Over TanteLien

honden foto van TanteLien Wij zijn sinds eind december 2020 de trotse baasjes van heidewachtel Bowie! Hij is via herplaatsing bij ons terechtgekomen met een leeftijd van 7 maanden oud. Lekker puberen dus!
Bowie is voor ons allebei onze eerste hond, maar gelukkig is er ervaring in het opvoeden en trainen van paarden. Bij die nog grotere viervoeters is het nóg vervelender als ze aan de lijn trekken! ;-)

Bowie begroet alles en iedereen met een flinke dosis puberaal enthousiasme, waar hij van volwassen honden regelmatig een snauw voor moet incasseren. Mensen windt hij al snel om zn vinger met zijn geheime superkracht: puppyoogjes.
Een échte jager lijkt hij niet. Hij staat regelmatig in spelbuiging bij onze konijnen, of gaat rustig naast de ren liggen snuffelen, terwijl hij stiekem wat verdwaalde keuteltjes naar binnen werkt. Snuffelen kan hij wel als de beste en hij vindt snuffelspelletjes/hersenwerk helemaal het einde!
We zijn dolgelukkig dat we ons leven met Bowie mogen delen!

Krabbels aan TanteLien


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

TanteLien heeft 156 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van TanteLien zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
TanteLien was voor het laatst online 2 jaar, 7 maanden, 2 weken, 5 dagen, 9 uur, 59 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^