Moeilijke eter

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Zeven jaar later is Binky nog steeds een moeilijke eter... Momenteel eet hij Hill’s Z/D, hypoallergeen, maar uit eigen initiatief omdat hij de brokken van onze Benji (die op dit voer stond) heerlijk vond.

 

Toch blijft dit voer kwalitatief slecht, hij stinkt ervan en vormt veel gas en poept onwaarschijnlijk veel.

 

Ik zoek naar een kwalitatief goede brok met een hoog percentage vlees (voorkeur voor zalm of lam als hoofdleverancier). Iemand ervaringen?

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Twinko is een kieskeurige eter. Na 7 jaar zoeken uitgekomen op Ziwipeak en Eden (de small variant). Beide eet hij nu met smaak op. Zijn bakje is altijd leeg. Voor mij is dat echt een wonder hp-shiny

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Carnilove, Ziva vind het heerlijk. Ik merk geen verschil met toen ze op vlees stond, behalve dat ze meer ontlasting heeft en ik ruik haar adem iets meer. Maar dat laatste alleen als ze recht voor mijn gezicht hangt met haar kop.

 

Ze hebben 3 kg zakken (ook 12 kg maar dat zal voor jou minder relevant zijn) in de smaken zalm, lam&wild zwijn, eend&fazant en rendier. Er zitten wel ook andere diersoorten doorheen zoals kip.

Maar de zalm variant heeft ook echt veel zalm en de lam&wild zwijn heeft ook veel lam en wild zwijn. Ik ben erg tevreden!

 

Zalm is volgens mij hypoallergeen zelfs, kan zijn dat daar geen kip/rund in zit maar dat weet ik niet zeker.

honden page profiel L.L. 3 doggies

honden foto van L.

Voor mijn moeilijke eter wissel ik af tussen verschillende merken en smaken. Ik geef carnilove small breed struisvogel (en lam? Er zit nog iets bij, maar weet het niet meer goed), purizon lange tijd ook gegeven, stond 1+1 op zooplus :), acana ook veel gegeven maar kopen we nu niet meer, Edgard en Cooper vindt hij fantastisch lekker maar is niet de beste brok, maar zeker ook niet slecht. Verder koop ik vaak in Frankrijk of Duitsland als ik er ben eens een lokaal merk waarvan de ingrediënten goed zijn, daar is best veel keus.

 

Als je eens een keertje wat blikvoer wilt geven, raad ik stuzzy aan. Qua samenstelling echt heel goed en veel verschillende smaken. Loki is dol op de everzwijn :) 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Dank voor de reactie tot nu toe!

Ik ga eens oriënteren!

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik ben wel tevreden over de minivariant van Wolf of the Wilderness. De bovenste variant vinden ze hier t lekkerst.

 

https://www.zooplus.nl/shop/honden/hondenvoer_droog/wolf_of_wilderness/mini/697365

 

 

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Zeven jaar later is Binky nog steeds een moeilijke eter... Momenteel eet hij Hill’s Z/D, hypoallergeen, maar uit eigen initiatief omdat hij de brokken van onze Benji (die op dit voer stond) heerlijk vond.
 
Toch blijft dit voer kwalitatief slecht, hij stinkt ervan en vormt veel gas en poept onwaarschijnlijk veel.
 
Ik zoek naar een kwalitatief goede brok met een hoog percentage vlees (voorkeur voor zalm of lam als hoofdleverancier). Iemand ervaringen? "

 

Ik heb voor Casper tientallen merken en soorten met en zonder granen geprobeerd en kom altijd terug op Biofood Lam & Rijst  geëxtrudeerde  brokken. Dezelfde zijn ook geperst verkrijgbaar.

gedroogd lam (34%), rijst* (18%), maïs*, gedroogde zalm (8%)

Zie https://www.biofooddiervoeding.nl/hond/product/20/2/lam-rijst.html

 

Volgende forumvraag: Zwitserse herder pup. Voeding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^