Opzoek naar een Boomer puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MalouMalou

Hallo allemaal, 

Mijn vriend en ik zijn opzoek naar een lieve Boomer puppy met de mix Maltezer en Lhasa Apso. Helaas met een vervelende ervaring met een kennel nog geen hondenkind kunnen vinden. Is er misschien iemand die met deze mix een nestje heeft of iemand kent die hier een nestje van heeft of eventueel in de nabije toekomst? 
Alvast ontzettend bedankt! 

Lieve groeten, 

Paul en Malou 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ga jd op zoek naar een boomer, dan kom je veelal bij de broodfok terecht en bij de 'thuis' nestjes. Beide fokkers testen ouderdieren niet op erfelijke afwijkingen en is van de voorouders ook niet bekend welke erfelijke afwijkingen zij hebben.

Kortom, je koopt goedkoop en bent enorm duur uit aan dierenarts kosten en hebt een hond wat mogelijk altijd pijn heeft door zijn afwijkingen.

 

Ga opzoek naar een goede fokker van de maltezer of de lhasa apso, doorgaans vind je die binnen een rasvereniging, maar ook daar zit kaf tussen het koren. Je zult goed je huiswerk moeten doen, dus uitpluizen of het een goede fokker is.

Laat je op een wachtlijst plaatsen en schrik niet dat dit dan nog een jaar of misschien 2 jaar kan duren voordat je een pup hebt, maar dat maakt je vast niks uit als je graag een gezonde pup wilt en vertrouwen hebt in de fokker naar je keuze.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Je zou ook nog in asiels kunnen kijken trouwens.

Daar zitten nu heel veel afgedankte coronahondjes te wachten op een nieuw baasje.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Eens met UkkePuck, inderdaad naar het asiel voor een boomer, aangezien het geen ras is, en je dus bij een br00dfokker gaat uitkomen, en dat wil je natuurlijk niet steunen.

 

https://www.koophiernooiteenpuppy.com/wat-is-broodfok/

 

 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

 

Boomers worden grotendeels aangeboden door broodfokkers of louche handelaren in pups uit Oost Europa, die het geen mallemoer interesseert hoe verwaarloosd en uitgebuit de teven in Oost Europa worden. Blijf bij zowel de broodfokkers als handelaren in pups weg!

 

Volg de puppy checklist en kijk ook naar het document foute fokkers

 

https://www.licg.nl/honden/de-puppy-checklist

 

https://www.licg.nl/foute-fokker/

 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Hierook, ik wilde ook een boomer, je ziet ze zoveel in alle variaties, kleuren en formaten, rechte poten, tanden die uitsteken, te korte neus, snurken, kromme poten, noem maar op. Ennn  nergens een pup te koop die niet uit de broodfok kwam. Toen dus gegaan voor een echte Lhasa en nooit spijt gehad. 

Een boomer, je zal nooit weten welke rassen er in zitten! Want ze zeggen zoveel. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Malou, je bent nooit terug gekomen om hier te reageren.

Ik hoop dat je wat aan onze informatie hebt.

Volgende forumvraag: Fokker draadharige fox terrier
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^