Seizoenentopic, de vroege herfst, de leuke en minder leuke weetjes over onze vriendjes en vriendinnetjes.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" een  ( oude ) kennis van mijn ouders zijn een beetje op zoek naar een hond maar er is nog niks zeker. helemaal niks dus heb even getwijfeld om het te zeggen... een sheltie is wss het ras. maar de kennis weet nog niet welke fokker,ras enz. maar wss een sheltie. misschien dat ik er nog later op terug kom als het zeker is! maar misschien ook wel niet. dus ik ben benieuwd! "

Dan mag jij misschien wel oppassen hp-angel

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" Gelukkig, met en sisser afgelopen, en Daphne , zondagbezoek, je ongerustheid is weg, dit gaat over...jij kan op vakantie.  "

Dat had ik weer niet gelezen,

Daphne een fijne vakantie.

 

Ruby jij lekker beentjes omhoog en uitrusten na het vele werken.

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" Dan mag jij misschien wel oppassen  "

misschien wel! ik hoop het!

en mijn ouderes kennen de overburen al wel redelijk. vooral mijn moeder met de overbuurvrouw. maar zij hebben al hun eigen oppas denk ik. hun ouders en kennissen enzoundecided maar misschien dat ik m een x mag uitlaten.hp-shiny komt wel goed.

snow is nog even happy als altijd. en als je snow rustig wilt hebben: drop hem in de hamsterbal! halfuurtje tot een uurtje in de middag en nog even in de avond en hij is moehp-wink heel cute.hp-heart

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" misschien wel! ik hoop het!en mijn ouderes kennen de overburen al wel redelijk. vooral mijn moeder met de overbuurvrouw. maar zij hebben al hun eigen oppas denk ik. hun ouders en kennissen enzo maar misschien dat ik m een x mag uitlaten. komt wel goed.snow is nog even happy als altijd. en als je snow rustig wilt hebben: drop hem in de hamsterbal! halfuurtje tot een uurtje in de middag en nog even in de avond en hij is moe heel cute. "

Kan je ook met Snow knuffelen of zeg ik nou iets heel raars.smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Mooi veulen! 
Beterschap voor Bounty,  hopelijk niets ernstig. 
 
Hier beide honden in bad gedaan,  weer heerlijk frisse en zachte honden.  Net op tijd gedaan,  terug beginnen met regenen.  "

Was het nodig Maart om gewassen te worden, ?    Gewoon voor jezelf ?

honden page profiel May May 3 doggies

honden foto van May

" Kan je ook met Snow knuffelen of zeg ik nou iets heel raars. "

jaaa natuurlijk kan dat!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Kan je ook met Snow knuffelen of zeg ik nou iets heel raars. "

Pak een oor van een van je beren en begin te knuffelen, lijkt wel op het formaat en gewicht van een hamster denk iktongue-out.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Was het nodig Maart om gewassen te worden, ?    Gewoon voor jezelf ? "

Ja,  ik hou van frisse en zachte honden innocent zeker als het regent...  Heerlijk om een shampoo geur te hebben ipv natte honden geur :p

 

Daarnaast hebben ze dinsdag een afspraak bij de ortopeed,  plezanter voor haar om over zachte honden te strelen dan stinkende honden  :p

honden page profiel Drieka en HummerDrieka en Hummer 3 doggies

honden foto van Drieka en Hummer

Dagje dierentuin was helaas niet zo geslaagd, we waren om 14:00 weer thuis want de kleine man was doodmoe, dus naar bed gebracht en heeft 2 uurtjes geslapen. 

Hij is de hele dag al geprikkeld, denk dat het een beetje teveel voor hem is geworden. Afgelopen week begonnen op het MKD, gisteren met papa naar een vliegershow en vandaag de dierentuin, was gewoon te veel. Och, toch wat dieren gezien en hij heeft in de speeltuin gespeeld, wat hij het leukste vond van alles. 

 

Hummer is 4 uurtjes alleen geweest en heeft het prima gedaan. Tegenwoordig gaat hij dan in de hal en niet meer de hele woonkamer en keuken want hij sloopt echt een beetje teveel maar hij is erg tevreden in de hal, heeft daar een groot kussen liggen en krijgt altijd wat lekkers als we weg gaan. Wel moet ik alles opruimen want anders gaat het eraan helaas. 

 

Sinds vandaag weer het tuig omgedaan want aan de halsband is het niet meer te doen met lopen, hij trekt ontzettend en mijn man kan hem echt niet meer houden en zal toch ook af en toe met hem moeten lopen. Naar mij luistert hij best goed maar naar mijn man totaal niet tijdens wandelingen, het is een echte puber op dat gebied nu. 

Hummer vindt het tuig niet leuk maar kan deze zelf niet afkrijgen gelukkig, hij moet er maar weer aan wennen want ik wil fijn met hem kunnen wandelen en niet dat hij onderhand mijn arm uit de kom trekt steeds. Als hij trekt ga ik stil staan en moet hij zitten van mij, doet hij ook uitstekend maar gaat daarna verder met trekken, niet elke wandeling maar wel regelmatig. Vooral als hij een andere hond ziet heeft hij bananen in zijn oren en gaat hij als een gek trekken om daar naartoe te kunnen gaan maar niet iedere hondeneigenaar vindt het fijn als er zo'n grote hond op hem afkomt dus hij kan er niet altijd naartoe.

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

Oudste kleindochter is hier maar beetje ziek maaglast heb ze iet gegeven nu wat aan ruste op bed nog niks gegeten zal zien straks of ze beter is fijne avond nog allemaal 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" jaaa natuurlijk kan dat! "

Ooooo geweldig toch, neem je Snow wel eens lekker bij je op schoot ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Pak een oor van een van je beren en begin te knuffelen, lijkt wel op het formaat en gewicht van een hamster denk ik. "

Proest....smile

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Ja,  ik hou van frisse en zachte honden  zeker als het regent...  Heerlijk om een shampoo geur te hebben ipv natte honden geur :p
 
Daarnaast hebben ze dinsdag een afspraak bij de ortopeed,  plezanter voor haar om over zachte honden te strelen dan stinkende honden  :p "

Oei, wat een verkeerd beeld heb je....hier wordt iedere dag gezwommen en door de regen gewandeld, als het regent natuurlijk, mijn honden worden met uitzondering gewassen, en ik ben echt heel eerlijk, ze stinken niet....zeker in de winter worden ze snel droog geblazen en hebben altijd een heerlijke zachte vacht....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Dat is niet leuk Nadine, even op bed en wie weet knapt ze vanavond wel op...verwen ze maar lekker....niet met wat lekkers maar gezellig bij je op de bank....Drieka...te veel gedaan, veel indrukken op de nieuwe school, komt echt goed hoor, verwerken moeten de kleintjes als er nieuwe dinhpgen op het programma staan. Toch lekker in de speeltuin gespeeld, op tijd naar bed vanavond, morgen weer naar school, wordt het allemaal te veel, wat meer thuis houden....een extra dagje in de week erbij......en dan weer langzaam opvoeren...en Hummer niet te houden door je man, laat hem dan naar de sportschool gaan, hihi, die van mij wegen 75 kilo de stuk...en Hummer 40

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Bams aangepakt, van de week gestopt, nu de andere kant, jee wat een berg weer, maar ze zijn bijna klaar voor de winter.....Ogin moet ook nog, maar die is bijna af....pak dr op het moment iedere dag even aan met de rubberen handschoen...

honden page profiel Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.Nadine Lilly,Queenie R.I.P. 3 doggies

honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

" Dat is niet leuk Nadine, even op bed en wie weet knapt ze vanavond wel op...verwen ze maar lekker....niet met wat lekkers maar gezellig bij je op de bank....Drieka...te veel gedaan, veel indrukken op de nieuwe school, komt echt goed hoor, verwerken moeten de kleintjes als er nieuwe dinhpgen op het programma staan. Toch lekker in de speeltuin gespeeld, op tijd naar bed vanavond, morgen weer naar school, wordt het allemaal te veel, wat meer thuis houden....een extra dagje in de week erbij......en dan weer langzaam opvoeren...en Hummer niet te houden door je man, laat hem dan naar de sportschool gaan, hihi, die van mij wegen 75 kilo de stuk...en Hummer 40 "

Dank je Willemijn ja we zien hoe het is vanavond  fijne avond nog gewenst 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Even een half uurtje een powernap gedaan bij pa op de bank. Heeft wel iets geholpen. 

Net de eerste gang op, groentensoep. 

Straks patat met hamburger en sla en nadien een toetje.

Dan snel naar huis, douchen en naar bedinnocent.

honden page profiel chayenne & dolcineachayenne & dolcinea 3 doggies

honden foto van chayenne & dolcinea

Vanmiddag moest vriendlief naar de mediamarkt dolci en ik mee en gezellig buiten gewacht in het zonnetje. Net gegeten pasta met kip  pastasaus en groente. Straks naar huis en dan optijd naar bed want morgen is me eerste stage dag. 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Ik kom even met de deur in huis vallen. Werkweek gehad dus niets interessant te vertellenGisteren een huishouden dag nu het wat minder warm is in huis, strijken, grondig poetsen, groenten verwerkt.

 

Vandaag een dagje kuieren in Lier. 's middag op een terrasje iets gegeten, nog wat rondgewandeld en nu net thuis.

De temperaturen waar heel goed een 21 graden, zonnetje, gewoon heerlijk. Het

 

Lenka is knock out van het vele stappen. Als die maar kan snuffelen is ze de koning te rijk. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Haha Pierke, kuieren is hier Twents voor kletsen/praten. We korten het vaak af tot kuiern.

honden page profiel MartinMartin 3 doggies

honden foto van Martin

" Ik kom even met de deur in huis vallen. Werkweek gehad dus niets interessant te vertellenGisteren een huishouden dag nu het wat minder warm is in huis, strijken, grondig poetsen, groenten verwerkt.
 
Vandaag een dagje kuieren in Lier. 's middag op een terrasje iets gegeten, nog wat rondgewandeld en nu net thuis.
De temperaturen waar heel goed een 21 graden, zonnetje, gewoon heerlijk. Het
 
Lenka is knock out van het vele stappen. Als die maar kan snuffelen is ze de koning te rijk.  "

hp-thumbsup

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Pff, de televisie doet het ineens weer. Oh wat ben ik blij hahaha. 

 

Oh, een leuk nieuwtje over wolf, meneer kan alleen thuis blijven. Ik heb geen idee hoe maar hij vind het ineens prima. Ik zet hem in de gang met z'n drinkbak en 2 stukjes kauwwerk (stukje pens en kippen poot bijvoorbeeld) en dan ga ik gewoon weg. Als ik terug komt kwispelt ie wel en is ie blij, maar niet meer dat overdreven hyperactive dat ie in m'n nek springt! En... Hij sloopt niks (behang), springt niet tegen de deuren op en is helemaal stil. Hij gaat gewoon lekker slapen. Trots op hem! 

honden page profiel MartinMartin 3 doggies

honden foto van Martin

" Pff, de televisie doet het ineens weer. Oh wat ben ik blij hahaha. 
 
Oh, een leuk nieuwtje over wolf, meneer kan alleen thuis blijven. Ik heb geen idee hoe maar hij vind het ineens prima. Ik zet hem in de gang met z'n drinkbak en 2 stukjes kauwwerk (stukje pens en kippen poot bijvoorbeeld) en dan ga ik gewoon weg. Als ik terug komt kwispelt ie wel en is ie blij, maar niet meer dat overdreven hyperactive dat ie in m'n nek springt! En... Hij sloopt niks (behang), springt niet tegen de deuren op en is helemaal stil. Hij gaat gewoon lekker slapen. Trots op hem!  "

hp-thumbsup Keurig!

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Vanmiddag moest vriendlief naar de mediamarkt dolci en ik mee en gezellig buiten gewacht in het zonnetje. Net gegeten pasta met kip  pastasaus en groente. Straks naar huis en dan optijd naar bed want morgen is me eerste stage dag.  "

Iedereen op tijd naar bed....smile

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

" Keurig! "

Ik heb het maar eens anders aangepakt.. Eigelijk net als joy. Hier heb je wat lekkers, ik ben zo terug. Kan ook gewoon 2/3 uur wegblijven zonder moeite (werken). Hij blijft al de hele week van half 7 tot half 10 en van kwart over 2 tot half 5 alleen. 

honden page profiel MartinMartin 3 doggies

honden foto van Martin

" Ik heb het maar eens anders aangepakt.. Eigelijk net als joy. Hier heb je wat lekkers, ik ben zo terug. Kan ook gewoon 2/3 uur wegblijven zonder moeite (werken). Hij blijft al de hele week van half 7 tot half 10 en van kwart over 2 tot half 5 alleen.  "

Weer een zorg minder! Fijn hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Pff, de televisie doet het ineens weer. Oh wat ben ik blij hahaha. 
 
Oh, een leuk nieuwtje over wolf, meneer kan alleen thuis blijven. Ik heb geen idee hoe maar hij vind het ineens prima. Ik zet hem in de gang met z'n drinkbak en 2 stukjes kauwwerk (stukje pens en kippen poot bijvoorbeeld) en dan ga ik gewoon weg. Als ik terug komt kwispelt ie wel en is ie blij, maar niet meer dat overdreven hyperactive dat ie in m'n nek springt! En... Hij sloopt niks (behang), springt niet tegen de deuren op en is helemaal stil. Hij gaat gewoon lekker slapen. Trots op hem!  "

Zonder tv, is niets he....heb je het over Wolf ? Hahaha....geweldig toch, geen gesloop, zou die eindelijk in een andere fase nu zijn ? smile

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

" Weer een zorg minder! Fijn hoor. "

Ja echt wel. Hij begon altijd meteen te piepen en te krabben als alleen al de deur dicht ging. Vandaar dat ik ook niet weet wat er anders is hahaha. Ik doe precies hetzelfde. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Pierke...weer gezellig hier...en het blijft de maand september goed weer...een beetje warm...wel de nachten heerlijk koel.

honden page profiel MartinMartin 3 doggies

honden foto van Martin

" Ja echt wel. Hij begon altijd meteen te piepen en te krabben als alleen al de deur dicht ging. Vandaar dat ik ook niet weet wat er anders is hahaha. Ik doe precies hetzelfde.  "

Het zal vast de leeftijd zijn. Werd tijd hè!

pagina 7 van 47 12 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Volgende forumvraag: Honden gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^