Herder X rottweiler King

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

Zoals sommige van jullie weten heb ik een moeilijke tijd achter de rug. Vanaf 2015 mijn alle steun en toevertrouwen Marvey en Ginny achter moeten laten bij mams thuis. Ik was toen 16. Ik ben heel en heel lang niet meer op dit forum geweest. Honden laten je nooit in de steek en ze zijn er altijd voor je. Hoewel het verdriet van Marvey en Ginny niet weggaat heb ik vandaag na 6 jaar (Ga op mezelf wonen). Ben nu tenslotte 22 (juni 23) en besloot om een maatje aan te schaffen. Aan de ene kant lastig want Mar en Gin zijn niet vervangbaar. Maar ik wist dat dit me goed zou doen en het is tenslotte niet mijn keuze geweest om ze achter te laten. Na een tijdje kwam ik een herder X rottweiler tegen die vanwege omstandigheden niet meer bij zijn baasje kon zijn. Vandaag 1.5 uur heen en 1.5 uur terug. Toen ik kwam kennismaken klikte het al meteen. Hij kwam in me armen stormen alsof hij me wel langer kende. Hij luisterde goed en was heel enthousiast. Ik dacht dit wordt hem. Ik nam hem dus over. Het is een super leuke reu van 5 maanden en heel en heel druk. En hij moet nog veel leren. Maar dat gaat me lukken net zoals bij Marvey en Ginny. 

 

543651.jpgKrijg de foto van King niet rechtopstaand. Maar dit is hem hp-heart

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy 3 doggies

honden foto van Koert En poppy

Van harte gefeliciteerd met king mooi hond 

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Wat een leukerd. Succes, dat lijkt me een pittige combi!

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik ken je nog wel! Fijn dat je deze hond een nieuw huisje kan bieden. Heel veel plezier er mee hp-thumbsup

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Poe, dat is een pittige combi. Maar dat komt wel goed bij jou.

Wat fijn dat er weer een hond in je leven is. Ik hoop dat jullie een heel fijn leventje hebben samen, je hebt t wel verdiend.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

543654.jpg    Welkom weer, ik zie er inderdaad de twee rassen in, heel pittig, maar met jou zal dat zeker lukken, en anders een goede trainer die je begeleid.....laughing

 

honden foto van ***Wienske***Fientje***en Djangie†***

Ik ken je ook nog wel, wat een knaap is het al. Veel geluk en plezier met hem hp-thumbsup

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Gefeliciteerd, wat is hij leuk.

Hier is het dorp lopen er 3 van deze kruising, super gehoorzaam, vrolijke blije guppen, zijn hele leuke honden.

 

De ene lijkt meer de kop van een labrador te hebben, de jouwe trouwens ook, en de andere weer de typische rottweiler.

honden page profiel Lineke & Saar(tje) Lineke & Saar(tje) 3 doggies

honden foto van Lineke & Saar(tje)

Ik kom nog niet zo lang op dit forum dus ken je verleden niet. King is een knapperd zeg! Pittige combi maar zo te lezen, ook aan alle reacties, komt dat goed bij jou. Heel veel plezier en liefde samen gewenst! 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Welkom terug.

 

Natuurlijk herinner ik me jouw verhalen met foto's en filmpjes dat je buiten met Marvey en Ginny aan het trainen was over muurtjes, bankjes etc. De band met deze honden was prachtig om te zien. Ze gingen bij wijze van spreken door het vuur voor je.

 

Ik wens je veel succes bij het op je zelf wonen. Mag je daar een hond hebben? Het opbouwen van een goede band met je nieuwe hond gaat je lukken. Doe het op dezelfde speelse manier als bij Marvey en Ginny. Vooral niet onder druk zetten.

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Wat een leukerd en een blij ei om te zien hp-smile Zo te lezen wordt het dus de komende tijd handen uit de zakken en aan de bak voor jouw hihi. Ik ben benieuwd naar je training methodes.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat leuk om weer wat van je te horen.

Gefeliciteerd met King. Heel veel plezier met hem.  Mooie blije kop heeft hij. Geniet vooral heel veel van hem.

 

Ik vermoed dat Lola

238273.jpg

 

 

ook  herder/rottweiler in zich had. Pittig, misschien wel ja, maar dan wel positief vind ik,  en je krijgt er ook heel veel voor terug.

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

" Welkom terug.
 
Natuurlijk herinner ik me jouw verhalen met foto's en filmpjes dat je buiten met Marvey en Ginny aan het trainen was over muurtjes, bankjes etc. De band met deze honden was prachtig om te zien. Ze gingen bij wijze van spreken door het vuur voor je.
 
Ik wens je veel succes bij het op je zelf wonen. Mag je daar een hond hebben? Het opbouwen van een goede band met je nieuwe hond gaat je lukken. Doe het op dezelfde speelse manier als bij Marvey en Ginny. Vooral niet onder druk zetten. "

Voordat ik een hond ging aanschaffen heb ik natuurlijk gekeken of het daar mag. Ik wil niet voor verassingen komen te staan. Niet dat hij weer weg moet omdat het volgens de huurregels niet mag. Dus daar is goed over nagedacht smile. En opvoeden op de speelse manier komt helemaal goed hp-thumbsup

honden page profiel TanteLienTanteLien 3 doggies

honden foto van TanteLien

Wat een schatje hp-heart wat spannend en leuk hp-shiny

Volgende forumvraag: Ergernis honden poep!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^