Gucci Diagnose

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

Hallo allemaal,

Wij zijn net terug thuis.
De echo van gucci zijn hart is gedaan. Hij was weer mega flink. Nu hij heeft effectief een vel geruis op zijn hart. De echo wees uit dat zijn hartklep niet goed sluit, en daardoor er telkens een beetje bloed stroomt naar een andere kamer.. en zo kan dit vocht op de longen veroorzaken. De DA zei dat het goed is dat we 1maand geleden al gestart waren met hartmedicatie. Daardoor is het minder dik. Nu hartmedicatie zal een deel van zijn leven worden. En controles bij de DA ook. 2x per jaar zal hij een echo moeten laten nemen van het hart. Om te bekijken of de medicatie eventueel zal moeten worden bijgestuurd. Wij hebben nu papieren meegekregen om zijn ademhaling te controleren en te noteren. Daarna neemt de DA terug contact met ons op. Ook veel symptonen moeten wij in het oog houden.
Die aanval die hij gedaan heeft was niet zo lang. Dus moeten wij dit alsook noteren om te bekijken of hij dit nog krijgt en hoeveel tijd ertussen zit..

Volgende forumvraag: Wonden carpale zooltjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^