´s Nachts uit de bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RensRens

honden foto van Rens

Hi Allemaal,

Ik heb even een vraagje. Freddie is nu bijna negen maanden oud (en bijna vijf maanden bij ons in huis). Tot op heden is hij de hele dag los in huis (ook als wij weg zijn). In de nacht laten we hem nog slapen in de bench. Dit gaat vanaf dag 1 perfect. 

Ik denk dat nu het moment is aangekomen dat we ook willen proberen hem in de nacht los te laten, zodat we de bench weg kunnen doen. we hebben sinds een week de deken nog maar half over de bench...is het dan raadzaam om bijvoorbeeld de deken die er normaal overheen hangt helemaal weg te doen (bijvoorbeeld een week) en dan hem 's avonds wel in de bench te doen maar deurtje dicht te doen maar niet op slot, zodat hij zelf uit kan vogelen dat hij er uit kan? Of in bench laten liggen en dan deurtje open laten? 

Overdag gaat hij nooit in zijn bench liggen ook al krijgt hij al zijn eten in de bench.

Thanks alvast voor jullie reacties smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

9 maanden oud, op de dag ook al los en niet de bench in, heb vertrouwen en probeer ook de nacht met de deur open de bench, en geen deken erover heen, veels te warm.....als je het niet vertouw, slaap dan eens een paar nachtjes op de bank bij je hond...probeer het, je hond heeft al bewezen dat het goed gaat.....nog een advies, laat je hond niet uitvogelen hoe het deurtje open moet, deur open houden en laat de hond zelf een plekje uitzoeken in huis.

honden page profiel DanielleDanielle

Gewoon deurtje open laten. Waarom zelf laten uitvogelen? Deken weglaten, is veel te warm is deze tijd. 

honden page profiel RensRens

honden foto van Rens

Bedankt Willemijn...we gaan er mee aan de slag! 

Inderdaad de voornaamste reden was dat het warme weer er aan zit te komen en hij het door die deken veel te warm zal gaan krijgen smile

honden page profiel FieFie

honden foto van Fie

Wij lieten het deken wel over de bench hangen, zodat ze nog steeds in haar 'holletje' kon liggen als ze dat zou willen, maar lieten het deurtje op een bepaald moment gewoon open staan. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Gewoon deurtje open laten, mijn hondje heeft twee jaar geslapen in haar ren, had wel een reden, mijn ma is slecht ter been en diki sliep en slaapt boven. Diki mocht niet gaan dwalen zodat mijn ma over haar zou vallen. Nu heb ik een traphekje in de slaapkamerdeur. En waar ligt ze? Onder het bed of in haar mand. Lopen doet ze dus niet. Vorig zomer vond ik het te warm in de ren, ze moest kunnen verplaatsen. Nu had ze een ren van 1,5 meter x 70 cm, dus best ruim voor omze mini.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Wij lieten het deken wel over de bench hangen, zodat ze nog steeds in haar 'holletje' kon liggen als ze dat zou willen, maar lieten het deurtje op een bepaald moment gewoon open staan.  "

In de winter geen probleem, maar nu is het zomer, geen deken over de bench, echt veels te warm.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^