hond terug eisen! help

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" ik heb Jack terug! en goed maar ook! hij is verwaarloosd.heb de harde les geleerd en zal hem nooit bij me weg doen, ookal heb ik helaas niet altijd alle tijd voor hem.  "

 

Fijn dat Jack weer terug is.

Hoe heb je dit uiteindelijk voor elkaar gekregen?

Je hoeft ook niet altijd alle tijd voor hem te hebben; als er maar voldoende met hem gewandeld, gespeeld, hersenwerk met hem gedaan wordt. Voldoende aandacht en uitdaging en niet te lang alleen laten.

honden page profiel wilmawilma

ik heb jurist ingeschakeld, heb aangetekende brief gestuur en haar in gebrekke gesteld. dus ze wilde er geld voor! dus ik heb hem van haar gekocht. ter duidelijkheid: ik laat hem zelf iedere dag 3 x uit! alleen heb ik soms 3 dagen niet alle tijd voor hem( knuffelen, spelen) en ik hoopte dat er iemand was die dat wel deed en hem alle tijd en aandacht zou kunnen geven, maar helaas dedezen anders voor dan dat zij in werkelijk zijn. 

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: ervaringen adaptil?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^