Bench blaffen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LinetLinet

Mijn hond saartje van 5 mnden. Blaft ons s morgens om 7 uur wakker. Ze slaapt in de bench. Zodra zij ons hoort op de trap , dan word ze stil. Ik trek mijn schoenen dan aan en laat haar uit. Ik heb al geprobeerd eerder uit bed te gaan .zodat ze weet dat ik ook kom zonder blaffen. En ik heb haar ook al laten blaffen .maar houd niet op. Ook overdag blaft ze na 3 kwartier/ uur in de bench. Heeft iemand tips?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Geen bench gebruiken?

 

Blijkbaar vind je hond het niet zo prettig erin.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

Ik vind 7 uur echt een hele mooie tijd voor zn jonge hond om wakker te worden. Ik zou er gewoon uit gaan, maar de hond lopen en de hond uit laten. Geen ding van maken.

 

Waarom moet ze overdag in de bench? Ik zou gewoon het deurtje open laten en de hond zelf een plek laten uit zoeken. Zelf de rust laten pakken ook al duurt dat soms even. Hond even de kans geven. Niet elke hond vindt de bench even leuk. Onze 1e hond zat in de bench en was er met 5 maanden echt klaar mee, toen ging die ook de deur uit. Onze 2e hond vond het niks dus toen is de bench gelijk al weg gegaan.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Hoe lang zit je hond dan overdag in de bench?

De nacht in een bench en dan overdag ook nog weer in de bench is best veel.

Misschien kun je een grotere ruimte voor haar maken, door bv een ruimte af te zetten als je haar niet los in huis vertrouwt.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Eens met Sylvia. Mijn hondje brak de tent ook af in de bench. In de nacht op mijn slaapkamer ging het goed. Maar alleen thuis in de bench, jammeren en gillen. Heb de bench weggedaan, geen enkel probleem meer gehad. 

honden page profiel LinetLinet

Ze zit in de bench omdat ik dan weg moet. En anders de boel gaat mollen. Ik kan haar dus nog niet even alleen zonder bench laten. ze vind het wel fijn in de bench om te slapen en loopt er zo in. komt dan echt tot rust heb ik het idee ,Alleen niet te lang dus. Verder is ze bijna nooit alleen. Maar een boodschap doen of even zonder hond ergens even heen zou wel fijn zijn.

honden page profiel GerardGerard 3 doggies

honden foto van Gerard

Het is wel een tijdstip om even te gaan wandelen. Wel vind ik dat een hond het gewoon moet kunnen leren om in een bench te blijven. De fokker van mijn James heeft het van pup af aan geleerd en hij ging er direct al zelf in liggen. Mijn andere honden moesten het echt leren. 

honden page profiel DanielleDanielle 1 doggies

" Het is wel een tijdstip om even te gaan wandelen. Wel vind ik dat een hond het gewoon moet kunnen leren om in een bench te blijven. De fokker van mijn James heeft het van pup af aan geleerd en hij ging er direct al zelf in liggen. Mijn andere honden moesten het echt leren.  "

Want? 

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

" Ze zit in de bench omdat ik dan weg moet. En anders de boel gaat mollen. Ik kan haar dus nog niet even alleen zonder bench laten. ze vind het wel fijn in de bench om te slapen en loopt er zo in. komt dan echt tot rust heb ik het idee ,Alleen niet te lang dus. Verder is ze bijna nooit alleen. Maar een boodschap doen of even zonder hond ergens even heen zou wel fijn zijn. "

Je kunt er vanuit gaan, als je hond 3 kwartier blaft dat ze het niet zo prettig vindt. Vraag me af waarom je denkt dat dit wel zo is. Als je hond sloopt zonder bench, zou ik dat persoonlijk een veel groter probleem vinden dan de bench, dan zou ik persoonlijk gaan kijken waar dat gedrag vandaan komt, (bijna) geen enkele hond sloopt zonder reden namelijk.

 

Een hond zou prima even alleen moeten kunnen zijn zonder bench. Win win situatie zal ik zeggen. Een hond die zich prettiger voelt, jullie die even met een gerust hart weg kunnen.

 

Vraag me soms af waarom mensen zo hard hun best willen doen voor een bench terwijl honden het juist zonder vaak zo goed doen en zich zoveel prettiger voelen.. ze moeten wel de kans krijgen. 

 

honden page profiel LinetLinet

Dit is mijn eerste hond en soms ben ik wat onzeker. Doe ik het allemaal wel goed. Saartje is een heel lieve hond. Ik ga eens zonder bench proberen. Bedankt voor de reacties!

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

" Dit is mijn eerste hond en soms ben ik wat onzeker. Doe ik het allemaal wel goed. Saartje is een heel lieve hond. Ik ga eens zonder bench proberen. Bedankt voor de reacties! "

Niet erg. "Fouten" maken mag. Kijk vooral naar je pup. Kan ze wel goed alleen zijn? Bouw dit rustig op. Slopen doen honden namelijk niet zomaar (verveling, te weinig uitdaging, stress noem maar op). Daarnaast is het ook een mooie leeftijd om de bench af te bouwen.

 

Desnoods even filmen als je weg bent? Zorg ook dat je hond voldaan is voor je weg gaat. Voldoende beweging (richtlijn is 10 min per maand per wandeling, dus mag je al 50 min per wandeling lopen. De ene hond heeft meer nodig dan de ander), lekker een gevulde kong geven en dan kijken hoe het gaat zonder bench als je weg gaat. Grote kans dat je pup lekker neer ploft haha.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je hebt ook puppyrens, daarmee kan je een stuk van de woonkamer afzetten zodat ze niet in een bench verblijven een bench geeft toch wat meer opgesloten te zijn en een puppyren heeft dat niet...lekker vetbedje erbij en goede botten zodat je even je handen vrij hebt of een boodschap kan doen.

Volgende forumvraag: Tips gevraagd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^