zouka

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

Hallo,

8J geleden ben ik hier weg gegaan omdat ik door een foute relatie mijn hondje Noa moest afgeven (ik heb toen zelf andere eigenaars gezocht waar ik mij goed bij voelde). Ik heb nog even contact gehad met haar nieuwe baasje, maar doordat het teveel pijn deed contact verbroken. Ik wilde geen hond meer voelde mij zo schuldig dat ik haar weg moest doen. Mar ik miste echt een maatje, nu heb ik ondertussen terug een stabiel leven ben al 5 jaar getrouwd en heb 3kids. Al 2jaar begon het toch terug te kriebelen om terug een hond te hebben, en begonnen we er over na te denken te wikken en wegen. Tot we op Zouka terecht kwamen. Een bruine labrador van bijna 5j uit Romenie. En was meteen verliefd op haar. We hebben ondertussen een intake gedaan, en een huisbezoek bij haar opvang gezin. Het klikte meteen tussen haar, mij en mijn man. Mochten ook gaan wandelen en ze liep mooi mee zonder te trekken aan de leiband en luisterde echt goed naar ons. (Wat we niet verwacht hadden want weten dat ze een rugzakje heeft.) Daarna kwam er een huisbezoek bij ons om te kijken of ze bij ons zou passen, en ja wij zijn goedgekeurd, de 22ste komt ze naar ons. Kan bijna niet wachten. Haar mand, slaapbench, speelgoed enzo… staan hier al klaar in huis. Ben nu echt de dagen aan het aftellen.

Debbie

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

ooh wat leuk Debbie!!laughing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Een nieuw huisgenootje...geweldig...over een weekje komt ze bij jullie...heel veel plezier , en bijna vijf jaar, mooi...laat straks maar horen hoe het gaat.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ah wat een fijn nieuws

 

spannend hoor

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

Fijn nieuws een nieuw huisgenootje 

honden page profiel May May

honden foto van May

hallo! ik ken je, nog, niet. ik ben may. sinds augustus 2016 op hp.

wat fijn dat het zo goed ginghp-thumbsup veel plezier alvast!

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

532632.jpg532633.jpg532634.jpghoi,

Door familie omstandigheden bij zouka haar opvangmama is ze al sedert te zaterdag bij ons, het gaat super goed. Zaterdag had ze bij het  afscheid nemen wel wat moeilijk, in de autorit heeft ze even gejankt en geblaft. Eenmaal thuis meteen even gaan wandelen voor een plasje, binnen was het even spannend ( hebben 3poezen ) maar zouka negeert ze volledig en 1poes was en nie zo blij mee. Maar dat gaat nu al beter. Vandaag bij elke wandeling een plasje en ze eet ook prima. ze wijkt niet van ons en kwispelt heel de dag door. met de kids gaat het ook prima morgen dierenarts bellen om te ook te laten nakijken door onze vaste dierenarts

 

Debbie 532635.jpg

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Wat is ze een mooie hond ! Heb zelf 14jr lang een herplaats labrador gehad. Zalige honden zijn het, willen echt bij het gezin horen en geven enorm veel liefde.

Vertroetel haar maar goed en heel veel plezier samen !!!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Ah wat een mooie hond is ze! Fijn dat ze nu een goed plekje gevonden heeft, ook op de bank haha

 

Hoe ging het s nachts?

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

de eerste nacht heeft ze een half uurke gejankt en de 2de nacht een 5min en ze wa stil

jha ze ligt graag op de bank tussen de kinderen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^