Aanvallen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" 5 mensen als ik het goed heb begrepen. Ja ik vind het ook belachelijk lang. Even kijken hoe het morgen verloopt. Zie ik dat het averechts werkt (vanwege een lange les) dan stop ik er gewoon mee en ga ik na huis. En belachelijk duur tegenwoordig... "

Misschien is dat met theorie lessen in? 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

" Ik had hier voor heen over m’n pup die helemaal geen bijtgrens heeft of te wel een bijtrem. En vertelde ook dat hij onder de bank gaat. Nou.. vandaag ging alles goed. Hij was net wakker we hebben gelijk plasje en poepje gedaan. Vervolgens op ons kleedje gezeten en samen wat gespeeld. Ik heb hem geaaid etc. Helemaal geen probleem. Vervolgens begon ie een beetje wild te worden en rende hij onder de bank. Ik probeerde hem uit te lokken met wat brokjes. Mocht niet baten. Vervolgens deed ik m’n ding. Hij ging hoog blaffen en grommen, ik hoorde hem er uit komen en ik voelde ineens scherpe tandjes in mijn been en ik schreeuwde kei hard auw. Hij deinste terug en probeerde opnieuw te happen. Ik pakte een speeltje en gaf dat aan hem. Vervolgens pakte ik hem per direct op en zette hem in de bench. Hij ging wat piepen omdat hij er uit wilden. Volkomen genegeerd. Nu zit hij te snurken. Is dit ook een puppy gedrag?  "

 

honden page profiel RakkerRakker 3 doggies

honden foto van Rakker

Hoi,

Ik ben nieuw op dit form. En lees je verhaal. Je bericht is al wat oud op mijn reageren. Je pup zal nu wel beter luisteren en gehoorzamen naar je.

Ik heb hier een Amstaff van 5 halve maand. Deze heb ik sinds hij 3,5 maand was. Mijn vriendin heeft de zelfde uit het zelfde nest een teefje. Wij wonen niet samen. Maar als tip kan ik iedereen wel meegeven dat je een pup of volwassen hond 100% Het vertrouwen moet geven.... En niet bang zult zijn voor zijn gedragingen. JIJ bent de baas en opvoeder!
De hond (ziet) En (hoort) Niet alleen, hij (voelt) Ook!
En voelt jou gespannenheid of jouw rust in jou. En jouw onzekerheid of jouw zekerheid!
Vaak gaat het (daar) Juist mis!
Omdat (veel mensen) Denken klaarblijkelijk of vergeten dat een hond of what so ever welk dier ook voelt!
Een hond voelt jouw aan met hoe jou hoedanigheid is!

Mvg, Rakker ;)

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" Hoi,Ik ben nieuw op dit form. En lees je verhaal. Je bericht is al wat oud op mijn reageren. Je pup zal nu wel beter luisteren en gehoorzamen naar je.Ik heb hier een Amstaff van 5 halve maand. Deze heb ik sinds hij 3,5 maand was. Mijn vriendin heeft de zelfde uit het zelfde nest een teefje. Wij wonen niet samen. Maar als tip kan ik iedereen wel meegeven dat je een pup of volwassen hond 100% Het vertrouwen moet geven.... En niet bang zult zijn voor zijn gedragingen. JIJ bent de baas en opvoeder!De hond (ziet) En (hoort) Niet alleen, hij (voelt) Ook!En voelt jou gespannenheid of jouw rust in jou. En jouw onzekerheid of jouw zekerheid!Vaak gaat het (daar) Juist mis!Omdat (veel mensen) Denken klaarblijkelijk of vergeten dat een hond of what so ever welk dier ook voelt!Een hond voelt jouw aan met hoe jou hoedanigheid is!Mvg, Rakker ;-) "

Hey!!! 

Klopt helemaal wat jij zegt. Ik heb hem nu bijna volledig onder controle. Hij weet dat ik de baas ben. En inderdaad in het begin reageerde ik ook met gevoel. En nu alles wat hij doet en deed, deed me niks meer. Dus hij weet nu heel goed wat wel en niet mag. Inmiddels 6 en een half maand. Hij zit behoorlijk in de pubertijd. Hij wilt continu rijden op andere honden. (Luistert dan helemaal niet meer) maar dat hoort er bij denk ik. En heeft inmiddels ook door hoe hij moet domineren, dat doet hij bij puppies reutjes van ongeveer zijn leeftijd. Ik blijf hem corrigeren en heb wel steeds meer geduld. Was gewoon een fase waar we doorheen moesten. En nu zitten we weer in een ander fase. Alles houdt echt van zelf op hahaha! Zit de jouwe ook in een sloopfase, de mijne wel. Maar hij sloopt gelukkig alleen zijn eigen speelgoed dat heb ik hem aangeleerd. O en af en toe probeert ie mij ook nog steeds uit. Maar het blijft een pup. Hij moet nog veel brood eten :P  

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

Hi ;)

Die van mij is heel erg rustig. Dat is zijn karakter. Hij probeert niets uit bij mij, nu momenteel!
Hij laat veel windjes hahaha..... Komt door goede pup brokjes met 70% Vlees. En DAT verlening ik met het avondeten rond 17uur. Met ''versvlees'' met om de 2 a 3 dagen versnipperde eigenschil. Dat verpulver ik met een koffiebonen apparaat. En ik doe er iedredag ook een beetje olijfolie bij. En om de dag met macaroni volkoren!!!!
Dus DAT is het complete diner wat hij krijgt!
Alles zit er dus in met balance.

Hij sloopt hier niets. Kan hem als ik dat wil een tijd alleen laten met alle deuren open. Hij heeft ook ''geen'' Bence!
Opeen dik kleed lig hij van dik wol in de gang. Dat is zijn plek. Als ik gaat slapen slaapt hij op de gang op zijn kleed. Mijn slaapkamerdeur staat open. Komt ook mij niet bezoeken als ik slaap. Hij kan ook goed uitslapen zonder te piepen dat hij moet plassen. Blaft niet. Waaks is hij 100% Eerst grommen daarna hoge blaf 2 a 3x. Tot ik zeg is goed. Of ik kijk wat er aan de hand is.

Rakker is niet dominant naar andere dieren of mensen. Hij mag dat heus wel, maar met maten!
En niet rebellen... Hij benader alles rustig. Als hij honden van hier in de buurt kent en er weleens mee gespeeld heeft, en hij ziet ze op afstand weer, gaat hij voor ze liggen om in de aanval te gaan om te willen spelen. Soms mag hij los. Maar ik woon opeen heel mooie natuurgebied, 3min van mijn huis vandaan. (eendragtspolder) Dus speel en wandelruimte genoeg.

Rakker is echt heel lief. Luister heel goed, en hij is nog pup maar daar merk ik niets van. Hij gedraag zich super volwassen. En hij is een mooie uitziende hond qua ogen en vacht. En zijn vacht is heel zacht. 
Ik doe ook spelletjes met hem binnen's huis. Pak 3 bekers, en verstop daar snoepjes in. Hij moet het snoepje vinden. Met zijn grote poten gooi hij die bekers om. Als hij het snoepje gevonden heeft beloon hem met woorden rijkelijk!
Ook een hoogpolig tapijt is heel leuk voor de hond!
Daar kan je snoepjes in verstoppen. Een soort ''snuffel-mat'' Kijk maar eens op internet. Zo kan je dit ook prima doen op het gras of riet. Hij heeft daar echt heel veel plezier in. binnen's huis is dit prima te doen opeen regendag!
1 kwartier spelletjes doen (denkwerk dus) Staat gelijk aan een uur wandelen met je hond. Denken is goed voor u hond, en ze worden er moe van.

Wees duidelijk met u stemhoogtes, dit is heel belangrijk voor de Amstaf!!
Zo weet hij wat serieus is en wat niet. Hij voel dat! En u moet zeker voor u zelf zijn, en niet bang zijn. Ook al baat hij naar u. Bij mijn is KLAAR KLAAR!!!
Als die door gaat, pak ik hem met mijn hand om zijn bek, en krijg hij een piep van mijn. Dit komt uitzonderlijk voor in mijn geval. Maar ik ben zijn baas en leidraad. Klaar is klaar... En dat zeg ik ook tegen Rakker (klaar nu)

Rakker is ook niet bang aangelegen. Ik zet hem overal ''voor'' Bijvoorbeeld lawaai van grasmaaier. Of kettingzaag. Ok luidruchtige jongeren met glaasje te veel op. Daar loop ik op af omdat Rakker dat ook wil. En Rakker blijft rustig en afwachtend. Hij is een dappere hond, en Vet lief!! Totaal geen last van hem, het is een schat van een hond/maatje.

Dominantie gedrag moet je niet altijd tolereren!
Zeker als jij dit vervelend vind!
Naast je leren lopen, en duidelijk naast zeggen met beloning!
Als jij dit Dominantie gedrag steeds toelaat, word dit alleen maar erger, en look je het uit op een gevecht. (haantjesgedrag) Of wie is de sterkste!
Daar staan een reu Amstaff bekend om. Ze verleggen grenzen bij de baas!! En testen jouw uit en proberen de leider te zijn van de roedel (gezinsleden) WAAK hiervoor AJB!!!
JIJ bent de BAAS. KLAAR is KLAAR PUNT.....

Koop voor u hond een varkenspoot. de ''scheenbeen'' Dat koop je bij de vomar!
Kijk dit...Daar worden ze gelukkig van ;)

Hobby hondenvoeding Italiaans Hambeen Medium 220 Gram.

Beschrijving

Italiaans hambeen

Aanvullende voeding. Het sappige hespenbeen van het varken staat voor een natuurlijk kauwplezier voor honden. Gelieve uw hond te observeren tijdens het kauwen op het been. Dit is een natuur product en kan splinteren. Enkel geschikt voor het kauwen, niet consumeerbaar. Door het drogen kan het gewicht kan afwijken van de opgegeven waarde.

Of ga naar een keurslager en koop de schender van een koe. Dit 1 uur lang koken dan geven aan hem. Het water waar je het mee gekookt heb, bewaren en door zijn maaltijd doen. Hierin zitten mineralen die ze nodig hebben of als ze ziek zijn. Het is een ''bilion sap'' Met vetten van het bot. Doe dit verschenken in ijsblokjeszakjes zo heb je ijsblokjes en kan je door zijn water doen, of geven als het erg warm is buiten.

Met vriendelijke groet,
Rakker ;)

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Geef NOOIT!!! Gerookt, gekookt of anderszins verhitte botten aan je hond!

DDit gaat splinteren en kan in maag en darmen ernstige problemen geven. Hier kan je hond zelfs van komen te overlijden!

 

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

PS:

Belangrijk (weetje) Bij de Amstaff pup. Alles is het omgekeerde in vergelijking andere rassen.

1. Rust 2. Goede voeding!
Een Amstaff pup moet gemiddeld tussen de 14 en 16 uur (slapen) Dit voor zijn groei. Dit 1 jaar lang!!!
Laat hem slapen........ Anders hou je eind van het jaar een wippert hazewind-hond over!
Grote kop met een lang dun lichaam. Een volwassen uitgegroeide Amstaff is pas na 3 jaar!!!
1 jaar gaan ze de hoogte in. rest van de 2 jaar de breedte in. RUST is heel belangrijk, het belangrijkst dus!
Boven zijn voeding!

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

"Ukkepuck"

Vette onzin. Mijn mening... In dit bot wat ik aangaf zit merg in. En is keihard bot. Splinter echt niet dermate het goed droog is!!!
Kippenbotjes alla... Dat is gevaarlijk. Maar idd harde bot scheenbeen of knokkels van een koe is het hardste bot wat er bestaat aan een dier. Dit geef je als ze ''volwassen zijn'' Na een jaar dus!
Dit om de ontwikkeling van zijn wisseling van tanden!

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" PS:Belangrijk (weetje) Bij de Amstaff pup. Alles is het omgekeerde in vergelijking andere rassen.1. Rust 2. Goede voeding!Een Amstaff pup moet gemiddeld tussen de 14 en 16 uur (slapen) Dit voor zijn groei. Dit 1 jaar lang!!!Laat hem slapen........ Anders hou je eind van het jaar een wippert hazewind-hond over!Grote kop met een lang dun lichaam. Een volwassen uitgegroeide Amstaff is pas na 3 jaar!!!1 jaar gaan ze de hoogte in. rest van de 2 jaar de breedte in. RUST is heel belangrijk, het belangrijkst dus!Boven zijn voeding! "

Alle honden moeten voldoende rusten dat is niks bijzonders. En een pup moet je niet overbelasten maar dat is niet rasgebonden. 

 

Ukkepuck heeft gelijk hoor. Verhitte botten kunnen gaan splinteren met alle gevolgen van dien. Daarnaast zou ik zelf geen varkensvlees aan mijn honden geven. Dragende botten van grote dieren zijn extreem hard en dus ook niet zo geschikt om te geven. 

 

 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" "Ukkepuck"Vette onzin. Mijn mening... In dit bot wat ik aangaf zit merg in. En is keihard bot. Splinter echt niet dermate het goed droog is!!!Kippenbotjes alla... Dat is gevaarlijk. Maar idd harde bot scheenbeen of knokkels van een koe is het hardste bot wat er bestaat aan een dier. Dit geef je als ze ''volwassen zijn'' Na een jaar dus!Dit om de ontwikkeling van zijn wisseling van tanden! "

Dragende botdelen van grote diersoorten geven aan je hond helpt z'n tanden om zeep. Slechte ontwikkeling voor het gebit dus!

Lees je in, barfplaats is een mooie site en forum. Kun je veel van leren als het gaat om rauw voeren enz. 

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

" Hi ;-)Die van mij is heel erg rustig. Dat is zijn karakter. Hij probeert niets uit bij mij, nu momenteel!Hij laat veel windjes hahaha..... Komt door goede pup brokjes met 70% Vlees. En DAT verlening ik met het avondeten rond 17uur. Met ''versvlees'' met om de 2 a 3 dagen versnipperde eigenschil. Dat verpulver ik met een koffiebonen apparaat. En ik doe er iedredag ook een beetje olijfolie bij. En om de dag met macaroni volkoren!!!!Dus DAT is het complete diner wat hij krijgt!Alles zit er dus in met balance.Hij sloopt hier niets. Kan hem als ik dat wil een tijd alleen laten met alle deuren open. Hij heeft ook ''geen'' Bence!Opeen dik kleed lig hij van dik wol in de gang. Dat is zijn plek. Als ik gaat slapen slaapt hij op de gang op zijn kleed. Mijn slaapkamerdeur staat open. Komt ook mij niet bezoeken als ik slaap. Hij kan ook goed uitslapen zonder te piepen dat hij moet plassen. Blaft niet. Waaks is hij 100% Eerst grommen daarna hoge blaf 2 a 3x. Tot ik zeg is goed. Of ik kijk wat er aan de hand is.Rakker is niet dominant naar andere dieren of mensen. Hij mag dat heus wel, maar met maten!En niet rebellen... Hij benader alles rustig. Als hij honden van hier in de buurt kent en er weleens mee gespeeld heeft, en hij ziet ze op afstand weer, gaat hij voor ze liggen om in de aanval te gaan om te willen spelen. Soms mag hij los. Maar ik woon opeen heel mooie natuurgebied, 3min van mijn huis vandaan. (eendragtspolder) Dus speel en wandelruimte genoeg.
Rakker is echt heel lief. Luister heel goed, en hij is nog pup maar daar merk ik niets van. Hij gedraag zich super volwassen. En hij is een mooie uitziende hond qua ogen en vacht. En zijn vacht is heel zacht. Ik doe ook spelletjes met hem binnen's huis. Pak 3 bekers, en verstop daar snoepjes in. Hij moet het snoepje vinden. Met zijn grote poten gooi hij die bekers om. Als hij het snoepje gevonden heeft beloon hem met woorden rijkelijk!Ook een hoogpolig tapijt is heel leuk voor de hond!Daar kan je snoepjes in verstoppen. Een soort ''snuffel-mat'' Kijk maar eens op internet. Zo kan je dit ook prima doen op het gras of riet. Hij heeft daar echt heel veel plezier in. binnen's huis is dit prima te doen opeen regendag!1 kwartier spelletjes doen (denkwerk dus) Staat gelijk aan een uur wandelen met je hond. Denken is goed voor u hond, en ze worden er moe van.Wees duidelijk met u stemhoogtes, dit is heel belangrijk voor de Amstaf!!Zo weet hij wat serieus is en wat niet. Hij voel dat! En u moet zeker voor u zelf zijn, en niet bang zijn. Ook al baat hij naar u. Bij mijn is KLAAR KLAAR!!!Als die door gaat, pak ik hem met mijn hand om zijn bek, en krijg hij een piep van mijn. Dit komt uitzonderlijk voor in mijn geval. Maar ik ben zijn baas en leidraad. Klaar is klaar... En dat zeg ik ook tegen Rakker (klaar nu)Rakker is ook niet bang aangelegen. Ik zet hem overal ''voor'' Bijvoorbeeld lawaai van grasmaaier. Of kettingzaag. Ok luidruchtige jongeren met glaasje te veel op. Daar loop ik op af omdat Rakker dat ook wil. En Rakker blijft rustig en afwachtend. Hij is een dappere hond, en Vet lief!! Totaal geen last van hem, het is een schat van een hond/maatje.Dominantie gedrag moet je niet altijd tolereren!Zeker als jij dit vervelend vind!Naast je leren lopen, en duidelijk naast zeggen met beloning!Als jij dit Dominantie gedrag steeds toelaat, word dit alleen maar erger, en look je het uit op een gevecht. (haantjesgedrag) Of wie is de sterkste!Daar staan een reu Amstaff bekend om. Ze verleggen grenzen bij de baas!! En testen jouw uit en proberen de leider te zijn van de roedel (gezinsleden) WAAK hiervoor AJB!!!JIJ bent de BAAS. KLAAR is KLAAR PUNT.....Koop voor u hond een varkenspoot. de ''scheenbeen'' Dat koop je bij de vomar!Kijk dit...Daar worden ze gelukkig van ;-)
Hobby hondenvoeding Italiaans Hambeen Medium 220 Gram.
Beschrijving
Italiaans hambeen
Aanvullende voeding. Het sappige hespenbeen van het varken staat voor een natuurlijk kauwplezier voor honden. Gelieve uw hond te observeren tijdens het kauwen op het been. Dit is een natuur product en kan splinteren. Enkel geschikt voor het kauwen, niet consumeerbaar. Door het drogen kan het gewicht kan afwijken van de opgegeven waarde.Of ga naar een keurslager en koop de schender van een koe. Dit 1 uur lang koken dan geven aan hem. Het water waar je het mee gekookt heb, bewaren en door zijn maaltijd doen. Hierin zitten mineralen die ze nodig hebben of als ze ziek zijn. Het is een ''bilion sap'' Met vetten van het bot. Doe dit verschenken in ijsblokjeszakjes zo heb je ijsblokjes en kan je door zijn water doen, of geven als het erg warm is buiten.
Met vriendelijke groet,Rakker ;-) "

Jeetje, zelden heb ik zoveel slechte adviezen gezien in 1 post.... 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

https://www.voerwijzer.com/vleesbottenlijst-hond/

Ook nog wel een leerzaam stukje. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Jeetje, zelden heb ik zoveel slechte adviezen gezien in 1 post....  "

Jij schrijft wat ik dachtfoot-in-mouth.

Als je hoog van de toren wilt blazen, doe het dan goed. 

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

En ik ben dom dat ik het (juist wel geef) Geef je hond maar action botjes ;)
Oja, mijn hond is ook dom vreet alles op wat hij maar kan eten hahaha...
Uiteraard is het aan de honden-bezitters zelf wat ze aan kauw-materiaal geven :P

Ik geef ze gewoon bot van echte dieren. Dit ter bevordering van zijn gebit en wisseling van gebit.
Dit tijdens zijn wisseling, en erna voor zijn groei van echte tanden, en dan moet je echt rekening houden met wat je ze gaat geven aan (bot) Omdat zijn echte tanden ook nog in de groei zijn!
Kan zo zijn dat als hij meteen harde bot gaat kauwen hij daardoor een onderbijt krijgt!

Voor de rest ieder zijn opvoeding van zijn/haar hond ;)

Mvg, Rakker ;)

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

" En ik ben dom dat ik het (juist wel geef) Geef je hond maar action botjes ;-)Oja, mijn hond is ook dom vreet alles op wat hij maar kan eten hahaha...Uiteraard is het aan de honden-bezitters zelf wat ze aan kauw-materiaal geven :P
Ik geef ze gewoon bot van echte dieren. Dit ter bevordering van zijn gebit en wisseling van gebit.Dit tijdens zijn wisseling, en erna voor zijn groei van echte tanden, en dan moet je echt rekening houden met wat je ze gaat geven aan (bot) Omdat zijn echte tanden ook nog in de groei zijn!Kan zo zijn dat als hij meteen harde bot gaat kauwen hij daardoor een onderbijt krijgt!Voor de rest ieder zijn opvoeding van zijn/haar hond ;-)Mvg, Rakker ;-) "

Bot van echte dieren. Waarom kook je ze dan?? Doen ze "in het wild" ook niet. Lol.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Natuurlijk Rakker, geef je hond wat je wilt. Maar als jij iemand van informatie wilt voorzien, geef diegene dan wel goede informatie en niet iets waar je je hond mee om zeep kunt helpen. 

 

Hier wordt ook deftig gegeten, karkassen, kvv, goede kwaliteit, maar lees je wel goed in voor je aan zoiets begint, want het luistert wel nauw. 

Het is niet zomaar wat vlees, macaroni, eischil en olijfolie bij elkaar rapen en geven.

 

Ook als het volwassen gebit er zit moet je uitkijken wat je geeft aan bot. Er wordt niet voor niks overal gezegd dat je dragende delen van grazers niet moet geven. 

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

UkkePuck

Als jij mee wilt doen om het beste voor jouw hond na boven te willen halen, gaat dan eens GOED LEZEN op forms.
En zeker lezen op rasgebondenheid voor jij slechte postes geeft. Want er zit geen inhoudt in jouw teksten. Oja, AJB kijk en voel je hond-je eens goed aan voor je domme reacties geeft om negative aandacht op te eisen!
Mijn reacties zijn gewoon eerlijk en oprecht, en weet je hoe dat komt?
IK laat mij goed inlezen over mijn rashond. En mijn rashond werkt toevallig iets anders. Laat je maar eens goed inlezen over de Amstaf. En als jij zelf geen Amstaff heb, hou dan gewoon je teksten voor je. Want het is commentaar leveren op iets waar je zelf ''zoals ik zie aan jouw teksten'' Geen verstand van heb!

Mvg,
Rakker ;)

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" UkkePuckAls jij mee wilt doen om het beste voor jouw hond na boven te willen halen, gaat dan eens GOED LEZEN op forms.En zeker lezen op rasgebondenheid voor jij slechte postes geeft. Want er zit geen inhoudt in jouw teksten. Oja, AJB kijk en voel je hond-je eens goed aan voor je domme reacties geeft om negative aandacht op te eisen!Mijn reacties zijn gewoon eerlijk en oprecht, en weet je hoe dat komt?IK laat mij goed inlezen over mijn rashond. En mijn rashond werkt toevallig iets anders. Laat je maar eens goed inlezen over de Amstaf. En als jij zelf geen Amstaff heb, hou dan gewoon je teksten voor je. Want het is commentaar leveren op iets waar je zelf ''zoals ik zie aan jouw teksten'' Geen verstand van heb!Mvg,Rakker ;-) "

Jouw amstaff is gewoon een hond hoor. Qua raseigenschappen zijn ze wat anders dan de gemiddelde huishond al worden ze naar mijn mening steeds milder gefokt. 

 

 

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

UkkePuck,

Daarom word het ook verkocht toch?
Dat bot wat versplintert?
Ze verkopen het voor uw kippen :P
En mijn slager die wil zijn bot kwijt voor 10 cent voor in de prullenbak mijn hond dus.
Ga ajb lezen man pffffff.......... Er zit geen verschil in knokkel bot van een koe of varken. Dus het hardste gedeelte van koe/varken. Het zijn ALTIJD de poten van koe varken wat aan de hond word gegeven. Laat iemand mijn het tegendeel maar bewijzen....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ach Rakker, 

Ik haal bij Puck elke dag het aller beste naar boven al 8 jaar lang. Dat bij m'n vorige hond ook 14 jaar gedaan.

Nee, dat zal me echt niet mislukken. 

Lief dat je je er zorgen om maakt. 

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Ik ben wel benieuwd welke site aanraadt om de botten voor te koken. Rakker, heb je de link misschien?

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" UkkePuck,Daarom word het ook verkocht toch?Dat bot wat versplintert?Ze verkopen het voor uw kippen :PEn mijn slager die wil zijn bot kwijt voor 10 cent voor in de prullenbak mijn hond dus.Ga ajb lezen man pffffff.......... Er zit geen verschil in knokkel bot van een koe of varken. Dus het hardste gedeelte van koe/varken. Het zijn ALTIJD de poten van koe varken wat aan de hond word gegeven. Laat iemand mijn het tegendeel maar bewijzen.... "

https://www.barfplaats.nl/forum/viewtopic.php?f=33&t=132995

Open op barf plaats even een topic. Ik lees met plezier mee. 

Om de boel niet te vergallen, zal ik niet mee antwoorden. 

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

Puck,

Ik ben blij voor jou... Maar praat geen poeha ajb. Er zijn nou eenmaal verschillende honden met verschillende opvoedingen!
Zo heb je ook mensen. En dit stukje (form) Gaat over de AMSTAFF en bijgrenzen en gedrag. Dan over de Amstaff-PUP wel te verstaan. Dus niet voor u tekkel bedoelt :P
Daar is weer een andere pagina van dit form voor bedoelt.

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Puck,Ik ben blij voor jou... Maar praat geen poeha ajb. Er zijn nou eenmaal verschillende honden met verschillende opvoedingen!Zo heb je ook mensen. En dit stukje (form) Gaat over de AMSTAFF en bijgrenzen en gedrag. Dan over de Amstaff-PUP wel te verstaan. Dus niet voor u tekkel bedoelt :PDaar is weer een andere pagina van dit form voor bedoelt. "

Als je even op google kijkt kom je erachter dat varkens producten niet zo goed zijn voor honden. Ja ze verkopen het maar er word zoveel verkocht. Dat het verkocht word wil niet meteen zeggen dat het allemaal goed is. Ook ga je dan tegen komen dat dragende delen afgeraden worden. 

Ieder zijn eigen keuze erin maar je moet niet doen alsof jouw waarheid de enige is. Soms is het goed om eens wat verder te kijken en dingen van mensen aan te nemen. :) 

Haar hond is ook een hond net zoals die van jouw. Hoezo doe je zo kleinerend omdat zij niet zo'n speciale amstaff heeft? Daarnaast vind ik jouw adviezen over het begrenzen van gedrag echt niet zo fantastisch. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ah bedankt, dat wist ik niet, dacht dat het een openbaar forum was en dat mijn tekkel en ik overal aan mee mochten doen. Al zolang op het forum hier, maar nog nooit geweten. 

Zal er eens naar op zoek gaan. 

 

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

https://www.barfplaats.nl/forum/viewtopic.php?f=33&t=132995

Open op barf plaats even een topic. Ik lees met plezier mee. 

Om de boel niet te vergallen, zal ik niet mee antwoorden. Dan zijn we er toch?
Begrijp je discussiepunt dan ook niet, met waar u over begon.
Ik weet goed wat ik mijn hond kan en mag geven. Daarbij weet u niet wat of wie ik ben. En waar ik wel of geen verstand van heb.

Dank u wel voor deze mooie link over vleesbotten!
Ik wens u een mooi weekend toe.

Mvg,
Rakker

honden page profiel RakkerRakker

honden foto van Rakker

Anke,

Als u erbij wilt horen zoek dan een andere form op.
Ik reageerde op haar tekst van enig tijd geleden. Daar reageerde ze zojuist op. En ik reageer terug. Omdat ze wat vragen heeft over mijn hond hoe die het doet. En geef haar tips mee. Aan u tekst te zien houdt u van rebellen ruzie zoeken. Mijn intentie totaal niet. Kijk u tekst nou eens goed na ajb. Zit daar nou inhoudt in voor mij of voor die andere vrouw met der Amstaff-pup?
Waar bemoei u zich in godsnaam mee?
U kent mijn hond?
U leeft met mijn hond en mijn gedrag naar de hond?
Waar typ jij in godsnaam over?
Dit is geen mening wat u geeft, het is verstandeloos typen als een kip zonder kop. Waar echt niemand en ook echt niemand een boodschap aan heeft. dus kraam je kwal elders uit.

Mvg, Rakker die in lees modes gaat ;)

honden page profiel JoyceJoyce

honden foto van Joyce

Rakker, voor een nieuwkomer op het forum weet je wel gelijk een lekker toontje neer te zetten in dit topic. Misschien kun je zelf eerst beter jouw teksten lezen voordat je op “reageer” klikt.

 

Iedereen is vrij om te reageren, of het nu om een teckel, Stafford of Boxer gaat.

 

 

honden page profiel Anke,Vaös&LeinAnke,Vaös&Lein

honden foto van Anke,Vaös&Lein

" Anke,Als u erbij wilt horen zoek dan een andere form op.Ik reageerde op haar tekst van enig tijd geleden. Daar reageerde ze zojuist op. En ik reageer terug. Omdat ze wat vragen heeft over mijn hond hoe die het doet. En geef haar tips mee. Aan u tekst te zien houdt u van rebellen ruzie zoeken. Mijn intentie totaal niet. Kijk u tekst nou eens goed na ajb. Zit daar nou inhoudt in voor mij of voor die andere vrouw met der Amstaff-pup?Waar bemoei u zich in godsnaam mee?U kent mijn hond?U leeft met mijn hond en mijn gedrag naar de hond?Waar typ jij in godsnaam over?Dit is geen mening wat u geeft, het is verstandeloos typen als een kip zonder kop. Waar echt niemand en ook echt niemand een boodschap aan heeft. dus kraam je kwal elders uit.Mvg, Rakker die in lees modes gaat ;-) "

Ik hoef er niet bij te horen hoor. Ik geef gewoon mijn mening net zoals u dat doet. Dat mag hier gewoon want het is een openbaar forum. Ik houd niet van ruzie maken of rellen maar u doet alsof een amstaff een speciaal wezen is dat anders functioneert dan andere honden. Qua raseigenschappen zijn ze een straatje apart maar qua voeding kan ik niet zeggen dat ze iets anders nodig hebben dan andere honden. 

Ik geef aan dat dragende delen niet zo geschikt zijn om te voeren net als varkensproducten. Daarnaast geef ik ook aan dat ik de opvoeding niet zou aanpakken zoals u aangeeft het te doen. 

Ik ken u en uw hond niet maar u kent ons net zo goed niet. U kent ts ook niet maar geeft wel advies. Zo gauw als andere mensen dan ook advies geven gaat u daar volop tegenin. Ukkepuk mag haar advies/mening niet geven omdat zij geen staffordachtige bezit. Dat is toch gek want uiteindelijk hebben we allemaal honden en kunnen we onze adviezen maar beter delen. 

Verstandloostypen zou ik het zelf niet noemen. Ik heb er alleen een hele andere kijk op dan dat u dat heeft. Ik blijf hier zeker mijn mening geven als ik denk dat het gegeven advies beter kan. Ik heb mijn reacties terug gelezen en kan er echt niets schokkends in terug vinden. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Anke,Als u erbij wilt horen zoek dan een andere form op.Ik reageerde op haar tekst van enig tijd geleden. Daar reageerde ze zojuist op. En ik reageer terug. Omdat ze wat vragen heeft over mijn hond hoe die het doet. En geef haar tips mee. Aan u tekst te zien houdt u van rebellen ruzie zoeken. Mijn intentie totaal niet. Kijk u tekst nou eens goed na ajb. Zit daar nou inhoudt in voor mij of voor die andere vrouw met der Amstaff-pup?Waar bemoei u zich in godsnaam mee?U kent mijn hond?U leeft met mijn hond en mijn gedrag naar de hond?Waar typ jij in godsnaam over?Dit is geen mening wat u geeft, het is verstandeloos typen als een kip zonder kop. Waar echt niemand en ook echt niemand een boodschap aan heeft. dus kraam je kwal elders uit.Mvg, Rakker die in lees modes gaat ;-) "

Er zijn fora speciaal voor de Amerikaanse stafford. 

Ik zou zeggen: zoek die op en kraam daar je kwal uit.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 4 van 5 12 3 45
Volgende forumvraag: Urine opdrinken tijdens plassen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^