Bensh

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DavidDavid

Hallo allemaal ik had.nog.even een vraag ik.heb diesel nu 5 dagen.maar hij blijft.maar piepen in de bensh 1nacht werd ik er zo gek.van dat ik.em los.heb gelaten op.een poef in me slaapkamer aleen dat doe.ik.niet weer wand dan kruipt die.stiekem bij mij in bed wat ik.niet wil. Dus de.volgende dag weer in de bensh volgende ochtend. De hele bensh er onder gepoept. En gaat er zelf.ook nog in staan. Wat ik.nu in me hooft.had was om de bensh in de hal los.te laten als die dan wat doet er niet in gaat staan hij heeft ook best een groote bensh waar wel.een.rodweiler.in kan kleiner maken.durf ik.niet aan wand.hij is.niet vies van zijn behoefte en gaat er dan gewoon in staan 

Iemand nog.tips.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Ach, je pupje is pas net bij zijn mama weg.

Hij vindt het eng, in zijn eentje in die bench! Kan hij misschien een paar dagen in de bench of in een doos bij jou op de kamer slapen? Hoeft niet op bed hoor! Maar wel in de buurt. Dan kun je hem even geruststellen als hij bang is. En je kunt hem horenalshij piept enmee naar buiten nemen zodat er geen ongelukjes meer gebeuren. Voor Diesel is het ook niet leuk om onder de poep te zitten.

 

Een andere optie is even beneden te slapen, op de bank bijvoorbeeld.

Meer ruimte zal voor diesel ook wel fijn zijn, dan kan hij 's nachts eens op een ander plekje gaan liggen. Inderdaad de bench in de hal, of bouw er een puppyren omheen.

 

Succes!

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Bench naast je bed, hand er in en pup er in, zodat hij contact met je heeft. Wordt de pup wakker, buiten zetten. Dat duurt echt wel even voor een pup het op kan houden een hele nacht. Slaapt je pup eenmaal goed door dan voorzichtig iedere nacht de bench 20 cm verder bij je vandaan zetten, dan uiteindelijk de deur tussen jou en de pup dichtdoen. Dan heeft de hond vertrouwen opgebouwd en is gewend.

En heus hij is er vies van, in zijn eigen behoeffte te staan. Maar hij kan het vd stress en de lengte vd nacht nog niet zo lang ophouden. Bench moet je aanleren.

Deurtje open, eten er in geven maar in ieder geval ER BIJ BLIJVEN de eerste weken.

 

honden page profiel LolaLola

Je pup is net weg bij zijn moeder en zit in een vreemde omgeving. Neem je pup lekker bij je naast je bed in zijn mand, gewoon terug zetten als hij bij je in bed gaat, hand erbij, even geruststellen.  Verder zou ik er zeker nog snachts uit gaan op je pup uit te laten, een hele nacht ophouden lukt je hond nog niet. En verder voelt hij zich blijkbaar niet prettig in de bench, lekker inderdaad het deurtje los laten en je pup zelf een plekje laten zoeken.

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Hoe vaak wordt Diesel uitgelaten?  Dat moet heel vaak en ook 's nachts...

Als hij in de benCH zit en hij wordt niet uitgelaten, dan doet hij het dus in de bench.

honden page profiel JanineJanine

honden foto van Janine

Zoek even op dit forum, er wordt bijna dagelijks dezelfde vraag gesteld. Er staan tips genoeg.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Zoek even op dit forum, er wordt bijna dagelijks dezelfde vraag gesteld. Er staan tips genoeg. "

Inderdaad en daarom denk ik.....hp-angel

honden page profiel DavidDavid

Oke.bedankt allemaal.voor de tip doe de bensh wel op de slaap.kamer eerst paar.nachten 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Inderdaad en daarom denk ik..... "

Laat maar, wij zijn niet meer van deze tijd.

Bij een pup hoort tegenwoordig een bench.hp-frusty

En die pup zal, willen of niet in die bench blijven.

Wij, van de oude stempel, zouden na het eerste kikje al door hebben dat die pup het daar vreselijk in vindt.

Maar sommigen hebben na 5 nachten schreeuwen van dat babytje, het nog niet door.

Want:bij een pup hoort gewoon een bench, nietwaar?

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ik bEn ook van de oude stempel, snachts op een matras op de grond beneden geslapen , pup kwam lekker dicht tegen me aan liggen, snachts eruit, wat niet nodig bleek, sliep lekker verder daar, hahaha, opgetild en weer mee naar binnen genomen , de eerste nachtjes zijn zo belangrijk voor een goede band dat je geborgenheid aan je pup geeft...op de dag gaat de pup heerlijk met je om, maar snachts is toch alleen en stilletjes en donker, dan moet jij er zijn voor je pup toch..en heus als je deze geborgenheid geeft en je hond bij jou gesetteld is, je kan vertrouwen, slaap jij weer  lekker boven en zoekt je pup een eigen plekje beneden of waar dan ook.....en als je pup de boel vervuilt, snachts, dan moet tie nodig, dus jij er snachts uit en uitlaten, ridderen is erger dan wat slaap te kort hoor.

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

" Laat maar, wij zijn niet meer van deze tijd.
Bij een pup hoort tegenwoordig een bench.
En die pup zal, willen of niet in die bench blijven.
Wij, van de oude stempel, zouden na het eerste kikje al door hebben dat die pup het daar vreselijk in vindt.
Maar sommigen hebben na 5 nachten schreeuwen van dat babytje, het nog niet door.
Want:bij een pup hoort gewoon een bench, nietwaar?
  "

Denk niet dat het daar aan ligt maar gewoon aan de onwetendheid van sommige mensen. Hier totaal niet van de oude stempel, maar toch nog nóóit een bench in huis gehad hp-shiny

honden page profiel JanineJanine

honden foto van Janine

" Laat maar, wij zijn niet meer van deze tijd.
Bij een pup hoort tegenwoordig een bench.
En die pup zal, willen of niet in die bench blijven.
Wij, van de oude stempel, zouden na het eerste kikje al door hebben dat die pup het daar vreselijk in vindt.
Maar sommigen hebben na 5 nachten schreeuwen van dat babytje, het nog niet door.
Want:bij een pup hoort gewoon een bench, nietwaar?
  "
Ik vind het ook schrikbarend. Maar ook ik moet eerlijk bekennen dat we bij onze eerste hond een bench hebben gebruikt op advies van tja.. iedereen eigenlijk. Nu denk ik alleen maar: wat hebben we dat arme beest aangedaan!  Hij vond het vreselijk! Maar goed, daar gelukkig van geleerd en nu tegen iedereen zijn advies in ;) GEEN bench. En ik vind het perfect, we hebben een hele blije pup die ‘s avonds lekker met ons andere hondje in de mand gaat slapen.

honden page profiel DavidDavid

Ja 1 doet.het wel en een ander niet.helemaal.aleen in mijn woonkamer durf ik niet aan wand dan.hou ik.geen huis.over heb net.een niewe vloerkleed.die 50 euro heeft gekost vind het.zonde geld. Dus.doe.de bensh naar.boven

En zet em voor.mijn bed neer om hem te leren wennen en dan steeds.verder weg 

honden page profiel LolaLola

" Ja 1 doet.het wel en een ander niet.helemaal.aleen in mijn woonkamer durf ik niet aan wand dan.hou ik.geen huis.over heb net.een niewe vloerkleed.die 50 euro heeft gekost vind het.zonde geld. Dus.doe.de bensh naar.boven
En zet em voor.mijn bed neer om hem te leren wennen en dan steeds.verder weg  "

Dat kan natuurlijk ook! Doe dit wel rustig aan, rustig afbouwen. En snachts even de wekker zetten om uit te laten, dan steeds een kwartiertje later als het goed gaat.

 

Ik zou dan ook alsnog gaan voor de hal met het deurtje open, zodat de hond zich kan verleggen. Zeker met dat warme weer wat eraan komt.

honden page profiel HavaHava

Wel opstaan snachts om de pup uit te laten.

Een hond in de bench laten poepen kan echt niet....

honden page profiel DavidDavid

Nu bij mij op.de kamer geweest. Tog.de.bensh wat kleiner gemaakt.en.2 uur.in de.nacht hoorde ik.em.bewegen toen.heb ik.em er uit.gehaald had aleen geplast. Toen nog.even bij.me.gaan zitten en.toen weer in de bensh. Tot 6 uur ging.nu goed 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Nu bij mij op.de kamer geweest. Tog.de.bensh wat kleiner gemaakt.en.2 uur.in de.nacht hoorde ik.em.bewegen toen.heb ik.em er uit.gehaald had aleen geplast. Toen nog.even bij.me.gaan zitten en.toen weer in de bensh. Tot 6 uur ging.nu goed  "

Ga er s nachts om de paar uur uit, dan hoeft je pup z'n behoeften niet in de bench te doen.

honden page profiel DavidDavid

Snap juli best maar 1x vind ik.zelf.wel verdoende wand ga al tegen 12 uur laatse keer.met hem op pad dan nog.1x er uit dan gaat om 6 uur.mijn wekker weer 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Snap juli best maar 1x vind ik.zelf.wel verdoende wand ga al tegen 12 uur laatse keer.met hem op pad dan nog.1x er uit dan gaat om 6 uur.mijn wekker weer  "

Schijnbaar is dat voor je pup niet voldoende.

Je pup heeft dit nodig om zindelijk te worden. 

 

Daarnaast ga je zelf voor een pup, dus zul je ook de komende maanden alle zeilen bij moeten zetten om je pup op te voeden, zindelijk te maken, te socialiseren enz. enz.

honden page profiel DavidDavid

Dat snap ik maar. Als je.om 12 uur.voor het laats je. Hond.uitlaat dan om.2 uur en dan.om 6uur uitgaat is.dat voldoende weet niet.hoevaak.u.er.uit zou gaan maar.meer ga ik.niet.doen heb ook.nog.een zoontje.die naar.school.toe gaat dus.vind dat ik.er vaak.genoeg.uit.ga.

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

" Dat snap ik maar. Als je.om 12 uur.voor het laats je. Hond.uitlaat dan om.2 uur en dan.om 6uur uitgaat is.dat voldoende weet niet.hoevaak.u.er.uit zou gaan maar.meer ga ik.niet.doen heb ook.nog.een zoontje.die naar.school.toe gaat dus.vind dat ik.er vaak.genoeg.uit.ga. "

Zo'n kop zou ik ook hebben, is die pup nou helemaal van de pot gerukt!

Hij mag er om 0.200 uur uit en dan mag hij niet eerder dan 0.600 uur en verder geen gesodemieter.

Je hebt helemaal gelijk hoor (not) die pup opvoeden doe je er gewoon even bij, maar dan moet hij niet vervelend gaan doen als hij s'nachts een keertje extra moet plassen.

Heb je er van te voren eigenlijk goed over nagedacht toen je aan een pup begon?

En hoeveel tijd er in de opvoeding gaat zitten?

En over de gebroken nachten omdat de pup zijn behoefte nog niet zo lang op kan houden?

Wat nou als je pup om 0.400 uur gaat piepen en hij is er om 0.200 uur al uit geweest?

Daar ben ik nog het meest benieuwd naar, laat je hem dan piepen?

Zo ja, snel herplaatsen zou ik zeggen.

honden page profiel jantienjantien 1 doggies

honden foto van jantien

Honden zijn van nature zeer schone beesten, die liever niet in hun eigen vuil zitten. Diesel probeert zijn plas en poep dus nog een tijd op te houden, voordat hij het in de benCh doet. Dus dan heeft hij nog buikpijn erbij ook. 

Was het bij de fokker waar hij geboren is wel schoon, of liepen de pups daar ook in hun eigen uitwerpselen?

De aanschaf van een nieuw kleed in combinatie met een pup die nog zindelijk moet worden is ook niet zo slim.

Wat zitten er trouwens veel punten op je toetsenbord zeg.hp-wink

honden page profiel DavidDavid

Interseert me.niet.zo.wat.juli.er van.denken 12 uur. En 6 is.voldoende dan doet die.ook.niks in de bensh. Dus vind dit voldoendd als.u.dat niet vind zou.mij dat een.rod.zorg zijn 

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

" Interseert me.niet.zo.wat.juli.er van.denken 12 uur. En 6 is.voldoende dan doet die.ook.niks in de bensh. Dus vind dit voldoendd als.u.dat niet vind zou.mij dat een.rod.zorg zijn  "

In de opening van je topic schreef je dat hij alles onder gepoept had en er doorheen gelopen had.

Mijn vraag ( dat is wel mijn rotzorg) wat doe je als je pup om laten we zeggen 0.300 uur gaat piepen, laat je hem dan eruit om zijn behoefte te doen of niet?

honden page profiel DavidDavid

En als je boven aan leest zie.je dan.iets staan van piepen niet.elke.hond is.het zelfde deze doet.het goed met.deze tijd.dus nogmaals over herplaatsing.maak ik.zelf.nog wel uit.die hond komt.niks.te.kort bij.mij duurste voer en de beste aan dacht aleen in de nacht wat minder nou dat zit 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

" Interseert me.niet.zo.wat.juli.er van.denken 12 uur. En 6 is.voldoende dan doet die.ook.niks in de bensh. Dus vind dit voldoendd als.u.dat niet vind zou.mij dat een.rod.zorg zijn  "

Zohoo ook goedemorgen.

Als je pupje dat uit houd zijn die tijden toch prima snachts wat je zegt.

Je hebt een zoontje zeg je.

Als pupje jankt word hij dan niet wakker snachts?

 

Weet je alles wat je nu goed doet daar krijg je een fijne volwassen hond van.

 

De 1e weken zij  altijd zwaar,lastig en moeilijk.

Iedereen moet een ritme vinden.

Doe kalm aan zorg voor je babytje met geduld en geniet.

Lees ik een vloerkleed?

Ruim dat een tijdje op,wat later kun je dat weer meer leggen.

 

Zei je al wat voor pup het is,wat is het?

 

honden page profiel DavidDavid

Het gaat hier am stafford 

Hij heeft nu de hele nacht niet meer gejankt 2 Uur hoorde ik em in de bensh bewegen toen heb ik em uitgelaten en tot 6 uur ging het weer goed 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Dat snap ik maar. Als je.om 12 uur.voor het laats je. Hond.uitlaat dan om.2 uur en dan.om 6uur uitgaat is.dat voldoende weet niet.hoevaak.u.er.uit zou gaan maar.meer ga ik.niet.doen heb ook.nog.een zoontje.die naar.school.toe gaat dus.vind dat ik.er vaak.genoeg.uit.ga. "

Hoe lang kon je zoontje zijn plas ophouden toen hij een baby was?

Je zou van iemand die zelf ouder is, toch iets meer begrip verwachten....

 

 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

" Het gaat hier am stafford 
Hij heeft nu de hele nacht niet meer gejankt 2 Uur hoorde ik em in de bensh bewegen toen heb ik em uitgelaten en tot 6 uur ging het weer goed  "

Prima toch.

Je zal zien hoe ouder je pup hoe makkelijker het gaat.

In het begin is het flink aanpoten.

Leuk een stafford,ik hoop dat het een fijne hond word.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Aangezien je voorbereiding voor de aanschaf van de pup, nogal wat te wensen overlaat, wil ik je graag op het volgende wijzen. Realiseer je wel dat je een hond hebt, die rond het volwassen worden, hondintolerant kan worden.

 

Met andere woorden: hij verdraagt dan geen andere honden om zich heen.

 

Sommige Stafford eigenaren zijn zo eigenwijs en onwetend, dat zij dit een kwestie van opvoeding noemen.

Helaas is dat niet zo en daarom is de Stafford door de overheid als HR (hoog risico) hond bepaald.

 

Lijst met hoog-risico honden | Hoog-risico honden | Rijksoverheid.nl
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/hoog-risico-honden/lijst-met-hoog-risico-honden

 

Mocht je nog interesse hebben:

Er komt een pup in huis, hoe bereiden we ons goed voor? | Platform Verantwoord Huisdierenbezit
https://www.huisdieren.nu/honden/gedrag/er-komt-een-pup-in-huis-waar-moet-je-allemaal-aan-denken/

 

 

 

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Puppy werd wild en bleef bijten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^