Wagenziekte

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PiaPia

honden foto van Pia

Goedenavond hondenvrienden. Heb een vraag wij hebben een hond die wagenziek wordt. Heb in eerste instantie primatour gebruikt ging best goed. Voelde zich nog niet echt prettig maar niet spugen. De laatste keer wel dus heb de hele auto moeten schoonmaken. Dierenarts gebeld cerenia gekregen. Heeft niet gespuugd maar heeft de hele weg gespeekseld het bleef eruit komen, zo zielig. Is er nu geen andere oplossing? 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Probeer het homeopathische middel Puur Tour eens.

Een dierenwinkel kan dit ook voor je bestellen.

 

https://www.medpets.nl/puur+reisziekte/

 

honden page profiel Pascale&KahlúaPascale&Kahlúa 3 doggies

honden foto van Pascale&Kahlúa

Mijn hond was als pup tot en met 7 a 8 maanden ook wagenziek. 

 

Ik ben toen helemaal van voorafaan begonnen met het autorijden heel leuk voor haar te maken. Eerst zijn we in de stilstaande auto gaan zitten, gezellig samen op de achterbank, en veel knuffelen en koekjes geven, een aantal dagen gedaan en toen met de motor aan, weer een aantal weken gedaan en zo langzaam kleine stukjes gaan rijden. 

 

Bij haar was het vooral het ongemakkelijk zijn in de auto, ze wist wat er zou gaan gebeuren (misselijk) en door die angst / gedachten te doorbreken en haar op haar gemak te laten voelen is haar misselijkheid weg gegaan. Na een aantal keren niet misselijk te zijn geworden in de auto had ze door dat de auto leuk is! Sinds dien nooit meer gespuugd! :) 

honden page profiel PiaPia

honden foto van Pia

Dank je wel voor je antwoord, ik heb niet echt het idee dat hij angstig is in de auto, hij gaat soms ook gewoon slapen. Maar je kunt gelijk hebben dat doordat hij de eerste keer gespuugd heeft vanaf dat moment zich niet prettig in de auto voelt. Ik ga het gewoon proberen zoals jij het zegt en dan maar afwachten. Het is elke keer maar een uurtje rijden maar als je dan toch elke keer je auto moet schoonmaken is niet prettig. Trouwens ook voor Storm niet het is zielig om te zien.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^