Wolkje NALA! - Foto's p.2,3&4. Nieuwste update p.4

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Och zoooo lief.

honden page profiel Sofie & NalaSofie & Nala

honden foto van Sofie & Nala

Langzaam aan wordt wolkje Nala een heuse wolk. Ze groeit zo mooi en ze doet het iedere dag weer zo goed of in ieder geval haar best. Ik merk alleen aan mezelf dat ik het toch nog wel heel lastig vind dat ze zo intens veel bijt. Ze springt veel op, al begint ze nu heel langzaam te luisteren naar de commando LAAG. Maar dan ook echt heel langzaam, haha.

 

Haar rust pakt ze nog steeds niet en toch wil ik de komende week proberen te kijken of ik haar gewoon los kan laten zonder dat ze continu doorgaat. Kijken of ze zo gaat leren zichzelf te leren te rusten.

 

De afgelopen vijf dagen zijn we weg geweest met een kleine groepsreis. Deed ze super, voor ons even omschakelen want we konden niet altijd mee met de groep, maar al met al heeft ze veel mogen leren. Er was nog een andere hulphond namelijk en die was de rustheid zelve. Heerlijk om te zien en ik vertrouw ook echt wel 100% op het feit dat Nala dat ook zal leren. De update over onze week weg komt nog!

 

Ik kijk verder ook helemaal uit naar de puppycursus die hopelijk over twee weken kan beginnen. Dat zou ik toch echt heel fijn vinden, omdat Nala dan sowieso ook kan leren van andere honden, maar ik ook van andere baasjes. Ik hoor rond 15 augustus meer!

 

 

Voor nu: ik mag me wat relaxter voelen, ook al vind ik het heel lastig dat ze nog heel veel bijt of super enthousiast is. Nog even zoekende, misschien moet ik gewoon altijd een knuffel of iets bij de hand hebben? Iemand fijne tips hier? Misschien Monique? :)

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Wat hier hielp, bij bijten, stoppen met de hond en klaar zeggen omdraaien encweglopen,  en even negeren.

Ook wordt aangeraden  een speeltje te geven. Ik heb daar twijfels bij, vind het ook iets van, jij bijt dus ik beloon je met een leuk speeltje.

Twee dagen  consequent, stoppen als er gebeten wordt, een wereld van verschil.

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

bij Evi heb ik ook genegeerd, bijten = ophouden wat we aan het doen waren. En ik liep weg als ze door ging. 

Nu ze bijna al haar tanden gewisseld heeft is het al bijna helemaal gestopt. Dus met een beetje geluk wordt het bij nala ook snel beter smile

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Maan, de Italiaanse windhond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^