Bensh

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DavidDavid

hp-thumbsup

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

dit topic is opgeschoond.

 

OMGANG OP HET FORUM

HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden.

In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft.

Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen.

Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen.

Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 29 mei om 23:10 --

honden page profiel DavidDavid

Klopt.helemaal 

honden page profiel ChantalChantal

honden foto van Chantal

Alleen de 1e pagina gelezen. Sorry, maar mijn haren in mijn nek gaan recht overeind staan door hoe er met dit babietje wordt omgegaan. Ik hoop van harte dat uw opvoeding beter word dan uw spelling. Op hoop van zegen. Arm ding. 

honden page profiel DavidDavid

Ga liever iemand anders lastig.vallen of zo. Anders word je lid van een forum nederlands dan kun je iemand op.zijn typ gedrag naderen dit gaat over honden en als geen ander weet ik.wat ik.doe en welk.ras er bij.mij past zelfs op de puppy cursus waren ze het eens over de tijden van uitlaten. En diesel.is een hond die koste mij wel 1700 euro.met papieren en stamboom.zijn vader heeft meer wedstrijden gewonnen en zijn.moeder campioen niet.om.te pochen maar ik.geef niet.zo veel geld.uit.als ik.weet dat ik er niet goed voor ben wand dan had ik.wel een teef genomen en.er mee ga vokken en.geld.te verdienen dus iedereen net.als een.kind doet het op.een andere manier een puppy of.niet een stafford mag verwend worden maar.moet ook zijn strengheid hebben. Over dag word deze hond verwend met liefde die hij krijgt zelfs van mijn ouders zoon fam noem.maar op.kort om.hij heeft een top.leven en reageer nu.ook.niet meer.op.deze zoort onzin heb wel.wat beters te doen 

honden page profiel DavidDavid

su524742.jpgwww.hondenpage.com

 

 

 

524744.jpg

honden page profiel LolaLola

(Vind het ook wel erg ver gaan om mensen op hun spelling te pakken.) 

 

Maar je hond ziet er tevreden uit, hoe gaan de nachten inmiddels?

honden page profiel DavidDavid

Goed hoor hij jankt nu niet meer. Alleen tegen uur of 2 soms.iets eerder dan laat ik.em uit dan ga ik zelf.vaak op.de bank verder slaapen om dat ik.dan al.in me kleren zit dan.licht die tot.6 uur naast me op.de bank aleen vamorgen ben ik wel.me bed weer in gegaan en.toen jankte die ook niet meer toen ik.em.even weer terug lechte. 

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Fijn dat het goed gaat. Heerlijke foto’s ook.
Ik vind sommige reacties, ook na het opschonen dat kennelijk heeft plaatsgevonden, wel erg ver gaan. Lang niet elke pup hoeft ‘s nachts om de haverklap naar buiten hoor. Bobby heeft heel in het begin 1x ‘s nachts geplast, daarna heeft ze heerlijk elke nacht doorgeslapen. Prima toch als een pup, zoals hier, er maar een keertje uit hoeft.

honden page profiel LolaLola

" Goed hoor hij jankt nu niet meer. Alleen tegen uur of 2 soms.iets eerder dan laat ik.em uit dan ga ik zelf.vaak op.de bank verder slaapen om dat ik.dan al.in me kleren zit dan.licht die tot.6 uur naast me op.de bank aleen vamorgen ben ik wel.me bed weer in gegaan en.toen jankte die ook niet meer toen ik.em.even weer terug lechte.  "

Nou fijn hoor! Hopelijk blijft het goed gaan. Zo niet dan hoop ik ook dat je alsnog een vraag durft te stellen hier ondanks al het kritiek. 

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Wat een liefje zo te zien op de fotos.

Wat goed ook dat je je hebt verdiept in de ouders stamboom en alles.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

" Alleen de 1e pagina gelezen. Sorry, maar mijn haren in mijn nek gaan recht overeind staan door hoe er met dit babietje wordt omgegaan. Ik hoop van harte dat uw opvoeding beter word dan uw spelling. Op hoop van zegen. Arm ding.  "

Ik loop al drie dagen met recht overeind staand kapsel .

Weer opschonen topic? Neen mag alleen hopen dat baasje ietske rapper de goede raad hier door anderen gegeven in zich opneemt, en wat vlugger  dan wat hij achter schoolbank opnam. Ik heb niks vertrouwen hierin. 

 

honden page profiel DavidDavid

Dankje.het is ook.een super hond.

Ben.er.ook blij.mee 

 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Hier ook een pup, inmiddels al volwassen, ze kwam met 7.5 week binnen, snachts ging ik er netjes voor dr uit, deed niets buiten, alle nachten daarna gewoon doorgeslapen, smorgens over zessen eruit, eerder niet, savonds 9 uur...als jouw pup niets doet dan doe je het goed hoor, je gaat er snachts uit, probeer het steeds wat later zodat jij ook later de pup uit kan laten,”lukt dat nog niet, een stapje terug....

honden page profiel DavidDavid

Oke dankje voor de tip 

honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Oh, wat heb ik dan een mazzel gehad met onze honden, ik ben nooit s'nachts naar buiten geweest.

 

Om 23.00 uur laatste rondje, en dan pas om 7 uur in de ochtend weer. Ik heb 8 dagen beneden geslapen, nooit gepiep gehoord, en ben toen weer boven gaan slapen.

 

 

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

Ik volg even, David!

honden page profiel DavidDavid

Klopt.dat heb je inderdaad laughing mijn broer heeft een jackrussel ook niks geen last gehad ook gewoon.door slaapen 

honden page profiel DavidDavid

Kan ik.dan elkedag het hier op.zetten hoe.het gaat en wat de verbeteringen.zijn of word.de topic dan te lang dacht vraag het even.

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Er zijn wel langere topics hier hoor. Gewoon erop zetten wat je kwijt wilt, of waar je vragen over hebt. Puppyvorderingen zijn altijd goed om te horen.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

" Kan ik.dan elkedag het hier op.zetten hoe.het gaat en wat de verbeteringen.zijn of word.de topic dan te lang dacht vraag het even. "

Doen wat jij wil. Ik lees mee.

Gewoon je belevenissen vertellen,tenminste,wat je kwijt wil.

 

Ook ik heb geregeld met onze hondenpuppen snachts buiten gestaan hoor.

Door de tijd word dat steeds minder.

honden page profiel DavidDavid

Oke.is helemaal.goed. hoor dan laat ik.het even weten van hoe.of wat. En hoe het gaat wou.em.vanavond op.de.overloop doen in plaats van op de slaapkamer. Om te kijken of dat goed gaat. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik volg ook mee,

 

goed dat je je verdiept hebt en een goed gefokt hondje gekocht hebt

 

ik zou je aanraden niet te snel te gaan met het verplaatsen van de bench, voordat je weer helemaal opnieuw moet beginnen

 

Mocht je nog een goed stukje willen lezen over pups en jonge honden is dit een aanrader

http://kynoblog.com/artikelen/de-puppy-en-de-jonge-hond-over-opgroeien

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Ja hoor David, zet je ervaringen hier neer kunnen wij je toch wat advies geven, niet te snel gaan, je pup eerst goed laten wennen aan je voordat je de stappen gaat uitbreiden door de bench verder weg te zetten, doe dat rustig aan, al duurt het weken.....

honden page profiel DavidDavid

Oke hoeveel.dagen raad je me aan dan op de slaap kamer

honden page profiel DavidDavid

Heb em zelfs vandaag nog even naar me.moeder geweest om.me.zoontje op te halen even in de bensh gedaan mijn telefoon op nachtkasje neer gelecht en.me.zelf video gebelt.om te kijken wat hij dee als.ik weg was hij dee niks en bleef.gewoon liggen heeft ook maar half uur geduurt was te warm voor hem.in de auto van daar. Maar het ging.wel goed 

honden page profiel May May

honden foto van May

ik lees even mee.

bedenk wel wat het beste is ook voor je hond. ik weet niet welk ras het is maar met een pitbull is fokken niet het beste want er zijn al genoeg in het asiel. bedenkt wel goed wat je doet!
bepaalde hondenrassen zijn duur en het is je eigen keus of je een hond koopt.
en wat een stamboom allemaal kan doen en of het echt is enz.
br00dfokkers zijn er ook nog steeds namelijk maar ik denk niet dat die voor zoveel een pup verkopen
ik weet niet hoe en wat je allemaal al hebt gedaan maar bedenk wel dat het een pupje is die nog alles moet leren.
geduld moet je echt veel van hebben bij sommige honden.
als je veel typfouten hebt of tussen elk woord een punt staat leest dat heel vervelend en de meeste oplichters kunnen niet typen vandaar dat sommige wantrouwend zijn.

gewoon wat tips, geen haat verder hoor. is een pracht pupje

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" ik lees even mee.bedenk wel wat het beste is ook voor je hond. ik weet niet welk ras het is maar met een pitbull is fokken niet het beste want er zijn al genoeg in het asiel. bedenkt wel goed wat je doet!bepaalde hondenrassen zijn duur en het is je eigen keus of je een hond koopt.en wat een stamboom allemaal kan doen en of het echt is enz.br00dfokkers zijn er ook nog steeds namelijk maar ik denk niet dat die voor zoveel een pup verkopenik weet niet hoe en wat je allemaal al hebt gedaan maar bedenk wel dat het een pupje is die nog alles moet leren.geduld moet je echt veel van hebben bij sommige honden.als je veel typfouten hebt of tussen elk woord een punt staat leest dat heel vervelend en de meeste oplichters kunnen niet typen vandaar dat sommige wantrouwend zijn.gewoon wat tips, geen haat verder hoor. is een pracht pupje "

maar vertrouw zeker niet iedereen die wel goed kan typenhp-wink

 

Eigenijk heeft wel of niet goed kunnen typen niets te maken met oplichter zijn, of wel of niet goed voor je hond zijn.

honden page profiel May May

honden foto van May

ja ik bedoel ermee dat de meesten niet zo goed kunnen typen.

"maar vertrouw zeker niet iedereen die wel goed kan typenhp-wink"

dat weet ikhp-smile

 

honden page profiel DavidDavid

Oke dankje. Voor de tip dit komt om dat ik te snel typ ik heb een andere telefoon daar zit de punt naast een leter op de toetsen bord en ik heb dikke vingers dan raak ik die toets heel vaak en dan doe ik te lang over een bericht zo als nu maar typ.fouten kan ik niks aan doen dat heb ik gewoon 

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Puppy werd wild en bleef bijten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^