Zwitserse herder pup. Voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EbsEbs

honden foto van Ebs

Hoi allemaal

Inmiddels hebben we nu 2 weekjes onze pup in huis. Ze doet het prima eigenlijk.

Ze is naar de dierenarts geweest voor haar 9weken spuitje. Daar wisten ze ons te vertellen dat ze eigenlijk wat te ligt is voor haar leeftijd. 

Wij hebben van de fokker sanimed brokken mee gekregen, zelf kozen wij voor cavom omdat ik merk of het forum dat deze voor dit ras het beste is.

De dierenarts melde ons om geen brokken te geven waar geen granen inzitten want daar zou ze op termijn hart problemen van krijgen. Bij de omschrijving van cavom zie ik ook weinig granen.

Wat is jullie ervaring hiermee?

Want weten even niet goed wat doen????

Dankje

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Van je fokker sanimed brokken meegekregen, als je hond het er goed op doet houden zo, is de hond wat te licht bevonden volgens je dierenarts, geef je wat meer....brokken heeft niets met een ras te maken hoor.....

honden page profiel EbsEbs

honden foto van Ebs

" Van je fokker sanimed brokken meegekregen, als je hond het er goed op doet houden zo, is de hond wat te licht bevonden volgens je dierenarts, geef je wat meer....brokken heeft niets met een ras te maken hoor..... "

Hey

Wij geven al wat meer waar ze trekt er niet echt aan..

Tis vooral cavom of best niet.

Cavom is goed voor dit ras omwille dat er  weinig koper  in zit dus dat ze niet geel worden.

 

Mvg

honden page profiel Arran & AedonArran & Aedon

honden foto van Arran & Aedon

Als je bang bent voor hartproblemen kun je het beste zorgen dat ze extra taurine bij krijgen. Dit is het stofje waar ze bij gebrek hartproblemen door kunnen krijgen.

 

Ik zou wel uitzoeken of dit niet al extra is toegevoegd aan de brok en of deze bekend staat om taurine gebreken te veroorzaken.

 

Mijn hond staat ook op graanvrije brokken en ik geef hem rodi pens en hart bij.

 

Pens voor de darmen en hart voor de taurine.

 

Ik heb nog nooit problemen gemerkt bij graanvrije brokken, maar geef voor de zekerheid wat extra bij

 

 

Je zou eventueel ook nog kunnen kijken naar misschien een kwalitatief betere brok dan Cavom die ook een laag kopergehalte heeft. Als ze het er goed op doet hoeft dat niet perse

Volgende forumvraag: Wolf of wilderness junior
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^