patella

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel selinselin

hallo mijn hond york chire 5jaar geeft operatie gehad gisteren patella 3graad ik moet siroop geven die ze uitspuwd, doe het met een spuitje, weet iemand raad ?hoe ik het nog kan geven ?ook hebben jullie massages laten doen zo ja de hoeveelste dag na operatie bedankt

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Dit zal een pijnstiller zijn. Aangezien je hond dit echt nodig heeft en we het weekend ingaan, overleg vóór dat ze sluiten met je dierenarts.

honden page profiel selinselin

ga ik zeker doen bedankt

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 2 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Selin met wat joghurt ? Eerst op controle bij de arts na de operatie en dan overleggen wat er kan met een fysio eventueel.

honden page profiel sylviasylvia 2 doggies

honden foto van sylvia

Je kan dat ook op wat blikvoer doen wat ze heel lekker vindt, je kan dat ook met voer geven.

honden page profiel selinselin

ga ik zeker allemaal proberen bedankt

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

" hallo mijn hond york chire 5jaar geeft operatie gehad gisteren patella 3graad ik moet siroop geven die ze uitspuwd, doe het met een spuitje, weet iemand raad ?hoe ik het nog kan geven ?ook hebben jullie massages laten doen zo ja de hoeveelste dag na operatie bedankt "

Oi lastig. Mijn kat heeft moeite met medicatie nemen, ze vreet gewoon om de kip/kaas of ham heen en als ik het over eten spuit laat ze het staan.

 

Dus ik kom met haar op de pure dierenmishandeling voor haar eigen best wil. Klem haar op mijn knieen tussen mijn benen. Klap het hoofd naar achter met één hand waar ik ook de bek mee open duw (achteraan de kaken knijpen) en toe dienen met de andere hand, super snel. Dan bekkie dicht houden en met koppie nog steeds omhoog en wrijven over de adamsappel tot ze slikt. Daarna direct een stuk snoepje zodat ze het is vergeten dat het goor en traumatisch was.

honden page profiel selinselin

ik heb de medicatie over de stukjes brood gespoten en dan wat pate op geplet en zo geeft ze het nu genomen nogmaals bedankt

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" ik heb de medicatie over de stukjes brood gespoten en dan wat pate op geplet en zo geeft ze het nu genomen nogmaals bedankt "

Fijn dat ze de medicatie op deze manier wel binnen krijgt.

 

Rustig aan met haar. Heb je revalidatie instructies van je dierenarts gehad?

 

Beterschap en een goede revalidatie. 

honden page profiel selinselin

ja ik heb de instructies gehad en volg die goed op, ze probeert wel al op de poot te staan en het is nog maar van gisteren, ik moet ze goed in het oog houden dank u grt

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty

honden foto van Anouk van Botty

Owh dat is fijn om te horen dat ze het zo wel neemt.

Volgende forumvraag: LPC hond van 15 maanden, opereren?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^