Meedenken gevraagd. Kira.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Op de CT zijn ook de organen bekeken. Geen sluiering in de longen en andere organen waren van normale grote en geen afwijkingen te zien ook niet na contrast injectie.

Ik zal het morgen wel vragen of ze met die ct-scan ook tumoren kunnen zien, zo niet ga ik vragen voor een echo.

Bedankt voor het mee denken allemaal.

grt Manja "

Dan heeft een echo ook geen enkel nut,ik hoop dat je erachter komt of dat Kira ineens weer de oude wordt.

 

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

Dank je wel.

Ik ga morgen wel overleggen, misschien dat zij nog iets kunnen bedenken.

Ik ga nog wel kijken of Dr Aharon nog iets kan betekenen.

Ik hoop dat er nog iets gedaan kan worden. Ik blijf zoeken en hopen.

grt Manja

honden page profiel AnoukAnouk 3 doggies

honden foto van Anouk

Dag Manja,

Wat ontzettend rot om je hond zo te zien! Toen mijn eigen hond een tijd terug medische problemen had ben ik erachter gekomen dat mensen en dieren geneeskunde veel met elkaar gemeen heeft. Ik denk dus nog aan twee dingen: (spier)reuma die voor problemen kan zorgen, hoewel dat ook veel opstartproblemen zou moeten geven en als ik het goed begrijp zakt Kira juist na een tijdje in. De andere is om alle symptomen etc op te schrijven, een soort tijdlijn maken, en dat eens met je huisarts of iemand met een medische achtergrond in je omgeving te bespreken. Alles wat wij kunnen hebben, ook de zeldzame dingen, kunnen onze viervoeters ook krijgen. Bij mensen zie je overigens tumoren vanaf een bepaalde grootte vaak wel op de CT.

Heel veel sterkte komende periode en ik hoop dat ze snel een goede behandeling voor Kira vinden.

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

Weer contact gehad met de DA. Ik heb nu over een paar weken een afspraak bij Dr Aharon van kreupeldier.nl

Zolang er geen diagnose is kan het probleem niet verholpen en is er alleen symptoombestrijding mogelijk. Dat doen we nu ook. Kira krijgt de gabapentine en ik mag het eventueel combineren met metacam. Alleen de gabapentine is helaas niet afdoende, maar ik durf het niet goed aan om ook metacam bij te gaan geven. Ze krijgt al zo veel medicijnen.

Ze is in de ochtend het best. Vrolijk en wil graag naar buiten en is weer enthousiast voor haar bak met voer. Op het veldje trekt ze ook wel weer een sprintje op een iets hogere snelheid en daagt Terry soms kort uit voor een spelletje.

Wandelen wil ze heel graag, maar na een minuut of 25 gaat de gang eruit en wordt het sloffen, veel snuffelen, rond kijken, stilstaan. Ze loopt voornamelijk in telgang of stap. Aan het begin van de wandeling voorop, later achterop. Ik pas me aan op haar tempo, ze krijgt alle tijd om te snuffelen en te treuzelen. Verder kijk ik of ik nog andere dingen zie die ik nog niet gemeld heb aan de DA zodat het beeld wat ik zie zo duidelijk mogelijk is want bij een DA op de praktijk laat ze niet zien wat de problemen zijn, behalve het stijve telgang loopje en lichte pijnsignalen in de lage rug.

Ik hoop dat Dr Aharon het probleem kan vinden zodat we dit op kunnen lossen. Dit is niks.

grt Manja

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Noortjes stofwisselingsziekte
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^