Welk honden ras?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Iedere dag een cm, kan het zijn dat je verkeerd gemeten hebt, dan zOu die in tien dagen tien cm groeien...goed de calcium in de gaten houden, geef je vlees in goede samenstelling hoef je niet zo bang te zijn, hier ook grote honden en zijn goed en rustig opgegroeid op vlees.....niet leuk die aanvaring met de rottweiler, zie je hem , ontwijken.....meer kan je niet doen, fijn dat het een rustige hond is, maar kan nog alle kanten op....

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

Groot ras zijn af met drie jaar, in de hoogte groeien ze snel als ze jong zijn , tot een jaar en dan als het goed is gestaag, met anderhalf twee jaar gaat de hond uitzwaaien, en is klaar met drie jaar....wil je de hond, wat ik niet aanraad, castreren doe dat dan als de hond uitgegroeid is, maar als het niet nodig is waarom castreren..

honden page profiel henkhenk

We geven hem brokken voor volwassen honden maar vond hem eerst er een beetje ondervoed uitzien je kon de ribben echt goed zien geef hem 500 gram per dag en het kan inderdaad zijn dat ik de eerste keer niet goed had gemeten maar nog steeds zie ik veel verschil met een week geleden hij is nu net 5 maand.

honden page profiel henkhenk

Het gaat super goed alle beesten hebben hem geaccepteerd en gaan nu bijna elke dag naar het honden strand waar hij heel sociaal is.

honden page profiel AccaliaAccalia

honden foto van Accalia

Wat fijn om te horen Henk! laughing Super dat het zo goed gaat. 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Wat ontzettend leuk, ik heb gehoord dat het zulke fijne honden zijn, vriendelijke reuzen.

honden page profiel henkhenk

Ja inderdaad super lief erg aanhankelijk en is heel graag bij je.

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

Fijn Henk dat het zo goed gaat, een schot in de roos dus!hp-thumbsup

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" We geven hem brokken voor volwassen honden maar vond hem eerst er een beetje ondervoed uitzien je kon de ribben echt goed zien geef hem 500 gram per dag en het kan inderdaad zijn dat ik de eerste keer niet goed had gemeten maar nog steeds zie ik veel verschil met een week geleden hij is nu net 5 maand. "

Je kan beter brokken geven voor en pup van een groot ras de giant brok voor de pup van een groot ras...de samenstelling is anders dan voor een volwassen hond....blijf deze brok geven tot ruim een jaar, voor je overgaat naar en brok voor een groot volwassen ras.

honden page profiel henkhenk

Ik ga wel royal canin giant voer bestellen

honden page profiel KatinkaKatinka

honden foto van Katinka

Royal canin is niet echt kwaliteitsvol... 

honden page profiel henkhenk

Oh op zooplus was dat het enige giant puppy voer dat ik kon vinden. Waar en welk merk bevelen jullie dan aan?

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Ik ga wel royal canin giant voer bestellen "

Kijk naar carnilove...de variant voor pup groot ras, graanvrij en aardappelvrij...

honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en OginWillemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin

" Oh op zooplus was dat het enige giant puppy voer dat ik kon vinden. Waar en welk merk bevelen jullie dan aan? "

Je hebt vele merken giant vooreen groot ras....ik zelf geef carnilove, ben er tevreden over, maar er zijn zeker nog meer merken die giant hebben voor de pup van een groot ras....kijk naar graanvrij, als je granen voer bij een groot ras is het veel ballast, graanvrij heb je dat niet, carnilove heeft krokant en geperst...geperst kan je samen met vlees geven, ...aan jou de keuze.....ik zelf gebruik carnilove de zalm kalkoen giant pup voor groot ras, echt tevreden, en x per dag poepen.......je kan smorgens de brok geven en als je vlees wilt geven kan dat savonds en anders hou je het bij de brok.

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

Op het werk voeren we belcando. Volgens mij een hele goede brok. Ze hebben ook een hele grote brok, ook voor pups als ik het goed heb. 

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Welke hond past bij ons?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^