Ik wil dit even van me afschrijven.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KlaraKlara 3 doggies

" Bedankt voor al jullie reacties! 
 
@loesje, Bedankt, ik ga haar meteen mailen. 
 
@len. Deze dierenarts praktijk stáát op de vaccicheck. Dit is namelijk niet mijn eigen dierenarts, maar ik ben speciaal hier heen gereden omdat ze op de lijst staan.
 
 
Ik heb heel wat heen en weer gebeld. Een andere dierenarts heeft mij zojuist terug gebeld, hij heeft met de dierenarts van vanmorgen gesproken en hij heeft toegegeven dat het inderdaad niet netjes gegaan is (en dat heeft hij dan nog heel zacht uitgedrukt) en wilde zijn excuses aanbieden. 
 
Ook hoef ik voor de titer bepaling én het consult niet te betalen, Ik zei dat ze dat bloed desnoods weg kunnen gooien, ik betaal niks. Daar was hij het gelukkig helemaal mee eens. Willow is voor alles verzekerd dus het geld is het probleem niet, wel het principe. 
 
Hij zei dat ik het voor nu even een weekje moet laten rusten, en dan mag ik volgende week bij hem (dus een andere dierenarts dan vanmorgen, én een andere praktijk) langskomen voor een gratis uitgebreide puppy check. Hij gaat zorgen dat ze weer een enigzins positieve ervaring gaat krijgen. 
 
 
Dat is dus opzich netjes opgelost, al is de schade al aangericht. Hopelijk gaat Willow er geen trauma aan overhouden. Helaas heeft ze echt zichtbaar pijn achter haar oren, de korf zat zó strak. Verder heeft zij nergens last meer van, heeft lekker gegeten, gespeeld, en net tijdens het wandelen heerlijk geknuffeld met een voorbijganger. Ik ben nogsteeds hartstikke boos, en ga proberen ook online nog een klacht in te dienen.  "

Ik zou er niet vanuit gaan dat je hond nu een enorm trauma heeft hoor. Waarschijnlijk voelt hij meer jouw stress en boosheid meer dan dat hij nog ondersteboven is van het gebeuren. Honden leven veel meer in het nu dan wij. Niet dat ik het gedrag wil goedpraten hoor. Het was gewoon een hork en je hebt groot gelijk dat je boos bent. Maar ik ken genoeg pups die in de eerste maanden pijnlijke behandelingen hebben ondergaan en die nog steeds vrolijk de dierenarts binnenlopen. Wel verstandig om er direct een positieve ervaring tegenover te zetten. Maar 1 negatieve ervaring verandert echt niet direct het karakter van je hond.

honden page profiel RobRob 3 doggies

" Ik zou online geen klacht meer indienen. De man heeft zijn fout toegegeven en zijn excuses aangeboden. We zijn allemaal mensen en iedereen maakt fouten.
 
Een vernietigende review schrijven kan je misschien kort even een goed gevoel geven. Maar het kan de andere partij veel schade toebrengen. Ik zou eerst onderling tot een oplossing proberen te komen waar jij tevreden mee bent.  "

Dat je een keer uit je slof schiet dat kan nog vind ik. Of wat onaardig reageert, als je echter tijdens het hele bezoek zo dwars doet en als je daarmee geconfronteerd wordt ook nog doodleuk toegeeft dat je naast de pot aan het pissen bent "Ja, ze zal voortaan zich elke keer ongemakkelijk voelen bij de dierenarts" of iets in die trant wat hij volgens pascal gezegd heeft. Dan is er mijns inziens wel wat meer aan de hand. Vervelend dat deze man schijnt te balen van zijn werk maar daar zou niemand anders de dupe van mogen worden. Dan zoekt ie zich maar wat anders.

honden page profiel bentebente 3 doggies

Wat een heftig verhaal! Echt, wat een ellende als ik dit zo lees!! Soms zitten er echt verkeerde mensen tussen bij zo’n praktijk.. iemand heeft mijn zus een keer verteld dat onze hond lymfeklierkanker had omdat we haar niet hadden laten steriliseren. Nou dat is leuk om te horen als je net verteld is dat je hond doodgaat. 

Maar dit klinkt nog erger, dat er zo lomp met je hond, een PUP welteverstaan, wordt omgegaan, bah. Zou zeker een klacht indienen, misschien zelfs verder dan een klacht kijken. Zulk soort mensen moet toch geen dierenarts zijn!? Ook al heb je een slechte dag, je stelt je professioneel op en dan deel je je schema maar minder druk in dat je het wel aan kan. 

Als die arts dit normaal vind, zou ik het zeker hogerop zoeken. Sinds kort kan je ook aanklagen op immateriële schade dus zou daar dan zeker naar kijken. Idioot zeg..

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Jeetje wat een rot situatie zeg. Ongelofelijk. Ik vind niet dat deze dierenarts zich er met een via via excuusje vanaf kan maken. Hij had op z’n minst zelf contact kunnen opnemen met je. 
Deden de assistentes niks aan zijn horkerige gedrag? Lief natuurlijk dat jij een glaasje water kreeg en dat ze Willow gerust stelde na afloop, maar dat maakt het gebeurde niet ongedaan. Waren zij ook geschrokken of had je de indruk dat ze dit wel vaker meemaakte? 

Het zou fijn zijn als er ergens een aantekening gemaakt kan worden van dit alles. Ik bedoel, die dierenarts hoeft nu niet direct door het slijk gehaald te worden, maar als zoiets in de toekomst weer gebeurt zou het goed zijn als er een bewijs is dat dit niet de eerste keer is. Ik heb geen idee of er een organisatie is die zulke dingen bijhoudt. 

Ik wens jullie allebei sterkte. Zoiets gaat je niet in de koude kleren zitten. Dikke knuffel!

honden page profiel Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) 3 doggies

honden foto van Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†)

Walgelijk, wat een harteloze vent. Hij had nooit dierenarts mogen worden.

 

Ik zou echt een klacht indienen en stappen ondernemen richting veterinair tuchtcollege.

 

Dit mag en kan echt niet.

 

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Pascal, als er een dierenarts in je dorp zit, ga er lekker heen, snoepjes eten, snuffelen, en misschien gekroeld worden door de assistente, ik doe het met Sam regelmatig, en hij gaat in ieder geval blij naar binnen, Sam was al bang dus niet te vergelijken.

 

Zorg dus weer voor nieuwe leuke herinneringen, en ga nooit meer naar die arts toe, al is het gratis..

 

Ik kan me voorstellen dat je van slag bent, bah bah..

 

Ja en ik vind dat je dit slechte gedrag best mag melden, als die man niet tegen druk kan dan moeten ze anders gaan inplannen, hij mag daar best een waarschuwing voor krijgen. Nee het is geen operatiefout, maar wel ontzettend lomp en harteloos en dat is nu juist wat ik van een dierenarts verwacht, een groot hart.

 

Sam moet een snoetje om en vecht tegen de dierenarts, maar zij plannen hem gewoon wat langer in, zodat ze toch de tijd voor hem hebben en kunnen nemen.

Misschien als je hond erg druk is, melden van te voren? Dan kunnen ze wat extra tijd inplannen.

Niet bij die Hork natuurlijk.

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Hilde, heb je gelijk in hoor. Ik heb er even een nachtje goed over geslapen, en ik denk inderdaad dat ik toch ergens een klacht ga indienen. Natuurlijk is het een mens en kan hij fouten maken, maar ik wil dat dit op zijn minst ergens genoteerd komt te staan. 

 

De assistentes waren naar mijn idee wel onder de indruk, vooral een jonger meisje (ik denk stagiaire) keek erg geschrokken. De ander hielp de dierenarts mee Willow in bedwang te houden maar sprak haar wel rustig toe, lief praten, aaien, en eigenlijk maakte ze heel snel dat ze weer weg waren uit de ruimte.. of ze het vaker meemaakte weet ik niet, zoals ik zei deed hij 2 maanden geleden óók de titer bepaling bij Willow en was hij eigenlijk heel leuk en rustig. Ook toen hij 6 jaar geleden Kahlúa's poot opereerde.

 

Het zal dus écht wel aan zijn o zo drukke programma hebben gelegen, hij liet me ook nog zijn litteken zien die hij een maand geleden heeft moeten laten hechten omdat hij door een herdershond was gebeten, maar om dat dan op deze manier af te reageren vind ik niet kunnen. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Pascal, als er een dierenarts in je dorp zit, ga er lekker heen, snoepjes eten, snuffelen, en misschien gekroeld worden door de assistente, ik doe het met Sam regelmatig, en hij gaat in ieder geval blij naar binnen, Sam was al bang dus niet te vergelijken.
 
Zorg dus weer voor nieuwe leuke herinneringen, en ga nooit meer naar die arts toe, al is het gratis..
 
Ik kan me voorstellen dat je van slag bent, bah bah..
 
Ja en ik vind dat je dit slechte gedrag best mag melden, als die man niet tegen druk kan dan moeten ze anders gaan inplannen, hij mag daar best een waarschuwing voor krijgen. Nee het is geen operatiefout, maar wel ontzettend lomp en harteloos en dat is nu juist wat ik van een dierenarts verwacht, een groot hart.
 
Sam moet een snoetje om en vecht tegen de dierenarts, maar zij plannen hem gewoon wat langer in, zodat ze toch de tijd voor hem hebben en kunnen nemen.
Misschien als je hond erg druk is, melden van te voren? Dan kunnen ze wat extra tijd inplannen.
Niet bij die Hork natuurlijk.
  "

Inderdaad. Als het maar ergens genoteerd staat ben ik al tevreden, vooral omdat hij de eerste 2 keer dat ik hem heb ontmoet wél leuk was. 

 

In mijn dorp zit een dierenarts, 2 minuten lopen van mijn huis, maar hier ga ik nooit heen eigenlijk, mijn vaste dierenarts is 20 minuten rijden maar daar heb ik ontzettend goede ervaringen mee. Niks mis met die in mijn dorp hoor, maar had ik minder mee dan de andere. 

 

Wel ga ik daar dus dinsdag heen voor een gratis check, en ik loop er vanmiddag even langs om het inentingsboekje op te halen. Loop er inderdaad ook af en toe binnen om te wegen. 

honden page profiel Charlotte-SophieCharlotte-Sophie 3 doggies

Misschien een idee om met Willow te beginnen met muilkorftraining?

 

Je hebt een ras wat bij sommige mensen schijnbaar angst in boezemt. Ze is een herder en ook nog eens donker van kleur. Ik vind het raar dat de dierenarts wilde dat ze een muilkorf om kreeg, ze is pas 6 maanden?! Dan hoef je echt niet bang te zijn dat ze bijten, maar goed. Mijn dierenarts heeft dit trouwens nog nooit gevraagd. Ik heb er zelf een keer om gevraagd omdat ze een punctie gingen afnemen (zonder verdoving/roesje). Bleek achteraf niet nodig, hond gaf geen kikhp-shiny.

 

Als Willow de muilkorf leuk gaat vinden, dan is het als hij een keer om moet bij de dierenarts ook geen groot issue. En neem dan bij elk bezoek je eigen muilkorf (in de juiste maat) mee. Dan ben je altijd voorbereid mocht de dienstdoende dierenarts erom vragen. 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Misschien een idee om met Willow te beginnen met muilkorftraining?
 
Je hebt een ras wat bij sommige mensen schijnbaar angst in boezemt. Ze is een herder en ook nog eens donker van kleur. Ik vind het raar dat de dierenarts wilde dat ze een muilkorf om kreeg, ze is pas 6 maanden?! Dan hoef je echt niet bang te zijn dat ze bijten, maar goed. Mijn dierenarts heeft dit trouwens nog nooit gevraagd. Ik heb er zelf een keer om gevraagd omdat ze een punctie gingen afnemen (zonder verdoving/roesje). Bleek achteraf niet nodig, hond gaf geen kik.
 
Als Willow de muilkorf leuk gaat vinden, dan is het als hij een keer om moet bij de dierenarts ook geen groot issue. En neem dan bij elk bezoek je eigen muilkorf (in de juiste maat) mee. Dan ben je altijd voorbereid mocht de dienstdoende dierenarts erom vragen.  "

Ja slim idee. Zal ik zeker mee gaan beginnen! 

 

Bij mijn eigen dierenarts hoeft ze ook nooit een muilkorf om, Kahlúa ook niet, alleen als er bloed wordt afgenomen. 

 

Ik zal eens op zoek gaan naar een muilkorf dan (ik heb 1 oude plastic muilkorf maar dat is niks denk ik) misschien gewoon zo'n 'stoffen' korfje doen. 

honden page profiel KlaraKlara 3 doggies

Het zal dus écht wel aan zijn o zo drukke programma hebben gelegen, hij liet me ook nog zijn litteken zien die hij een maand geleden heeft moeten laten hechten omdat hij door een herdershond was gebeten, maar om dat dan op deze manier af te reageren vind ik niet kunnen.  "

Als je een maand geleden zo fors bent gebeten dat er hechtingen nodig waren snap ik wel dat je vertrouwen in herders even weg is. En dat je dus persé een muilkorf nodig vindt, al is het maar voor je eigen gemoedsrust. En dat je dan gespannen en kortaf gaat doen snap ik ook. uiteindelijk is een dierenarts ook maar een mens. Niet dat ik het goed praat. Maar vaak heeft een verhaal twee kanten. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe lastig het is om de draad na een (ernstig) bijtincident weer op te pakken als je dagelijks met honden werkt. En in een drukke praktijk kunnen ze er natuurlijk geen rekening mee houden. Natuurlijk heb je gelijk en had de dierenarts dit anders moeten aanpakken. De dierenarts heeft dit zelf ook al toegegeven. Jij gaat er nooit meer heen. Mij lijkt het onnodig om dan ook nog een klacht in te gaan dienen. Dat vind ik meer iets voor echt ernstige gevallen waar enorme medische fouten zijn gemaakt. Maar doe vooral wat goed voelt.

honden page profiel KlaraKlara 3 doggies

En muilkorftraining is altijd een goed idee. Zeker als je gaat reizen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Als je een maand geleden zo fors bent gebeten dat er hechtingen nodig waren snap ik wel dat je vertrouwen in herders even weg is. En dat je dus persé een muilkorf nodig vindt, al is het maar voor je eigen gemoedsrust. En dat je dan gespannen en kortaf gaat doen snap ik ook. uiteindelijk is een dierenarts ook maar een mens. Niet dat ik het goed praat. Maar vaak heeft een verhaal twee kanten. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe lastig het is om de draad na een (ernstig) bijtincident weer op te pakken als je dagelijks met honden werkt. En in een drukke praktijk kunnen ze er natuurlijk geen rekening mee houden. Natuurlijk heb je gelijk en had de dierenarts dit anders moeten aanpakken. De dierenarts heeft dit zelf ook al toegegeven. Jij gaat er nooit meer heen. Mij lijkt het onnodig om dan ook nog een klacht in te gaan dienen. Dat vind ik meer iets voor echt ernstige gevallen waar enorme medische fouten zijn gemaakt.  "

Dan moeten ze anders en ruimer  plannen als het zo druk is dat je niet rustig de tijd kunt nemen voor een klant.

 

Het mag niet zo wezen, ookal is de dierenarts een maand terug gebeten door een herder, dat hij een andere herder zo behandelt.

Je kunt toch gewoon rustig zeggen, goh ik ben gebeten laatst door een herder, heb er even wat schrik van, vind je het goed dat we een muilkorf gebruiken?

 

Dat is wel even iets anders en komt wat anders over dan hoe de da nu tegen pascale deed en hoe de da de hond behandelde.

Straal je zelf rust uit, neem je je tijd, dan krijg je die winst ook terug in een rustige meewerkende hond.

 

Ik zie het in mijn vakgebied ook altijd terug. Alles staat en valt met je benadering en je eigen rust. 

honden page profiel DesireeDesiree 3 doggies

honden foto van Desiree

Jij hebt je nog netjes gehouden. Ik denk niet dat ik dat zou kunnen.

Ik heb het ook wel eens gehad hoor, DA met haast. Kan gebeuren natuurlijk als er een spoedgeval tussendoor komt. Geen problemen mee. Izzy vind de DA niet leuk Droef wel. Voor Izzy is het dus alleen maar fijn als het snel gaat. Die houdt ik zelf vast in de houdgreep(anders bijt ze inderdaad, al is het haar nog nooit gelukt) en Droef kent het riedeltje wel en vind het allemaal gezellig zonder lastig te zijn.

 

Wanneer ze Izzy zouden willen muilkorven snap ik dit wel. Maar Droef muilkorven omdat jij dat wilt zonder onderbouwing is een dikke no go. Waarschijnlijk was ik dan direct al afgehaakt. Geef je gewoon een reden omdat je bang bent, prima hoor. Droef heeft er wel vaker kort 1 om gehad om te oefenen thuis voor het geval dat(HR wet bijvoorbeeld). Daar gaat hij heus niet stuk van al vind het hij ook niet leuk. Maar pak dan wel ff een goede maat en ga niet mijn hond pijn doen om je zin door te drammen! Dan ben ik namelijk geneigd jouw ook pijn te doen.

 

 

 

honden page profiel  Dutch Auti DP Dutch Auti DP 3 doggies

honden foto van  Dutch Auti DP

Pfff jeee 

Ik snap je boosheid en verdriet maar al te goed. 

 

Enuge wat je voor je pup kan doen is geregeld bij eenandere praktijk binnen wandelen snoepje en een knuffel halen en weer weg.  Eventueel bij die praktijk uitleggen dat ze een vervelende ervaring achter de rug heeft en je de schade zoveel mogelijk wilt herstellen.

 

Betreft die dierenarts. Ik vrees dat ik hem zou hebben geslagen. (Zit niet in mijn aard overigens maar voor dieren schiet ik net een tikkeltje eerder in de verdediging). Zo ga je niet met dieren om. Wat een *** ik wil wel van alles roepen. Wat een.. 

 

Is er iets waar je foutieve omgang van dierenartsen kunt  melden?

 

 

honden page profiel bentebente 3 doggies

Het feit dat hij een nare ervaring heeft gehad maakt niet dat je je zo kan gedragen als volwassen vent in een professionele setting. Ik vind dit echt niet oké

honden page profiel KlaraKlara 3 doggies

" Dan moeten ze anders en ruimer  plannen als het zo druk is dat je niet rustig de tijd kunt nemen voor een klant.
 
Het mag niet zo wezen, ookal is de dierenarts een maand terug gebeten door een herder, dat hij een andere herder zo behandelt.
Je kunt toch gewoon rustig zeggen, goh ik ben gebeten laatst door een herder, heb er even wat schrik van, vind je het goed dat we een muilkorf gebruiken?
 
Dat is wel even iets anders en komt wat anders over dan hoe de da nu tegen pascale deed en hoe de da de hond behandelde.
Straal je zelf rust uit, neem je je tijd, dan krijg je die winst ook terug in een rustige meewerkende hond.
 
Ik zie het in mijn vakgebied ook altijd terug. Alles staat en valt met je benadering en je eigen rust.  "

Nee natuurlijk mag dat niet. Maar is verbaas me wel over de heftigheid van veel reacties (niet die van jou maar in het algemeen). Maar goed ik zou wel weer te veel relativeren. Zelf werk ik met mensen en ben ik echt niet altijd de geduldige, vriendelijke professional die ik wil zijn. (meestal wel hoor) Ik maak wel eens fouten, een verkeerde inschatting of ben kortaf. En ik weet dat anderen dat ook bij mij kunnen doen.  Voor mij is sorry zeggen dan genoeg. Omdat ik uit ervaring weet dat het vaak niets met mij te maken heeft maar een stapeling is van factoren. En nee daar praat ik het niet mee goed. Ik snap de boosheid van TS prima Maar blijf er niet in hangen.

honden page profiel KlaraKlara 3 doggies

" Het feit dat hij een nare ervaring heeft gehad maakt niet dat je je zo kan gedragen als volwassen vent in een professionele setting. Ik vind dit echt niet oké "

En zoals ik het las vond hij dat zelf gelukkig ook niet. 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Nou als je hond zelfs nog pijn heeft van het te strak om doen van het korfje was hij niet alleen nors, maar ook heel erg lomp.

Lekker melden, dan doet hij het nooit meer tegen andere honden.

Is er een regel dat je alleen de zware klachten mag melden? nee natuurlijk niet.

Als je met mensen en dieren werkt hoor je niet te katten en lomp te doen, dat je wat minder prietprat praat, ja tuurlijk, maar niet op mens of dier afrekenen, die komen niet vaak bij je en verwachten een goede behandeling.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Pascale. Ik snap dat je boos bent. Ik zelf zou na een paar dagen contact opnemen met deze eierenarts. Hij heeft via via  excuses aangeboden. Dat is voor een arts heel wat. Ga in gesprek, zeg waar je mee zit en bekijk eerst zijn reactie.

Ooit  eens , lang geleden, een fout van mijn da meegemaakt. Kostte mijn hondje een teen. Ik had toen een heel slecht verhaal kunnen rondbazuinen. Ik ben in gesprek gegaan. Da gaf mij gelijk, maar ook zei hij dat hij liever heeft dat mensen met problemen over zijn gedrag of behandeling het eerst uit komen praten. Hij was blij met het gesprek dat ik had aangeveaagd.

Het gesprek gaf mij een goed gevoel.

Ook mijn hondje heeft door de fout veel ellende en pijn meegemaakt, maar geen trauma opgelopen en ook ik was woest.

De reactie van de  baas op dat moment  us 100 x  meer van  invloed op de hond dan de gebeurtenis zelf. De baas daar moet de hond op kunnen bouwen en vertrouwen. Baas is rustig dan zal de hond eea beter doorstaan.

Je boosheid  befrijp ik overigens volledig. Maar wees eerlijk en geef de da een kans het uit te praten voor dat je slechte reviews en een een klacht neerlegt.

Vraag waarom hij druk was, misschien was er een hond die met spoed was opgenomen en voorbereid werd op een spoedoperatie,  baasjes die ook in de zorg zaten. In de tussentijd kon hij even bloedprikken bij jouw hond, ik noem maar iets. 

Ooit heb je deze da weer nodig, zeg nooit nooit, misschien in een spoedeisende situatie, je hebt  ook goede ervaringen met hem, houd dat in gedachten,( wie weet hoe hij toen deed naar anderen omdat hij met spoed voor Kahlua moest zorgen). Het is dan fijn dat jullie zonder vooroordelen en eerlijk tegen over elkaar staan.

Lukt het in een gesprek niet om elkaar te begrijpen dan kan je altijd aangeven een klacht of slechte review te schrijven. Niet achter zijn of haaar rug om , maar met open vizier.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Kortaf zijn, onbeschoft, een foutje maken.. dat vind ik allemaal dingen waar je inderdaad over kunt praten en waar niet direct een klacht bij hoeft. We zijn idd allemaal mensen.
Maar het voorval met het snuitje, het werkelijk serieus onnodig pijn doen van een kwetsbaar dier, en doorgaan ondanks het janken en piepen en het protest van de eigenaar... Dat is in mijn ogen niet goed te praten. Als dat voor een dierenarts geen signalen zijn dat hij/zij even een stapje terug moet doen dan is er iets goed mis. Dan hebben ze bijv. zoveel stress dat ze niet helder meer reageren. Ik hoop dat die dierenarts snel een paar dagen vakantie opneemt, en in het vervolg eerder op de rem trapt voor zichzelf. 

honden page profiel Hans DekHans Dek 3 doggies

honden foto van Hans Dek

Er is genoeg gezegd over deze vent. Gewoon een andere dierenarts nemen en een slechte review plaatsen op internet.

 

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Even een update. 

 

Vandaag weet bij de dierenarts geweest voor de gratis junior check (en enting aangezien de titerbepaling aangaf dat Willow niet meer beschermd was tegen Hepatitis)

 

Eigenlijk was ze meteen al dolblij, lekker enthousiast en kreeg meteen van de receptioniste knuffels en koekjes, zij wist van het voorval. 

 

We konden meteen naar binnen en Willow sprong zelf op de tafel, werd helemaal onderzocht terwijl ze lekker geaaid werd. 

 

De arts zei dat ze oprecht niet snapte waarom haar collega Willow zo had behandeld, want écht, er zit geen greintje agressie in haar. Terwijl ze de enting kreeg, kreeg ze ook een lading snoepjes dus dat had ze niet door. 

 

Daarna nog uitgebreid geknuffeld op de grond en weer naar huis. 

 

Nu is dit dus ook sowieso niet mijn vaste praktijk of arts, maar fijn dat Willow het er weer naar haar zin had hp-shiny

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Fijn !!! hp-heart

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Fijn dat het zo goed ging pascale!

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Wat een geruststelling dat het zo goed ging bij je eigen dierenarts en zij bevestigde dat Willow totaal niet agressief is.laughing

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Wat een opluchting, Willow heeft geen trauma, gelukkig maar.

Ze lijkt me prachtig, mooi karakter, misschien wat meer foto's plaatsen? hint hint hp-wink

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Wat heb je goed gehandeld zeg! Wat een ervaring, voor jullie beide. Gelukkig lijkt ze er niks aan over te hebben gehouden. Ik ga met mijn honden ook naar een praktijk 30 minuten verderop omdat ik weet dat ze daar met alle rust en respect behandeld worden. Bloedafnemen voor een titer is ook echt minimaal. Slechts een drupje heb je nodig.. Dat moet van een blije gup van 6 mnd ook echt geen groot probleem zijn, tijd tekort of niet.  

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Wat een opluchting, Willow heeft geen trauma, gelukkig maar.
Ze lijkt me prachtig, mooi karakter, misschien wat meer foto's plaatsen? hint hint "

Ik heb een topic over haar, waar ik geregeld foto's plaats! hp-shiny

TOPIC WILLOW

Maar hier is ze hoor:

532219.jpg

532227.jpg

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond zelf opleiden tot hulphond.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^