Rox !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sofie & NalaSofie & Nala 3 doggies

honden foto van Sofie & Nala

" Heb net jou update gelezen,jouw puppenkind is ook al zo relaxed,ben blij voor je,dat je eindelijk je eigen pupje in armen kan sluiten. "

 

Zo fijn inderdaad! Al begin ik nu wel moe te worden, haha. Maar dat heb ik er met liefde voor haar over. Ze heeft net behoorlijk zitten piepen, we hebben het even aangekeken, maar ik ben toch eventjes erbij gaan zitten en toen viel ze al heel snel stil en ging ze slapen. En toen kon ik eruit en slaapt ze door of piept ze heel soms nog eventjes tussendoor.

honden page profiel Nadine Molly. R.i.p.lily.Queenie.Nadine Molly. R.i.p.lily.Queenie. 3 doggies

honden foto van Nadine Molly. R.i.p.lily.Queenie.

Fijne up date Monique leuk met rox en mooi is ze

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

" En af en toe flink zweten hihi...is goed voor de lijn maar haar karakter is super,vanmiddag ook in de speeltuin,3 kindjes rond haar,zij op haar rug zich laten kriebelen en genieten.
 
thuis kan het een duiveltje zijn. "

Beter dan andersom haha. 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

" Het is een dikkopje,ze heeft nu iets nieuws als er een hond aangelijnd achter ons loopt,wil ze niet meer lopen,ik zachtjes meetrekken maar tot de conclusie gekomen dat ik dit fout doe,wordt ze nog dwarser.
Ik ga blijven staan en wachten tot de hond voorbij is maar ze mag er niet naar die hond toe,heb al commentaar gekregen van mensen maar aangelijnd wordt er niet gebuurt bij andere aangelijnde honden punt. "

Heel herkenbaar het gaan zitten en wachten op de andere hond (of mens). Hebben ze hier ook altijd allemaal gedaan en Teuntje doet het dus ook. 

Aan de ene kant ben ik het met je eens wat betreft geen gesnuffel aan de lijn omdat het dan ook als een soort van beloning voelt voor dat vervelende gedrag.

Anderzijds hebben wij het in de tijd bij Wopper toegestaan, bij Peer niet. Ik weet niet of het toeval is geweest of dat het gewoon verschillende karakters waren, maar Wopper is van haar hele leven nog nooit uitgevallen tegen honden als ze aan de lijn liep, al botste ze tegen haar aan. Peer daarentegen, die was gruwelijk als hij aan de lijn zat en er liep een hond binnen 3 tot 4 meter afstand langs hem. 

Dus nu met Teun laten we hem toch maar weer kennismaken aan de lijn om naar ik hoop dat uitvallende gedrag aan de lijn te voorkomen. We zullen het zien waar het schip strand hp-smile

 

Fijn dat het zo goed gaat met Rox en ja, het kost af en toe bloed zweet en tranen, haha  tongue-out 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Ontzettend leuk te lezen hoe er om gegaan wordt met de pupsels...iedere pup heeft zo zijn eigen ditjes en datjes....wat voor de een een regel, is voor de ander heel gewoon, ik heb met Ogin ook heel veel moeite gehad toen ze een jonge hond was, en nu, jee, een heerlijke hond.....eindelijk volwassen en rustiger geworden, het is zo jammer dat toendertijd Ogin jong was er geen honden waren, nu wat meer omdat er gebouwd wordt en door de corona dat mensen de stilte wat opzoeken, voor ons een plus....honden zijn toch belangrijk...

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

wat een leuke update, en heerlijk dat ze goed is in hondentaal, dat is toch mooi meegenomen zeg ik dan.

 

Het leukste vind ik hoe je haar leert kennen, haar lezen, dat vind ik altijd zo mooi..

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Wat leuk om te lezen hoe het allemaal gaat hp-smile

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Hoe gaat t met t boefje? Je topic was al naar de volgende pagina gegaan, das niet de bedoeling hoor! smile

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

537736.jpg" Hoe gaat t met t boefje? Je topic was al naar de volgende pagina gegaan, das niet de bedoeling hoor!  "

Hihi....het gaat supergoed met dametje is nu 4 maanden ,vorige week heeft ze een correctie gekregen van een oudere hond,dat was schrikken maar die hond had haar 3 x gewaarschuwd.  Ze begreep het ,ze is zo stabiel dat ze daar niks aan over houdt.,ze leert nu buiten van oudere honden hoe te spelen.

Maar ze is al groot,ze plaagt af en toe de kleinkinderen,dan zie je ineens een gillend kind met een vrolijke pup er achteraan ,kind op de bank maar ze is een springer dan moet ik het kind redden,iedereen is dol op haar ook in de buurt.

Als ik met iemand klets gaat ze rustig liggen ook al staat er iemand tegenover mij met 3 honden....

 

Heb wel commentaar gekregen dat ik haar niet losgooi bij een grote groep honden,die bonkend spelen en ik zag ook dat de ene hond de andere bij zijn nekvel  slepen.....duidelijk gemaakt dat ze nooit ook niet als ze volwassen is losgaat bij zo een meute,dat is er om vragen om je hond te verpesten. Het zijn buurtgenoten met honden.

 

Het is een brokkenpiloot,ze is van de leuning van het lounge set gevallen tussen de schutting,ik schrok mij een hoedje ,ze kwam hinkend naar mij toe maar het valt mee,alles goed nagekeken en ze loopt nu weer normaal.

 

Mijn overbuurman grapt of ik wel een Engelse stafford heb gekocht omdat ze zo groot is en zo relaxed aan de riem,ik zit regelmatig met de kleintjes in de speeltuin en dan ligt ze naast mij de boel te bekijken.

Ze kan ook goed alleen thuisblijven en bijt niet meer op mijn spullen,de tuin ziet er niet meer uit,botjes zijn om te begraven en sommige plantjes vindt ze lelijk,die moeten eruit.

 

Ze luistert niet altijd even goed,heeft wel een sterk willetje maar haar karakter is voor de rest fantastisch als deze lijn zich voortzet dan zal ze opgroeien tot een wereldhond.

 

537761.jpg

Wondjes van de correctie maar s avonds ging ze voorzichtig een zelfde soort hond benaderen alles goed met dametje.

537736.jpg

Het lounge set is haar plekje,dan laat ze ook de visite met rust en haar botje verstopt ze soms achter het rugkussen.

 

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Oh wat een heerlijk kind, wat zul je genieten!

 

Groot gelijk dat je haar mooi bij je houdt bij zo'n groep, je wilt haar wel de goeie dingen leren natuurlijk.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

ooooh wat is ze gegroeid!!

Ze heeft maar een goed baasje gevonden, zo mooi om allemaal te lezen hoe je met je ras om gaat.

Ik zou me rotschrikken als ze zo een correctie heeft gehad, 2 wondjes, jij was natuurlijk de rust zelf stel ik me dan voor.

Je gaat haar tijgerprintje ook steeds beter zien, je tijgetjeh!!

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Kees ik geniet zeker.

Yo ik bleef inderdaad rustig,ik denk als een grote hond kwaad wil dat ze dan echt bijten,die hond was fel maar reageerde kort en krachtig. Het was geen gemene hond een ouder blond labradorteefje,ze had 3 keer een korte grom gegeven,ik wilde Rox aanlijnen maar ze luisterde ook niet naar mij.wie niet horen wilt....

Allebei liepen ze los.

honden page profiel JanineJanine 3 doggies

honden foto van Janine

Je gaat zo relax met je pupsel om Monique!

En wat is ze een mooi ding! Mocht he ooit naar Limburg komen.. ik wil haar wel ns op de foto zetten ;).

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Gaat goed met Rox, een ontspannen hond die zich goed socialiseerd met anderen honden ook voor jou heel ontspannen wandelen....fijne hond..jammer dat je zo ver weg woont..zou een lief vriendinnetje zijn voor Ogin....smile

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Dank je Janine,lief aangeboden mijn buurman heeft het ook aangeboden  maar tot nu toe....undecided

 

Willemijn het gaat zeker goed,soms moet ik haar wel aan de lijn doen als ze bv.met haar vriendje aan het spelen is en er komt een andere hond,vanmorgen nog.

Een kruising jack russel,geen vervelend beestje maar die gaf 1 grommetje naar Rox nou de border collie heeft die hond boos verjaagd.

Het is al de 2e keer dat ik merk dat sommige honden heel beschermend zijn als er een andere hond erbij komt.

Vorige keer deed een engels stafford teefje lelijk tegen de border collie die mocht niet meer bij Rox komen waar hij mee aan het spelen was.

 

Rox wordt dus ook af en toe aangelijnd om een ruzie tussen andere honden te voorkomen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Hier dito, wanneer Ogin en een hond samen zijn en er komt er een bij dat wil ogin niet, ooooooo, ze verjaagd de hond, zelf denk ik, jaloezie, weg wezen jij......wanneer dezelfde hond als ogin alleen is er bij ogin komt, dikke vriendjes,  ik heb dat al een paar keer nu meegemaakt, het is niet zo dat ogin uitvalt, maar ze wil niet met de andere hond dan......ik bekijk het even op een afstand....als ik merk dat het samen zijn door ogin komt, aanlijnen en ik ga eenandere kant op, hoe vervelend het ook is voor Ogin, er zijn natuurlijk waar ik wandel weinig honden.....ze moet zich maar aanpassen vind ik...eigenaren kennen ogin en zeggen vaak, laten gaan het lost vanzelf op....Toch wil ik dat niet...embarassed

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

En zo proberen we het toch gezellig te houden Willemijn,ik wil ook niet dat andere honden ruzie maken om Rox.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Kijk ogin is geen ruziemaker, maar wil onder geen enkele voorwaarder dat ze een ander verjaagd omdat ze opliep met een hond.....en ik dan het ..jaloezie..noemt, wat in de ogen van anderen , beschermend klinkt.....ik ken mijn hond...hahahaha.....

honden page profiel Ellen, vrouwtje van NoortjeEllen, vrouwtje van Noortje 3 doggies

honden foto van Ellen, vrouwtje van Noortje

leuke updates weer!

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Even een  update,is ook leuk later voor mij om terug te lezen.

Dametje wordt zaterdag 20 weken,behalve de momentjes dat ik haar achter het behang zou willen plakken,doet ze het goed.

Visite ondersteboven springen,opgelost....eventjes aanlijnen en als ze rustig is en de visite zit allemaal en de rust is wedergekeerd mag ze los,ik maak haar soms ook even vast aan de paal van het prieel als ik even mijn handen vrij moet hebben,visite,de deurbel die ineens gaat....

 

Ze eet nog altijd kvv,kan overal tegen,nu ze veel meer eet krijgt ze carnibest,plakjes van 100 gram is niet meer nodig.

 

Ze is volop tanden aan het wisselen,nog geen enkele tandje gevonden maar ze knauwt de hele dag op het boomschors die in mijn tuin ligt,ze eet het niet op.

Ze is geen poepeter,eigenlijk gewoon niet een hond die buiten van alles eet,gewoon takjes knabbelt ze op,gelukkig maar niks zo erg als een poepetende,allesvretende hond,spreek uit ervaring.

 

Ik denk dat ze 11 kg weegt,zal haar vandaag eens wegen.

Buiten tijdens het spel met andere honden luistert ze niet naar haar naamsmile maar ze loopt ook niet weg van mij,zodat ik haar altijd kan pakken.

Ze loopt ook niet eindeloos met een andere hond mee.

 

Haar grote vriend is Scott de border,ze reageert op iedere hond goed,kleine hondjes, teckeltjes enzo blijft ze aangelijnd,ze is te groot en te sterk om daar mee te spelen,grotere honden die loslopen geen probleem. De stoere oersterke labrador Diesel die vindt ze ook heel impossant,dan gaat ze liggen en voorzichtig zijn oren likken,ze heeft zo een fijn karakter.

Zwemmen doet ze niet maar ze gaat wel tot haar buik in het water. Ik leer haar na de zomer zwemmen.

En ze heeft Vigo zijn biabed gekregen,ze trok steeds de kussens van de bank om op te liggen,ik dacht zal ik een kussen kopen....toen bedacht ik mij dat het misschien tijd werd om het bedje beneden te halen,het voelde goed.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ze ziet er prachtig uit!

En wat fijn dat het zo goed gaat, je hebt er een heerlijk hondje aan.

Hoe zwaar zal ze ongeveer worden?

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Ze ziet er prachtig uit!
En wat fijn dat het zo goed gaat, je hebt er een heerlijk hondje aan.
Hoe zwaar zal ze ongeveer worden? "

Ik hoop dat ze niet zwaarder dan 18 kg wordt,ze is best groot maar nu groeit ze niet meer zo snel,haar moeder is groot die weegt ook rond de 18 kg en haar papa lijkt sprekend op Vigo.

 

Sylvia het is zeker een heerlijk hondje,Vigo was mijn zorgenhondje en van Rox kan ik zorgeloos genieten,ze is voor mij een lot uit de loterijhp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _  Bams ¥ .

Een heerlijke hond zo te lezen, geweldige opdate, ze doet het goed, wat het gewicht betreft, geen idee hoe zwaar een stafford is, en zal worden, ik vind ze er geweldig uitzien, en zeker voor de leeftijd al een echte stoere hond....ik zie ze hier wel eens waar ik wandel, klein en gespierd....en op de leeftijd van Rox wat slungelig...en goed om te lezen dat ze zo makkelijk is...smile

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Jeetje wat oogt ze al ‘ volwassen ‘ hp-shiny

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ach wat ligt ze mooi in dat bed. Ook even een drempel voor jou.

 

 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Jeetje, wat is ze gegroeid, geniet jij maar lekker van haar, heerlijk om te lezen!

honden page profiel Sofie & NalaSofie & Nala 3 doggies

honden foto van Sofie & Nala

Wauw! Prachtig!

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Humpy dumpy dat is haar bijnaam is bijna 5 maanden oud.

Ze doet het nog altijd geweldig. Ze heeft een enorm  zacht karakter ,de grootste chagrijnige honden reageren goed op haar. Ze is wel stabiel ,katten,vogels jaagt ze niet op.

Ze heeft een vriendengroepen waarvan de kleinste Scott de border haar beste vriend is,ze kan ze niet bijhouden daardoor haar bijnaam.

Ze trekt alleen maar aan de riem als ze haar vrienden ziet maar voor de rest  is ze super relaxed.

Ze gaat tot haar buik al in het water en de bench is opgeruimd.

Het is een lieverd

538383.jpghp-heart

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Wat fijn Monique. Je steekt er heel wat energie in maar dat krijg je dan ook weer terug. Wat zit ze daar braaf. hp-heart

honden page profiel Marijke - Aila, Dinja & EviMarijke - Aila, Dinja & Evigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marijke - Aila, Dinja & Evi

Lief hp-heart

pagina 26 van 34 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 2627 28 29 30 31 32 33 34
Volgende forumvraag: Bijna 16 weken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^