Schoenen / laarzen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Hallo 

 

Ik weet dat hier al wat topic over zijn, maar deze zijn alweer oud. Wellicht nieuwe suggesties? 

 

Ik zoek goede geheel waterdichte wandel schoenen of laarzen, het liefst halfhoge laarzen aangezien het op het trainingsveld behoorlijk nat is altijd. Het liefst lekker warm, en niet te zwaar. 

 

Iemand goede ervaringen met een bepaald merk? Als het mogelijk is + - 100 euro. 

 

 

Groetjes 

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán 3 doggies

honden foto van Aedon & Senán

Ben zelf ook opzoek, dus ik volg even meehp-angel

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ik heb nu de schoenen van de decathlon, heerlijk. Die winterversie. Ze staan onder "jacht", maar het zijn prima wandelschoenen. ;) De zomervariant zit bij mij niet fijn, maar ik ken mensen die er wel blij mee zijn. Beiden goed waterdicht!

honden page profiel DagmarDagmar 3 doggies

Ik heb er van crispy

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Misschien had je mijn oude topic gevonden? Was van maart 2016, en de laarzen die ik toen gekocht heb n.a.v. het topic gebruik ik nog steeds! Nog steeds supertevreden over ook hp-shiny

 

Dat zijn de Horka Highlanders. Nog steeds warm, geheel waterdicht, perfecte zool, zien er nog keurig uit (afgezien van 1 joekel van een kras van een scherp stuk boomstam, maar ook dat stukje is nog waterdicht), en dat na ruim 3,5 jaar intensief gebruik!

 

Het is wel een hoge laars, dus ik weet niet of je persé een halfhoge laars wil? Als een hoge laars geen probleem is, dan snap je vast dat ik je deze echt aanraad hp-shiny

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Ik haal ze bij de anwb. Lage schoenen, laarzen en laarsjes. Leer en stof, alles waterdicht, ideaal. Ook met losse inlegzool.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

De welkoop, laarzen in alle modellen, hoge korte, ook voor in modder, enz, ook met paarden...pascale je hebt 100 euro in je hoofd, ga daar eens kijken, goede aanbiedingen voor deze prijs.

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

529388.jpg

 

Ik koop deze meestal bij de ANWB. Lopen erg fijn, zijn gevoerd van binnen! En geheel waterdicht. Als ze vies zijn spoel ik ze ook zo af onder de kraan. Ik Heb net weer nieuwe besteld, nu in de aanbieding voor 90 euro. Je hebt ze ook een slag lager voor 70 euro. Verschillende kleuren. Mijn vorige paar gingen zeker 3 jaar mee, daarna waren ze eigenlijk nog wel goed alleen merkte je wel dat het wol minder werd bij het voetbed. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Mijn anwb laarzen gaan nu de derde winter in. Fijne laarzen vind ik.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Top, bedankt voor de reacties! Ik denk dat ik inderdaad de ANWB laarzen ga bestellen :) 

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Typisch! Hier juist super slechte ervaringen met de ANWB. Twee paar en beiden binnen een half jaar weg kunnen gooien. Ook een jas die meer bij de kleermaker lag dan dat ik hem thuis had. Geen garantie of wat dan ook vanuit de ANWB, want ze wisten niet hoe ik ermee om was gegaan. 

Nu ik daar niet meer koop gaan mijn spullen ineens een stuk langer mee. 

honden page profiel FemkeFemke 3 doggies

honden foto van Femke

Hier 6 jaar gedaan met anwb laarzen! Bij outlets van de anwb (human nature) heb je ze soms al voor 30 euro. Nu toch overgestapt op een ander merk maar van de anwb zijn prima! 

honden page profiel TukkerTukker 3 doggies

honden foto van Tukker

" Typisch! Hier juist super slechte ervaringen met de ANWB. Twee paar en beiden binnen een half jaar weg kunnen gooien. Ook een jas die meer bij de kleermaker lag dan dat ik hem thuis had. Geen garantie of wat dan ook vanuit de ANWB, want ze wisten niet hoe ik ermee om was gegaan. 
Nu ik daar niet meer koop gaan mijn spullen ineens een stuk langer mee.  "

Ik heb andere ervaringen met de service van de ANWB. Laarzen waarbij de voering na 2-3 maanden bij de hak helemaal doorgeslagen was. Ik kreeg zo nieuwe. Die waren toen flink in de aanbieding en ik kreeg het geld wat ik meer(/teveel) had betaald bij het eerste paar contant terug. Leuk shoppen: nieuwe laarzen en een leuk bedrag toe hp-thumbsup

honden page profiel CareanaCareana 3 doggies

honden foto van Careana

Hier ook geen ervaring met de halfhoge laarzen van de ANWB, die wollen voering zat er als een naar binnen geslagen sok los in - en daardoor was het lastig om ze uit te trekken. Ook liet de zool al heel snel los van voren nadat ik achter een steen bleef hangen en bijna struikelde.

 

Nog een andere tip: Ik had een paar waterdichte hoge wandelschoenen gekocht bij Lidl, voor twee tientjes meen ik. Ik heb er bijna twee jaar mee gedaan en ze waren perfect waterdicht als ik vol in een plas ging staan en ook als ik een hele dag buiten in de regen op pad was met de kudde. Ze hebben nog steeds zulke schoenen in de webshop op de site van Lidl.

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Ik ben van plan deze bij de ANWB te bestellen of de half hoge variant.. jaar garantie dus als ze slecht zijn kan ik desnoods elk jaar nieuwe krijgen hp-wink de beoordelingen van deze laarzen zijn zover ik kan lezen erg goed. Ik kijk nog even verder maar mijn keuze is zo goed als gemaakt. 

 

529430.jpg

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Ik ben van plan deze bij de ANWB te bestellen of de half hoge variant.. jaar garantie dus als ze slecht zijn kan ik desnoods elk jaar nieuwe krijgen  de beoordelingen van deze laarzen zijn zover ik kan lezen erg goed. Ik kijk nog even verder maar mijn keuze is zo goed als gemaakt. 
  "

Deze heb ik ook. Bevallen goed.

Als je zelf geen anwb lid bent, leen het pasje dan van iemand,die wel lid is, i.v.m. hoge korting.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

" Ik ben van plan deze bij de ANWB te bestellen of de half hoge variant.. jaar garantie dus als ze slecht zijn kan ik desnoods elk jaar nieuwe krijgen  de beoordelingen van deze laarzen zijn zover ik kan lezen erg goed. Ik kijk nog even verder maar mijn keuze is zo goed als gemaakt. 
  "

die heb ik ook, al twee jaar dus nu, naar volle tevredenheid

Het enige is dat de schacht wat wijd uitloopt, dus als je zoals ik vrij dunne benen heb, dat het wat afstaat. Ik vind dat zelf niet erg en je zou er ook nog iets van een beenwarmeriets over kunnen doen zodat het niet opvalt.

honden page profiel Miss CMiss C 3 doggies

honden foto van Miss C

"  

Ik koop deze meestal bij de ANWB. Lopen erg fijn, zijn gevoerd van binnen! En geheel waterdicht. Als ze vies zijn spoel ik ze ook zo af onder de kraan. Ik Heb net weer nieuwe besteld, nu in de aanbieding voor 90 euro. Je hebt ze ook een slag lager voor 70 euro. Verschillende kleuren. Mijn vorige paar gingen zeker 3 jaar mee, daarna waren ze eigenlijk nog wel goed alleen merkte je wel dat het wol minder werd bij het voetbed.  "

 Deze heb ik dus ook 3 jaar geleden gekocht en kan niets anders zeggen dan dat ze echt super zijn.
Ik sta er 3 keer in de week mee op het trainingsveld en verder bagger ik door de bossen er mee. Nog steeds waterdicht en zien er nog mooi uit!!

honden page profiel GuusGuus 3 doggies

honden foto van Guus

Die van de ANWB heb ik al zo’n 4 jaar en ze bevallen ontzettend goed! 

Goede keuze hp-thumbsup

Volgende forumvraag: Noodgeval rugzak?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^