Aanvallen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

Hij wilt zijn zin krijgen kort om. Dominant en brutaal. Geen respect voor mij. Ze zei je wilt toch niet een puppy waarbij je de hele dag wilt corrigeren. Is gewoon een hele negatieve ervaring zowel voor hem en voor jou. Ze zoekt nog steeds naar een oplossing. Maar ze raad me aan om een spray aan te schaffen. En een puppy ren zodat hij niet meer door het huis mag lopen. O en ze zei probeer met hem veel langer buiten te zijn misschien moet ie zijn energie kwijt. Ik heb letterlijk 40 minuten gelopen. Ik weet dat het niet mag voor een pup van 10 weken.. maar hij is nu wel even ko. Kijken hoe hij zich gaat gedrag straks... wordt vervolgd

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

O en wat betreft de bench. Meeste gevallen ja wanneer ik hem er inlok, slaapt ie uit eindelijk. Maar wanneer hij dus in die bijt mood zit. Lok ik hem er in en loopt ie letterlijk tegen de bench aan te springen van je moet me er uit halen. Ik wacht tot dat hij niet blaft en beloon ik hem van goed zo. Wees rustig en mag ie er uit. Nou een minuut daarna bijt ie me gewoon weer aan mn arm of voeten. En rent ie zo snel mogelijk onder de bank en gaat ie keihard grommen en blaffen “prooi, jagen” en valt ie me weer opnieuw aan. Ik ben beetje moe geworden van hem. Ik ben hem meer aan het corrigeren dan leuke momenten hebben met hem. 

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" Hoe was het? Heeft ze je fijne adviezen kunnen geven en gaat ze je verder begeleiden? "

Ik heb een reactie geplaatst als je het nog wilt weten... :(

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" Ik snap het wel. Heb div. Pups gehad afgelopen 40 jaar, maar ik vind dit gedrag, zoals het omschreven wordt heftig. Tanden laten zien, kan ook angst zijn, kijk hoe  je de tanden ziet, trekt hij zijn lippen naar achteren of voren, dat is nl een verschil. Naar achteren en kiesjes laten zien is super bang, naar voren en alleen voortandjes, is ,,kom maar op,,
Zeker als dit je eerste hond is, snap ik dat je veel vragen hebt en ook dat je het soms even niet ziet zitten misschien.
Het is een fase, zo leuk gezegd, en het gaat over, maar goede begeleiding is heel belangrijk.
Ik ben blij dat er iemand komt kijken vandaag, die ziet dit gedrag, lok het ook uit als hij of zij er is! Zodat er iets te zien is. Maak filmpjes die je een volgende keer kan laten zien. Door te kijken zal de coach beter jou advies kunnen geven.
 
En ehhh, heel gemeen van mij, maar stiekem ben ik heel blij dat ons lhasa een heel wat makkelijker pupje was vorig jaar en geen bijtgedrag vertoonde! Ook ik heb een coach gehad en daar heel veel van geleerd.
 
Heel veel succes. "
De omnia school. Een hele bekende. En het is niet normaal! Vind ze zelf ook.... totaal geen respect. Ik moet hem sowieso aanleren ma ja. Ik had even geen hoop. Maar ik ga toch die puppycursus doen. Misschien dat ik  dan betere band krijg met hem dmv van leren...  we zullen het zien.  Ik heb een reactie geplaatst over gisteren... 

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

"  
Het lijkt wel in al je vragen, of je bevestiging zoekt dat je pup niet echt puppy gedrag heeft, maar eigenlijk een onsympathiek hondje is, waar jij nu mee opgescheept zit.
Vind je je hond wel echt leuk, of ben je aan het zoeken wat er nou zo leuk is aan een hond?
 
Het kost tijd om een pup op te voeden, maar als je een pup koopt met een gebrekkige nestperiode, dan begint je pup (en het baasje dus ook) met een achterstand.
Ik weet nog wel dat Black de eerste tijd veel tijd en energie heeft gekost, ook veel puppy bijten zodat ik hem bijna nooit kon aaien.
Maar ik vond het helemaal niet erg, wist waar ik aan begonnen was en dat ik er veel tijd in moest steken.
En als je dat doet, dan komt het echt wel goed.
Zolang je maar eerlijk bent naar je hond, er genoeg tijd in wilt steken om met hem bezig te zijn en hem te leren wat er van hem wordt verwacht.
En het belangrijkste is toch ook wel, dat je echt blij bent met hem en hem ondanks alle puppy perikels de leukste hond vindt.
 
 
 
  "
Nou ates kan ik gewoon gerust aaien en buiten is ie wel anders dan binnenshuis. Wel focust hij heel erg op mensen en kinderen “jaag gedrag” behoorlijk. Kan hem op geen enkel manier afleiden. Het hoort er bij natuurlijk.   Ma ja volgens de coach. Allemaal TE voor een pup van 10 weken. Misschien is het erfelijk zei ze. 

honden page profiel kimberleykimberley

honden foto van kimberley

Ik zou voor een andere gedragscoach gaan

 Ik vind dat je hele slechte adviezen hebt gekregen. Maar ik zou wel de pup terugbrengen als ik jou was. Je kan beter eerst heel goed jezelf gaan verdiepen  in hondwngedtag en dan een makkelijk hondje uitzoeken . 

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker 3 doggies

honden foto van Karin Bakker

"         Vasthouden, geef hem een flesje, waar je natuurlijk bij blijft, met steentjes erin, en speel eens met je pup....bijt die in je..vertel je....nee, en je geeft het bot, een pup moet leren dat tie niet in je bijt, en dat leert tie niet als die dan maar in zijn bench wordt gezet....hier een pup van 8 weken, moet ook nog alles leren, en dat moehp-heartt je samen doen.... "

hp-hearthp-heart. Die foto's.. Mijn pup Kiki is helemaal gek op de jonge Newfoundlander bij mij in de buurt (wederzjds).

 

Ik vind dat er geen enkele link zou moet zijn tussen ongewenst gedrag en de bench..De bench zou op z'n minst  een neutraal terrein moeten zijn voor een paar uur. De bench is fijn om de pup zijn nodige rust te gunnen. zeker bij pups die maar door blijven gaan en, idd ga zoeken naar alternatieve waar de pup wel in mag bijten.

Ik doe veel 'tug' spelletjes met mijn pup waarin ik de pup ook teven leer dat ie ook los moet laten en dan pas het spel eventueel ook weer verder gaat. Mijn pup vind dit geweldig en hier kan ie ook goed zijn energie in kwijt!

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker

honden foto van Karin Bakker

" Ik had hier voor heen over m’n pup die helemaal geen bijtgrens heeft of te wel een bijtrem. En vertelde ook dat hij onder de bank gaat. Nou.. vandaag ging alles goed. Hij was net wakker we hebben gelijk plasje en poepje gedaan. Vervolgens op ons kleedje gezeten en samen wat gespeeld. Ik heb hem geaaid etc. Helemaal geen probleem. Vervolgens begon ie een beetje wild te worden en rende hij onder de bank. Ik probeerde hem uit te lokken met wat brokjes. Mocht niet baten. Vervolgens deed ik m’n ding. Hij ging hoog blaffen en grommen, ik hoorde hem er uit komen en ik voelde ineens scherpe tandjes in mijn been en ik schreeuwde kei hard auw. Hij deinste terug en probeerde opnieuw te happen. Ik pakte een speeltje en gaf dat aan hem. Vervolgens pakte ik hem per direct op en zette hem in de bench. Hij ging wat piepen omdat hij er uit wilden. Volkomen genegeerd. Nu zit hij te snurken. Is dit ook een puppy gedrag?  "

Dit is dezelfde pup van de topic 'bijtgedrag'toch?

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" Dit is dezelfde pup van de topic 'bijtgedrag'toch? "

Ja!

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" . Die foto's.. Mijn pup Kiki is helemaal gek op de jonge Newfoundlander bij mij in de buurt (wederzjds).
 
Ik vind dat er geen enkele link zou moet zijn tussen ongewenst gedrag en de bench..De bench zou op z'n minst  een neutraal terrein moeten zijn voor een paar uur. De bench is fijn om de pup zijn nodige rust te gunnen. zeker bij pups die maar door blijven gaan en, idd ga zoeken naar alternatieve waar de pup wel in mag bijten.
Ik doe veel 'tug' spelletjes met mijn pup waarin ik de pup ook teven leer dat ie ook los moet laten en dan pas het spel eventueel ook weer verder gaat. Mijn pup vind dit geweldig en hier kan ie ook goed zijn energie in kwijt! "

Ik heb allerei nieuwe speelgoed gehaald. Goede kwaliteit en iets wat ieder hond leuk zou vinden. Ik ga dat ook even deze week allemaal uitproberen. Elke dag wat anders... misschien wordt het bijtgedrag en de verveling (frustratie) wat minder...

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" Ik zou voor een andere gedragscoach gaan
 Ik vind dat je hele slechte adviezen hebt gekregen. Maar ik zou wel de pup terugbrengen als ik jou was. Je kan beter eerst heel goed jezelf gaan verdiepen  in hondwngedtag en dan een makkelijk hondje uitzoeken .  "

Dat ga ik ws uit eindelijk doen, als ik geen verandering zie in zijn gedrag. Heel veel mensen zeggen dat het echt wel goed kan komen... maar ja het is echt even aanzien. En ik wil er wel echt nog meer tijd en energie insteken, dan dat ik nu al doe. Dus hopen op een goed resultaat over 12 weken... over een week begin ik met een puppycursus

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea

honden foto van chayenne & dolcinea

Ik denk dat je echt een compleet verkeerdr coach heb. Ga je inlezen op internet wel goedr sites of in boeken. Zijn hier wel een aantal mensen die goede boeken weten. 

 

Telkens als die probeert te bijten bied hem wat anders aan een speeltje, bot, touw weet ik het.

 

Probeer hem rustig te krijgen bij dolcinea werkte bij me nemen en kriebelen en ook ik ben geregeld gebeten.. Armen benen zelfs me neus.

Maar dat is vooral tot ze tanden gaan wisselen. Een bevroren speeltje of washandje kan ook fijn zijn om op te kauwen.

 

En vooral bezig gaan met een band opbouwen samen leuke dingen doen bijvoorbeeld naar een parkje en rustig op een bankje samen kijken enzovoort. Trucjes oefenen. 

 

En sucses met cursus ga dat vooral doen. 

 

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker

honden foto van Karin Bakker

Probeer om een speeltje te vinden om samen mee te spelen https://www.youtube.com/watch?v=EjGyBhT3kk0

Dit verbeterd de communicatie en relatie met je hond..Dat 'bijten' is bij zo'n pup juist een manier om aandacht van jou te vragen..

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Jeetje, wat was dat voor een idiote gedragscoach zeg!! Kwam die uit de prehistorie!?!? surprised Totaal achterhaalde technieken..

Ik vind het echt hele slechte adviezen waarvan de band tussen jouw en je pupje alleen maar kapot gaat.  Op die manier ga je juist een valse hond maken die jouw niet meer vertrouwd. Negeer dus alsjeblieft wat diegene gezegd heeft. 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Een hondencoach die binnenkomt met de plantenspuit in de aanslag en het vervolgens over 'respect' heeft?

Grmmmf. sealed

Het is waar dat een felle puppy veel energie en tijd en een torenhoog geduld vraagt, maar probeer het aub geen zwaardere lading te geven dan het in werkelijkheid heeft en niet overal een etiket op te plakken. Niet alles is domineren, jagen, waken, onrespectvol zijn... het is een jong diertje van amper enkele weken oud. En het is een pup die zijn emoties op een felle manier uit. Dus gevoelens en stemmingen als verveling, opwinding, ergernis, onvrede, enz. die laat hij blijken op een 'uitbundige' manier. Je hoeft er niet altijd zoveel achter te zoeken. Het is een kwestie van 'lezen', zodat je weet waar het voor hem om draait (wat ie voelt) en dan kan je vanuit de oorzaak werken.

Bijvoorbeeld: hij wordt erg nijdig als ie te vaak beperkt wordt. Kijk dan wat je in je dag allemaal kan inplannen aan bezigheden waar ie meer vrijheid in krijgt. Dingen als: snuffelen in het bos, zoekspelletjes tussen de struiken, kuilen graven in het zand, kortom: waar ie vrij en ongedwongen hond mag zijn. Na zo'n honden-moment kan je dan gerust een rust-moment vragen. Als dit bij jullie het best werkt met hem even in de bench te zetten, so be it. Als het maar duidelijk is voor de pup: nu mag ik me voluit smijten - nu moet ik me beheersen. Maar zorg voor een eerlijke balans. Je kan van een energieke pup niet verlangen dat ie steeds maar bedaard moet zijn.

En zijn felheid hoeft ie op zich ook niet kwijt, die kan je met de tijd kanaliseren in goede eigenschappen. Zoals volharding, passie en gedrevenheid. Prachtige karaktertrekken die later bijvoorbeeld in sport & activiteit een héél groot voordeel kunnen zijn, en waar je samen veel vreugde in kan vinden. hp-thumbsup

 

 

 

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker 3 doggies

honden foto van Karin Bakker

Maar goed, vorige keer hadden wij ook al gezegd dat de adviezen van deze "gedragstherapeut" niet verantwoord waren en toen zou je toch kijken naar een ander en ons een mening vragen??

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

Dit was weer een andere. Zojuist weer een ander gesproken. En morgen een puppy theorie cursus. Die sprak weer alsof alles normaal was. En of ik eventueel dingen kan filmen zodat ze een beter beeld krijgen van het gedrag die hij vertoont binnenshuis...

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Hedtig. Ik wens je veel wijsheid toe, misschien gedragstherapeut nog proberen. Let wel je moet ook lol van je h9nd hebben, niet alleen stress. Niet goed voor jou maar ook niet voor je hond.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Maar goed, vorige keer hadden wij ook al gezegd dat de adviezen van deze "gedragstherapeut" niet verantwoord waren en toen zou je toch kijken naar een ander en ons een mening vragen?? "

Het heeft echt geen zin om hier nog raad te geven.

Ts wil niet met een echte gediplomeerde gedragstherapeut beginnen en wil maar niet inzien dat degene waar ze nu raad van aanneemt geen echte gedragstherapeuten zijn.

Bovendien snapt ze totaal niks van hondengedrag in het algemeen.

 

Arme pup.

 

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

Ts wil niet met een echte gediplomeerde gedragstherapeut te beginnen en wil maar niet inzien dat degene waar ze nu raad van aanneemt geen echte gedragstherapeuten zijn.
Bovendien snapt ze totaal niks van hondengedrag in het algemeen.

TS is meteen nadat ze het gedrag van haar pup niet begreep op zoek gegaan naar hulp. Maar heel wat GT's die ze heeft gecontacteerd waren niet vrij en daar kon ze niet terecht. Bovendien kan iedereen zich GT noemen, er zijn geen 'echte' en 'valse' therapeuten. En ook GT's met een opleiding kunnen onderling erg verschillende methodes hanteren, ja, ook hardhandige methodes. Het is nu eenmaal een wildgroei in die branche, en als je al onzeker bent en het gedrag van je puppy niet kan plaatsen dan helpt het niet als iedereen wat anders zegt...

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker

honden foto van Karin Bakker

Volgens was er nog geen 1 bij die positief is geweest over de adviezen van haar GT en zij kwam hier voor advies en allen waren unaniem over het oordeel om een andere GT te zoeken inclusief de motivatie's..Er werd ook geopperd om door ons te laten beoordelen over de kwaliteiten van een GT. TS vraagt hier advies als zij hier niets mee doet,  kan je net zo goed geen advies geven zoals Luz al zei..

 

Van een buurvrouw in de straat (zoiets vermoed ik) die claimt verstand te hebben, moet je het niet hebben!

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Zelf heb ik medelijden met deze mevrouw. Je begint vol goede moed en met veel voorpret aan een hond, misschien de 1e hond? En dan krijg je een ongeleid projectiel in huis waar je als onervaren baas weinig mee kan.  Ts wil het graag goed doen, maar lukt niet . Ts probeert hier  advies in te winnen en krijgt weinig advies wel allerlei op en aanmerkingen waar ts dus ook niets mee kan. 

 

Een goede gt vinden is moeilijk zeker als je niet weet hoe of wat. En dan neem je, ten einde raad, de eerste die tijd voor je heeft.  Ts komt hier weer terug met het verhaal, reacties? Negatief en negatief. Maar ik heb nog niemand een goede gt aan zien dragen....... ik weet er geen een, maar wellicht iemand anders wel? Iemand die alles zo goed weet misshien? Een kenner van am staffords?

 

Let wel een stafford is niet makkelijk....

Gefokt om te vechten, gefokt om te bijten en vast te houden, en ja, vaak ook daarop doorgefokt. Maar ze kunnen toch ook zoooo lief zijn. En dat laatste hoop je te krijgen als je kiest voor een dergelijke hond. 

 

Ts. Ga gerug naar waar je hond vandaan kwam,  die baas had toch de vaderhond? Is dus bekend met het ras. PROBEER DAAR HULP TE KRIJGEN. en als dat niet lukt, denk dan na over wat je nog wilt en kunt doen. Maar zorg dat je hond geen gevaar voor de omgeving wordt, in de toekomst.

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" TS is meteen nadat ze het gedrag van haar pup niet begreep op zoek gegaan naar hulp. Maar heel wat GT's die ze heeft gecontacteerd waren niet vrij en daar kon ze niet terecht. Bovendien kan iedereen zich GT noemen, er zijn geen 'echte' en 'valse' therapeuten. En ook GT's met een opleiding kunnen onderling erg verschillende methodes hanteren, ja, ook hardhandige methodes. Het is nu eenmaal een wildgroei in die branche, en als je al onzeker bent en het gedrag van je puppy niet kan plaatsen dan helpt het niet als iedereen wat anders zegt... "

Wacht wat is ts? Ik volg het even niet meer. 

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" Volgens was er nog geen 1 bij die positief is geweest over de adviezen van haar GT en zij kwam hier voor advies en allen waren unaniem over het oordeel om een andere GT te zoeken inclusief de motivatie's..Er werd ook geopperd om door ons te laten beoordelen over de kwaliteiten van een GT. TS vraagt hier advies als zij hier niets mee doet,  kan je net zo goed geen advies geven zoals Luz al zei..
 
Van een buurvrouw in de straat (zoiets vermoed ik) die claimt verstand te hebben, moet je het niet hebben! "

Oké nou hartelijk dank!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

" Wacht wat is ts? Ik volg het even niet meer.  "

TS = Topic Starter hp-smile

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

De Omnia school. Maar ik ga toch die puppycursus doen. Misschien dat ik  dan betere band krijg met hem dmv van leren...  

Als ik het goed heb, dan geven ze puppylessen in beurten van 1,5 uur?

Kijk dan goed naar je pup, wat ie aankan (en wat niet)!

Anderhalf uur is namelijk enorm lang voor een kleine puppy. Vaak zit het hoofdje na een half uur al helemaal vol, en dan worden ze baldadig, gaan ze klieren en zeuren en happen. Dat ligt niet aan de pup, dat ligt aan een mentale overvraging en overbelasting.

Je weet nu dat jouw pup sowieso al snel in overdrive schiet en fel wordt. Dus let goed op en als je merkt dat het te veel wordt voor jouw pup, stap dan even uit de groep en las een pauze in. 

Heel wat mensen hebben het gevoel dat ze perfect moeten doen wat de instructeur allemaal zegt en vraagt en durven niet opkomen voor zichzelf of hun hond. Maar een cursus moet in de eerste plaats ten dienste staan van de pup en de puppymens, niet andersom! 

Dus haal eruit wat bij jullie past en wat voor jullie werkt.

Zodat jij en je hond er echt wat aan hebben, jullie zich beiden gesteund en gehoord voelen, en het voor jullie allebei constructief is. En niet het omgekeerde effect heeft en zo'n cursus je stress geeft en je onzeker doet voelen.

Succes!

En nogmaals: je hebt echt geen abnormaal wezen in je huis! Komt goed!

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Goed advies! 1,5 uur is echt heel lang.

honden page profiel Puppy AtesPuppy Ates

honden foto van Puppy Ates

" Als ik het goed heb, dan geven ze puppylessen in beurten van 1,5 uur?
Kijk dan goed naar je pup, wat ie aankan (en wat niet)!
Anderhalf uur is namelijk enorm lang voor een kleine puppy. Vaak zit het hoofdje na een half uur al helemaal vol, en dan worden ze baldadig, gaan ze klieren en zeuren en happen. Dat ligt niet aan de pup, dat ligt aan een mentale overvraging en overbelasting.
Je weet nu dat jouw pup sowieso al snel in overdrive schiet en fel wordt. Dus let goed op en als je merkt dat het te veel wordt voor jouw pup, stap dan even uit de groep en las een pauze in. 
Heel wat mensen hebben het gevoel dat ze perfect moeten doen wat de instructeur allemaal zegt en vraagt en durven niet opkomen voor zichzelf of hun hond. Maar een cursus moet in de eerste plaats ten dienste staan van de pup en de puppymens, niet andersom! 
Dus haal eruit wat bij jullie past en wat voor jullie werkt.
Zodat jij en je hond er echt wat aan hebben, jullie zich beiden gesteund en gehoord voelen, en het voor jullie allebei constructief is. En niet het omgekeerde effect heeft en zo'n cursus je stress geeft en je onzeker doet voelen.
Succes!
En nogmaals: je hebt echt geen abnormaal wezen in je huis! Komt goed! "

Ja ik ga het zeker in de gaten houden en wAt ook balen is... moet ook is 50 minuten reizen en dan nog die ander half uur les.... ja dat wordt zeker pauzes inlassen, maar hartelijk dank!!!!

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Alaska's Finest!

" Ja ik ga het zeker in de gaten houden en wAt ook balen is... moet ook is 50 minuten reizen en dan nog die ander half uur les.... ja dat wordt zeker pauzes inlassen, maar hartelijk dank!!!! "

Oh ja, dat is lang, met die reistijd er nog bij.

Kijk, als je merkt dat het écht te zwaar is voor die kleine rakker, is er nog altijd de mogelijkheid om eens een les zonder hond te volgen. Zo krijg je zelf wel alle info mee, en kan je dit thuis, waar het rustiger is, op jullie eigen tempo toepassen.

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

" TS is meteen nadat ze het gedrag van haar pup niet begreep op zoek gegaan naar hulp. Maar heel wat GT's die ze heeft gecontacteerd waren niet vrij en daar kon ze niet terecht. Bovendien kan iedereen zich GT noemen, er zijn geen 'echte' en 'valse' therapeuten. En ook GT's met een opleiding kunnen onderling erg verschillende methodes hanteren, ja, ook hardhandige methodes. Het is nu eenmaal een wildgroei in die branche, en als je al onzeker bent en het gedrag van je puppy niet kan plaatsen dan helpt het niet als iedereen wat anders zegt... "

Ze heeft direkt de raad gekregen om te stoppen met dat soort Gt's.

En neen, ik geloof echt niet dat een echte gediplomeerde Gt de hardhandige methodes van vroeger nog gebruikt.

Wildgroei is alleen onder de zelf benoemde Gt's, niet onder de echte gediplomeerden.

 

Nu weer een hondenschool op 50 minuten rijden en 1 1/2 uur op de plein staan met kleine pups, daarna weer 50 minuten terug....(weet ik dadelijk wat soort puppycursus het is hp-frusty)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 5 123 4 5
Volgende forumvraag: Urine opdrinken tijdens plassen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^