Over Pia

honden foto van Pia Hallo mijn naam is Pia en ben getrouwd met Fred en we hebben  nu een pup van 15 weken. De eerste weken van zijn verblijf hier waren hectisch. Zowel voor hem als voor ons. Hij bleek giardia te hebben wat is dat een ontzettend vervelende parasiet. Hij is nu giardia vrij en ik hoop echt dat dit zo zal blijven. Het is een hondje met een kop erop. Ben blij dat ik een cursus met hem volg. Daar leren hij en ik veel van. Ik ga ook zeker verder met de vervolgcursus. In het bos gaat het prima luistert hij goed en doet de oefeningen prima. Helaas is hij in huis nogal lastig vooral wat betreft het bijten in van alles en nog wat. Iedereen zegt dat gaat vanzelf over nou dat hoop ik echt maar in de tussentijd probeer ik met de dingen die ik geleerd heb het ook onder controle te krijgen. Want echt leuk is het niet om constant te moeten corrigeren en hij dan echt soms helemaal los gaat en niet voor rede vatbaar is. Verder is het een leuk en lief hondje (als hij slaapt) en ben ik ervan overtuigd dat wij straks een vriend en maatje hebben waar we veel plezier aan zullen beleven.

Krabbels aan Pia

honden page profiel PiaPia schreef om 15 mei om 12:39
Hoera Jesse is giardia vrij, zijn ontlasting wordt ook steeds beter. Is nog niet helemaal vrij van dunne poep maar dat is logisch. Hij heeft 3 soorten medicijnen gehad en 4 soorten voer. Hij zit nu op Garnis kip met rund en doet het er erg goed op. Nu nog hopen dat hij de nachten weer eens door slaapt. De afgelopen nachten om 04.00 uur eruit moest echt poepen en plassen. Gelukkig geeft hij het goed aan maar vervelend is het wel. Is nu 15 weken en nog niet aan het wisselen van zijn tandjes toe, hoop dat dit ook snel zal gebeuren want ooooooooo wat zijn ze scherp.
honden page profiel jantienjantien schreef om 13 april om 12:18
Dan heb je 'dikke pech!' Hou vol!
honden page profiel PiaPia schreef om 12 april om 22:16
Hebben een nieuwe labrador pup inmiddels bijna 11 weken. Helaas alleen maar problemen met giardia.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Pia heeft 63 ontvangen.

Berichten en online status
Pia was voor het laatst online 5 dagen, 16 uur, 27 minuten, 29 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^