Kooiker

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel FieFie

honden foto van Fie

Wat een vreselijk topic. TS moet afscheid nemen van een jonge hond door een vreselijke ziekte, en krijgt als reactie 'Nou, wat heb je gedaan om aan die voernijd te werken? Hé? Leg eens uit?'

 

Wat een empatisch vermogen hebben sommige mensen hier.

honden page profiel Amélie†Amélie†

honden foto van Amélie†

Kippenvel van dit topic...

Daleman: sterkte. Dit is een afschuwelijke aandoening.

Danielle..je zou echt eens op je handjes moeten gaan zitten voor je zo ongegeneerd en zonder ook maar enige vorm van empathie gaat roeptoeteren..hp-frusty

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

" Ik herhaal alleen wat Daleman zegt, namelijk de reden van euthanasie... Letterlijke quotes. Wat vervolgens wordt tegengesproken. En daar heb ik een mening over. Natuurlijk excuseer ik me daar niet voor. "

Ik zal even letterlijk qouten wat er staat voor je " we hebben nog twee weken medicijnen ,en als het niet verbeterd laten we haar inslapen omdat ze door de medicijnen voernijd krijgt en met twee jonge kinderen is dat niet zo fijn" 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

" Ik zal even letterlijk qouten wat er staat voor je " we hebben nog twee weken medicijnen ,en als het niet verbeterd laten we haar inslapen omdat ze door de medicijnen voernijd krijgt en met twee jonge kinderen is dat niet zo fijn"  "

Tja dat probeer ik ook al de hele tijd te zeggen. Fijn dat jij het net zo leest als bijna iedereen......

Ik heb het hele topic div keren door gelezen of er meer stond dan dit, kon het niet vinden. Dank je.

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

Wat erg voor je hondje en voor jou.

Waarschijnlijk is het een beetje onduidelijk verwoord door Daleman. Wat Danielle steeds verwoordt is wel wat er staat. Al is het waarschijnlijk niet zo bedoeld door Daleman.

Heel veel sterkte Daleman!

honden page profiel Thara Thara

honden foto van Thara

" Kippenvel van dit topic...
Daleman: sterkte. Dit is een afschuwelijke aandoening.
Danielle..je zou echt eens op je handjes moeten gaan zitten voor je zo ongegeneerd en zonder ook maar enige vorm van empathie gaat roeptoeteren.. "

Geheel mee eens ! Dit is een gruwelijke aandoening.  

En TS heel veel sterkte 

honden page profiel BrownieBrownie

honden foto van Brownie

Heel veel sterkte, vreselijk en nog zo jong..

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Wat een verdrietige situatie.

En wat een walgelijke topic is dit geworden. Daniëlle, is uw leven nu zo saai dat u uw gelijk moet en zal krijgen, ten koste van alles? Uw empathisch vermogen is echt foetsie, he? Stel: u zit in een zelfde soort situatie en iemand behandeld u op deze manier, zoals u de ts behandeld....zou u dat fijn vinden? Bent u nu gelukkiger? U weet ook donders goed dat ts niet alleen op basis van de voernijd de hond gaat euthaniseren, get over it! Echt heel walgelijk dit. Schaamteloos. 

Topic starter, heel veel sterkte en excuses voor Danielle. 

honden page profiel KlaraKlaragoedgekeurde fokker

Heel veel sterkte. Ken de ziekte en ken ook de bijwerkingen van een hoge dosis prednison en het effect op het karakter.  Goed om heel erg te blijven kijken naar kwaliteit van leven. Maar weet hoe moeilijk het is. 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Kosten röntgen heupen/ellenbogen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^