Rox !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Haar lievelingsplekje alles buiten in de gaten houden. Hoe lang zal die vaas leven? Ze doet het nog rustig. "

Gluren bij de buren laughing

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Ach, kijk haar nou zitten daar..
 
Ik heb mijn lamellen meestal dicht omdat Noortje nog steeds denkt dat ze door het raam kan springen als er iets interessants voorbij loopt. "

Rox is wat dat betreft de rust zelve,katten reageert ze niet op dat scheelt al enorm...op een bankje zitten en mensen kijken vindt ze ook leuk en Rox blaft naar niks,is geen blaffer.

Als ze haar zin niet krijgt durft ze even boos naar mij te blaffen,maar voor de rest blaft ze nooit tegen mens of dier.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Gluren bij de buren  "

Denk dat inbrekers toch het huis hier voorbij zullen lopensmile

Foto van veraf genomen.

539806.jpg

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Haha, wat grappig dat gluren voor het raam. Hier valt niets te gluren, keuken is aan de voorkant, hoog raam.

Achter kan wel, maar dan kijkt Diesel de tuin in, en daar loopt niks voorbijlaughing

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

"Bulleke Rox is zeker een uitzondering,dit had ik nooit verwacht zo makkelijk.
Na 2 nachten sliep ze al rustig alleen beneden,2 plasjes binnen gedaan,nooit binnen gepoept,1 keer weg willen lopen toen ze heel jong was,rustig in de auto,ze kan mee naar terras,drukke stad.... Dacht na het verdriet om Vigo dat ik mijn hart niet zo maar weer kon open stellen ,het heeft mij veel tijd gekost om het een plaatsje te geven.
Ik heb haar ook niet uitgekozen,zei tegen zeeman kies jij maar een pup want ik heb een antenne om de moeilijke exemplaren uit te kiezen...hij heeft goed gekozen en ze is ook helemaal dol op hem. "

Je hield al rekening met een hele zware kluif, haha. Het ligt er soms ook weer net aan uit wat voor lijnen ze komen. 

Teun is tot nu toe ook nog hartstikke goed met alle honden, ondanks dat hij al een keer van achteren is aangevallen uit het niets, hij had de hond niet eens gezien. Ook kleine keffers maakt hem niets uit. Ik hoop echt dat dit zo blijft. 

Konden Tosca en Vigo niet me naar de stad en op terras? Dat ging hier gelukkig altijd wel goed, tenzij er een hond naast ons ging liggen in de tijd met Peer. Maar als ze op afstand langs liepen was het prima.

Ik begrijp wat je zegt over Vigo, ik heb het ook met tijden moeilijk gehad, Wopper was ook nog maar zo kort weg. En zij wordt nog altijd gemist, maar dat staat compleet los van Teuntje. 

En ik weet dat sommige vinden dat je niet moet vergelijken, ik vergelijk ook niet, maar vind het wel mooi om bepaalde trekjes te herkennen van 1 van de andere bullen.  

 

Maar jouw Rox klinkt voor mij wel als een utopie hoor, haha, zo makkelijk heb ik ze hier niet gehad en dat is Teuntje ook niet bepaald. Hij is nu 13 maanden, maar kan nog ongelooflijk klieren, maar bemerk wel dat hij steeds beter gaat luisteren en hij is ontzettend lief en aanhankelijk. 

En wij hebben niet kunnen kiezen hè, denk maar, hij heeft op ons gewacht hp-smile

Zeeman heeft er in ieder geval verstand van tongue-out, jij had waarschijnlijk weer met een gevalletje apart thuisgekomen, haha

En gelukkig dat Rox ook dol op hem is, ze weet vast dat zeeman juist haar heeft uitgekozen hp-shiny    

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Bulleke om je vraag te beantwoorden,met Tosca kon je wel naar terras maar die vond het niet leuk,die wilde altijd bezig zijn ,ze negeerde verder ook alle honden maar het dametje was de actief.

 

Vigo kon niet mee naar terras,dat was een neuroot,piepen en dan met een volume dat je de bediening niet meer kon verstaan en als er een hond passeerde dan kon hij tekeer gaan,hij haatte honden. Op vakantie lieten we hem altijd in het huisje in zijn eigen bed als we naar een drukke plek gingen.Zijn eigen huis, mand,kreek,strand,bossen vond hij leuk,niet teveel vreemde dingen.

 

 

Teuntje lijkt mij ook een echte leukerd als ik het zo lees met een karaktertjehp-angel,ach met 3 jaar wordt hij een beetje volwassen maar nooit helemaal.smileTeuntje is voor jou net zo bijzonder en speciaal als alle hondjes waarmee je,je leven hebt gedeeld.(Teuntjes topic mag ook wel eens weer geupdatet worden)hp-angel

 

Rox doet het geweldig maar dametje moet nog loops worden,ik weet dan kan het één en ander veranderen,ze loopt netjes aan de riem en ze begint nu al honden te negeren die ze niet kent,dat vind ik al prima en kan ze niet meer los,dan is haar socialisatie voorbij, genoeg ruimte om haar veilig los te laten lopen.

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Oh, Tosca was zo'n stuiterbal, haha. Dan zit je ook niet ontspannen nee, voor haar ook niet echt fijn.

Vigo herken ik wel een beetje, goddank niet in dat piepen, wel in de hondenhaat. Maar we manoeuvreerde Peer altijd een beetje strategisch, zodat hij zo min mogelijk zag. Ze moesten hem ook zeker niet aanstaren, dan ging je er met tafel en al vandoor als je hem daar aan had vastgeketend hp-angel . De bediening was dan wel weer bijster interessant, maar inderdaad, ik noemde hem altijd een soort autistje, niet teveel veranderingen, dat kon hij niet zo goed aan.   

Zo hebben ze allemaal hun eigen leuke karaktertrekken en ieder ook zijn eigen kleine onhebbelijkheden. 

 

Nee echt helemaal volwassen worden ze nooit hè, haha, maar dat maakt ze ook zo leuk. 

Juist ook dat er zo'n kop op zit. Haha, ja ik weet het, ik loop hopeloos achter met mijn updates sealed

Mag ook wel weer eens wat foto's maken, wordt vervolgd...  tongue-out

 

Ja dat is altijd afwachten hoe ze worden na de loopsheid, maar toch bemerk je vaak wel al voor de 1e loopsheid een bepaalde felheid. Ik hoop voor je dat ze zo blijft als ze nu is. Het is heerlijk om een hond te hebben waar je overal mee naar toe kan, zonder ogen aan de zijkant en je achterhoofd te hebben om overal op in te springen en rekening mee te houden. Maar gelukkig heb jij inderdaad nog wel de mogelijkheid van veilig en ongestoord loslopen en dat is toch wel heel erg fijn. 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Denk dat inbrekers toch het huis hier voorbij zullen lopen
Foto van veraf genomen. "

smile Deze is nog leuker...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Wil ik toch wel even vertellen...Bams en ogin samen op het terras, ik had Ogin vastgebonden aan een paal van een overkapping, er kwam een ouder echtpaar ook naar het terras met een hond, ze gingen vlakbij ons zitten dacht al, ojee....koffie wordt bij het echtpaar neergezet en die hond gaat te keer opeens tegen de mijne, oeps....Ogin was nog jong en al reeds vele kiloos....de riem knapte en ogin ging er vandoor naar die hond, tafeltje vloog de lucht in en de koppen koffie op de straat...kreeg er bijna een hartstilstand van...Bams bleef keurig liggen, Ogin deed die hond niets en die hond was muisstil, tja...excuses natuurlijk van mijn kant, maar die mijnheer was zo aardig, die zei onze schuld we zagen u zitten met twee honden en gingen te dicht bij u zitten, maar dan nog...ik heb even met de eigenaar van het restaurant gepraat en gezegd dat ik de kosten betaal, hihi...de eigenaar zei niets ervan, kan gebeuren, heel aardig....maar ik ben nog niet uitgepraat, hahaha....ogin is vanaf die tijd nimmer meer meegegaan, zitten we savonds daar in het restaurant, met Bams, komt die mijnheer eraan en bood ons wat aan, zo aardig, ik vroeg hoe het ging, de vrouw vertelde ik heb er pschygische klachten van over gehouden, heb er steeds van gedroomd....oeps...           En dat is dan een newfoundlander, ogin is nu volwassen, hahahaha.....maar heeft heel lang geduurd eer ik ogin weer eens mee nam naar een terras.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Willemijn en Bulleke ik heb beeld haha...smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Willemijn en Bulleke ik heb beeld haha... "

Je schaamd je rot, een olifant die overal door heen denderd.....smile   en het ergste is die blikken van anderen, van zooooooo kijk eens wat die hond daar doet, wie neemt er nou ook zo,n hond die niet te houden is....surprised

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Rox straks loops en vaak hoor ik dat ze veranderen, zelf heb ik dat niet zo meegemaakt, ja de tijd dat ze loops waren en op gooserjacht gingen en iedereen aardig vonden, hahaha, rustiger ? Misschien omdat ze dan opeens volwassen worden ? smile

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Vorige week voor het eerst naar het strand geweest,dametje deed zoals we nu al van haar gewoon zijn,gewoon op het gemakje,de boel verkennen,bekijken,snuffelen en pootje baden,even goedendag zeggen tegen loslopende honden en dan onmiddellijk weer achter ons aan,ze ging verder naar niemand toe,fijn zo.

Op het stand nu het honden weer mogen loslopen,zullen we weer veel naar toe gaan. Straks zie je geen kip meer lopen vakanties zijn voorbij dan hebben we weer het rijk alleen.

https://youtu.be/pS51pT0uLuI 

https://youtu.be/MSR2370GCbM 

https://youtu.be/cW6jUwWhmYE 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Monique, prachtig de filmpjes...bij minder weer zo raar lijkt wel of de honden dan meer binnen verblijven...is mijn ervaring....   fijn dat Rox jullie toch belangrijker vind, dan de honden.smile   Wat een mooie halsband...laughing

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Monique, prachtig de filmpjes...bij minder weer zo raar lijkt wel of de honden dan meer binnen verblijven...is mijn ervaring....   fijn dat Rox jullie toch belangrijker vind, dan de honden.   Wat een mooie halsband... "

De herfst en de winter wil ik naar buiten ik heb ook licht en frisse lucht nodig.

Die halsband is van Vigo,die droeg hem eigenlijk nooit en die is vlug droog,die roze halsband zit fleece bekleding in,droogt bijna niet ben dan toch bang voor broei....als de visite komt krijgt ze haar roze halsband om.

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Vorige week voor het eerst naar het strand geweest,dametje deed zoals we nu al van haar gewoon zijn,gewoon op het gemakje,de boel verkennen,bekijken,snuffelen en pootje baden,even goedendag zeggen tegen loslopende honden en dan onmiddellijk weer achter ons aan,ze ging verder naar niemand toe,fijn zo.
Op het stand nu het honden weer mogen loslopen,zullen we weer veel naar toe gaan. Straks zie je geen kip meer lopen vakanties zijn voorbij dan hebben we weer het rijk alleen.
https://youtu.be/pS51pT0uLuI 
https://youtu.be/MSR2370GCbM 
https://youtu.be/cW6jUwWhmYE  "

Ligt het aan mij of is rox  best flink??

 

zoo mooi lekker haar eigen dingetje doen en kijken waar jullie zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Van Vigo, even moeilijk maar heel lief en waarom niet, Ogin heeft nu ook alles van Bams, ook haar slabber met de naam Bams erop.....zag de foto van beiden....smile mooie uitstraling Monique.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Ligt het aan mij of is rox  best flink??
 
zoo mooi lekker haar eigen dingetje doen en kijken waar jullie zijn. "

Ze is zeker flink dat ligt niet aan jou,ze is heel grof gebouwd,heeft ook grote zware poten,brede borstkast,totaal anders dan bij mijn vorige honden. Ze is ook geen werktype en zal er ook nooit zo uitzien. Voordeel ze moet ook niet zoveel eten als haar voorgangers.

Ik kan haar ribben goed voelen,denk dat ze een formaatje fors wordt als ze uitgegroeid is.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Van Vigo, even moeilijk maar heel lief en waarom niet, Ogin heeft nu ook alles van Bams, ook haar slabber met de naam Bams erop.....zag de foto van beiden.... mooie uitstraling Monique. "

Zo zijn onze vorige honden ook nog altijd bij ons.

honden page profiel AizenAizen 3 doggies

honden foto van Aizen

" Ze is zeker flink dat ligt niet aan jou,ze is heel grof gebouwd,heeft ook grote zware poten,brede borstkast,totaal anders dan bij mijn vorige honden. Ze is ook geen werktype en zal er ook nooit zo uitzien. Voordeel ze moet ook niet zoveel eten als haar voorgangers.
Ik kan haar ribben goed voelen,denk dat ze een formaatje fors wordt als ze uitgegroeid is. "

Ik vind haar prachtig maarja ik houd ook wel van de wat grotere honden versies hahaha.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Heerlijk ziet het er uit daar Moniqeu, ik denk dat wij ook maar eens op zondag naar het strand gaan. En ja, ik zoek nu ook plekken op waar het normaal te druk is, Sam lekker los, de mooie kleuren nu, ja dat hebben we nodig, anders kom je de winter niet lekker door. Geniet maar lekker met je knappe dame.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Dank je Aizen en Yo...

Inderdaad Yo even nergens aan denken zo ontspannend.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Gisteren naar de dijk geweest,kan je uren lopen zonder een sterveling te zien,dijk is ongeveer 46 km lang voor hij onderbroken wordt. Achter de dijk landerijen en voor de rest alleen maar natuur.

Heerlijk voor een jonge hond,kan ze even ongestoord haar ding doen,zonder dat ze geroepen wordt behalve als ze op de film moetsmile 

Ze drinkt gelukkig geen zout water,ze heeft eens 1 slokje genomen en vond het zeer vies.

https://youtu.be/CiFrMKYAO2Y 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Ooh machtig dat je daar zo vrij kan lopen, ben er jaloers op, wij hebben wel zo'n stuk bij de rivier, maar daar komt iedereen met hond, en brommers en fietsers, wielrenners, dus dat is niet relax lopen.

Heerlijk genieten zie ik!!laughing

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Gisteren naar de dijk geweest,kan je uren lopen zonder een sterveling te zien,dijk is ongeveer 46 km lang voor hij onderbroken wordt. Achter de dijk landerijen en voor de rest alleen maar natuur.
Heerlijk voor een jonge hond,kan ze even ongestoord haar ding doen,zonder dat ze geroepen wordt behalve als ze op de film moet 
Ze drinkt gelukkig geen zout water,ze heeft eens 1 slokje genomen en vond het zeer vies.
https://youtu.be/CiFrMKYAO2Y  "

Heerlijk in deze tijd, geen drukte en toch buiten  zijn en aan de wandel, 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Wat goed dat ze komt...en heerlijk lopen daar....smile    je woont wel heel ver weg, hahaha.....ze zouden echt vriendjes zijn...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

540158.jpg    Halloooo wacht even, Ogin zou rekening houden met Rox. 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Yo toen ik net in zeeuws vlaanderen kwam wonen heel lang geleden,mistte ik echt de stad maar nu zou ik nergens anders willen wonen.

 

Willemijn ik weet zeker dat Ogin en Rox vriendinnen zouden zijn,jij hebt ook al ruimte.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

" Yo toen ik net in zeeuws vlaanderen kwam wonen heel lang geleden,mistte ik echt de stad maar nu zou ik nergens anders willen wonen.
 
Willemijn ik weet zeker dat Ogin en Rox vriendinnen zouden zijn,jij hebt ook al ruimte. "

Ja ruimte is er, en we zijn blij als we een hond(je) ontmoeten...en ook ik weet het zeker dat ze dikke vriendinnen zouden zijn....wat ik lees van Rox....laughing

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Yo toen ik net in zeeuws vlaanderen kwam wonen heel lang geleden,mistte ik echt de stad maar nu zou ik nergens anders willen wonen.
 
Willemijn ik weet zeker dat Ogin en Rox vriendinnen zouden zijn,jij hebt ook al ruimte. "

Tja, ik zal het hier niet missen hoor, ik zou zo gaan.

pagina 29 van 34 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 2930 31 32 33 34
Volgende forumvraag: Bijna 16 weken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^