel mee.

honden page profiel anneanne

Ik heb het gevoel dat ze hartstikke gezond is, ik zie juist een spelende pup.. lekker kwispelen, lief naar de verzorgster en de andere hondjes. Het is daar bijna 40 graden, dus ze ligt een stuk liever dan dat ze actief is, pas gedurende de nacht zijn ze aan het spelen, vertelde ze. 

honden page profiel anneanne

Daarnaast hebben we het contract 'optie tot adoptie', zodat we zeven dagen de tijd hebben om te zien of het goed gaat met haar, en het klikt. Veiliger kan bijna niet, mijn zorgen zijn in ieder geval weg hp-smile

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Helemaal goed dan toch. 40 graden, da's wel heel warm.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Welke kruising
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^