Welke jas?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

We zijn op zoek naar nieuwe jasjes! Onze shih tzu's houden altijd heerlijk hun lange vacht in de winter, maar door alle boswandeling, zitten ze constant met hun lange vacht in de modder en inmiddels ben ik het wassen elke keer wel zat. Daarnaast vind ik het voor de regen ook wel prettig dat ze niet gelijk zeik nat en koud zijn. Maar nu twijfel ik tussen de Pomppa Kevyt of de Pomppa sade. Die laatste is echt alleen een dun regenjasje, niet gevoerd. De ander licht gevoerd. Wat zou handig zijn, toch iets gevoerd of toch niet? Iemand tips? We horen het graag!

 

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Ik heb de sade pomppa en als regenjas werkt hij heel goed. Hij bedekt de rug en buik en houd het water heel goed tegen, voor in de winter vind ik hem echter minder geschikt. De zijkanten worden uiteindelijk wel een beetje nat en ik heb gemerkt dat die delen na een tijdje erg koud aanvoelen. In de zomer vind ik hem meer geschikt.

De Kevyt heb ik nu nog niet, maar ik heb hem gisteren wel besteld. Ik heb hem vooral besteld als een soort tussen jas zodat ze niet meteen de Pomppa Perus aan moet als het kouder wordt, maar zal hem natuurlijk ook gebruiken tegen de regen. Hopenlijk krijg ik hem de komende week binnen en dan zal ik er wel wat meer over schrijven.

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Ik heb de sade pomppa en als regenjas werkt hij heel goed. Hij bedekt de rug en buik en houd het water heel goed tegen, voor in de winter vind ik hem echter minder geschikt. De zijkanten worden uiteindelijk wel een beetje nat en ik heb gemerkt dat die delen na een tijdje erg koud aanvoelen. In de zomer vind ik hem meer geschikt.
De Kevyt heb ik nu nog niet, maar ik heb hem gisteren wel besteld. Ik heb hem vooral besteld als een soort tussen jas zodat ze niet meteen de Pomppa Perus aan moet als het kouder wordt, maar zal hem natuurlijk ook gebruiken tegen de regen. Hopenlijk krijg ik hem de komende week binnen en dan zal ik er wel wat meer over schrijven. "

Ben benieuwd! Ik wacht dan denk ik even af haha. Vind het zo lastig, ook omdat je ze verder nergens kunt zien of passen. Voor de warmte hebben ze ze niet nodig, maar in de zomer ook niet want dan zijn ze zo droog. Het gaat mij dan ook echt om dat ze droog blijven, vraag me af of met voering dan niet te warm zal worden.. lastig haha yell

honden page profiel PennyPenny 3 doggies

honden foto van Penny

Ik heb de Pomppa Kevyt inmiddels binnen en ook al een keer gebruikt. De binnenkant is heel dun maar wel heel erg zacht. Ik niet denk dat het heel veel bescherming bied tegen de kou aangezien de vacht van mijn hond na de wandeling niet echt warm aan voelde (wat bij de Pomppa Perus wel het geval is), maar de vacht voelde ook niet koud dus het beschermd wel een beetje.

 

Hier zie je goed het verschil tussen de stof van beide jassen. De Kevyt Pomppa is de bovenste en de sade Pomppa is de onderste.

540979.jpg

honden page profiel LolaLola

honden foto van Lola

" Ik heb de Pomppa Kevyt inmiddels binnen en ook al een keer gebruikt. De binnenkant is heel dun maar wel heel erg zacht. Ik niet denk dat het heel veel bescherming bied tegen de kou aangezien de vacht van mijn hond na de wandeling niet echt warm aan voelde (wat bij de Pomppa Perus wel het geval is), maar de vacht voelde ook niet koud dus het beschermd wel een beetje.
 
Hier zie je goed het verschil tussen de stof van beide jassen. De Kevyt Pomppa is de bovenste en de sade Pomppa is de onderste. "

Ik heb de Kevyt vandaag ook gekocht voor allebei. Beschermt inderdaad wel wat tegen de kou, ze hebben beide een dik vacht dus meer hoeft ook niet! Bedankt voor je berichtje.

Volgende forumvraag: Vlooien of toch wat anders?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^