Wagenziekte

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PiaPia

honden foto van Pia

Help, onze hond wordt wagenziek. We hebben nu al van alles geprobeerd. Hij was in eerste instantie ook niet meer te bewegen om de auto in te gaan. Hij komt uit Roemenië en heeft een vervelende rit naar Nederland gehad. De auto in gaan is geen probleem meer langzaam opgebouwd. Hebben hetzelfde gedaan met rijden. Eerst alleen de motor starten en niet rijden. Nu zijn we al een tijdje bezig met kleine stukjes rijden en eindigen met even lekker loslopen, maar hij begint snel te speekselen en te gapen. Moeten zondag een uur rijden vrees met grote vreze dat het spugen wordt. Gebruik nu cerenia en adaptil maar toch voelt hij zich beroerd. Is er iemand met een oplossing.

 

honden page profiel *** Wienske & Djangie ****** Wienske & Djangie ***

honden foto van *** Wienske & Djangie ***

Mijn kleine hondje is 5 jaar wagenziek geweest, ook van alles geprobeerd. Tot ik van iemand de tip kreeg om cocolus indigus te geven van vsm. Een middel dat ook bij mensen gebruikt wordt. Zij adviseerde een kuur te geven 2x daags 1 tablet geplet tussen 2 lepels en in een schone bek. Daarna 15 minuten niet eten of drinken. En dat 2 weken. Daarna nog 2 keer gegeven voordat wij met de auto weg gingen, daarna nooit meer gegeven omdat ze niet meer wagenziek was. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Hoor ook goede resultaten van PUUR Tour

 

Puur Tour Puur Reis | Kat Hond | Bestellen

https://www.medpets.nl/puur+reisziekte/

 

Dierenwinkels hebben dit ook op voorraad of kunnen het voor je bestellen,  zodat je geen verzendkosten hebt.

 

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

Misschien een rubbertje onder je auto hangen. Hier deed dat naar mijn idee wel echt iets want hij deed daarna niet meer spugen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

zorgen dat ze niet uit het raam kan kijken kan ook weleens helpen

honden foto van  Dutch Auti - Niet meer actief

Op korte termijn zal t geen effect hebben omdat t ook eerst getraint moet worden op de momenten dat de hond relaxt is. Maar in de toekomst zou de relaxopet misschien kunnen helpen.

 

 Is ook op dit hondenpage over geschreven meerdere topics dus misschien ff in de zoekbalk relaxopet en laten zoeken op hondenpage.

 

 

honden page profiel GeaGeagoedgekeurde fokker

honden foto van Gea

Ik weet van een aantal mensen met honden die wagenziek waren dat ze ongeveer een half uur voor vertrek de hond 1 a 2 theelepels honing geven en de hond niet meer wagenziek is. Misschien het proberen waard.

honden foto van Marijke met Lizzie, , Drover , Ishaiah, Ananda en Amy

Mijn hond is ook wagenziek heel erg zelfs. Theelepeltje honing direct voor vertrek gegeven en nergens last van. Had echt al van alles geprobeerd en dit werkt.

Volgende forumvraag: Trekken aan de lijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^