staart tussen de pootjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nancynancy

honden foto van nancy

mijn puppy van 5 maanden , loopt goed en mooi , maar wanneer hij mooi moet blijven staan , is de staart helemaal weg tussen zijn pootjes . iemand een tip hoe ik die staart daar weg kan krijgen ? ik praat er tegen , wrijf onder de staart .....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Misschien dat hij de omgeving nog niet helemaal vertrouwt? Koud? Onzeker?

Ik zou eens kijken of iets lekkers helpt. Het is niet erg als het staartje relaxt hangt zeg maar, maar tussen de pootjes betekent denk ik toch dat je hondje zich ergens niet op z'n gemak voelt.

honden page profiel nancynancy

honden foto van nancy

inderdaad ryby , op showtraining en op zijn eerste show , loopt goed , maar stilstaan ,is staartje onder de pootjes , beeft niet hoor , alleen dat staartje :-)

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Koud? Misschien ergens pijn?

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Je pup geeft angst aan. Waarom dan doorzetten? Blijkbaar vindt hij dat showen of in het ieder geval dat onderdeel, maar niets. Doe even een boel stappen terug en begin met je pup vertrouwd te maken met de situatie. Wel meenemen maar niet laten deelnemen dus.

 

Je vraagt naar trucjes om er voor te zorgen dat je pup zijn angst niet toont terwijl je zou moeten vragen hoe je er voor kunt zorgen dat je pup niet meer bang is tijdens het uitoefenen van jouw hobby. Misschien moet je je zelf zelfs afvragen of je niet gewoon moet stoppen met dat showen.

honden page profiel nancynancy

honden foto van nancy

ja liz , het is socialiseren he :-) en ik werk eraan . op zijn eerste show , heb ik me steeds bezig gehouden ermee , wennen aan alles , ook puppytraining , op drukke plaatsen gaan , de tijd zal het uitwijzen , is een schat van een hond , en als de toekomst aan geeft ,dat hij het echt niet graag doet , moet hij niet van mij net als mijn andere honden :-p

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" ja liz , het is socialiseren he :-) en ik werk eraan . op zijn eerste show , heb ik me steeds bezig gehouden ermee , wennen aan alles , ook puppytraining , op drukke plaatsen gaan , de tijd zal het uitwijzen , is een schat van een hond , en als de toekomst aan geeft ,dat hij het echt niet graag doet , moet hij niet van mij net als mijn andere honden :-p "

Gelijk een show lopen zie ik niet als socialiseren. Als dat mijn hobby was zou ik eerst eens gaan kijken met mijn pup voor ik hem een show laat lopen.

Volgende forumvraag: Rustig langs honden laten lopen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^