Wat heeft jullie hond weleens gepikt/gegeten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Laatst had ik eieren uit het kippenhok gehaald en en had ze even neergelegd om iets tussendoor vlug te doen. 

Ik was ze vergeten en 3 van de 4 had Sadi optongue-out

Nu net was ik even met mijn zoontje bezig , dag broodje kaastongue-out

Onze kruimeldief tongue-out

 

Wat heeft jullie hond weleens gepikt en gegeten? 

 

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah 3 doggies

honden foto van Silla en Bo & Yunah

Ik had twee of drie crackers met kaas op tafel gezet en was even naar boven gelopen. Toen ik de trap weer af kwam en halverwege stond.... zag ik daar mijn kleine meisje, die via de stoel aan tafel op tafel was gesprongen en doodleuk de kaas van de crackers had gegeten en me stond aan te kijken met een blik van "hp-heart dankje!". Ik moest er stiekem heel erg om lachen en heb de crackers maar weg gegooid, hahaha.

honden page profiel laura   Diva&Novalaura Diva&Novagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van laura   Diva&Nova

Ja maar eieren zijn ook zo lekker!tongue-out

 

Diva eet alles wat in haar nek past helaas.. Ze plukt fruit uit de fruitbomen om ze vervolgens op te knabbelen. Als ze er niet meer bij kan trekt ze hele takken naar beneden. Met oud en nieuw lag er een hele schaal oliebollen en mevrouw keek er niet naar on hele avond.. Tot 12u! Iedereen proosten en mevrouw had in 1 min de hele schaal als een pelikaan naar binnen geschoven.. eten van andere honden pikt ze ook als ze de kans krijgt.. heeft zelfs een hele tactiek bedacht.. haar voer is in 1 min op, van mick niet die is langzaam. Gaat ze bij de deur of raam stuk verder staan blaffen, Mick denkt huh inbrekers! En gaat meteen kijken.. diva rent dan snel naar zijn bak en vreet hem leeg. Eergister nog bij de paarden.. kregen peen. Mevrouw dacht ik steel hem gauw van het paard, want die snuffelde nog even. Weg peen. En zo nog wel meer dingen.. 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bal gehakt.....had een bord neergezet bij me bij de bank.....de bel ging en ik loop er heen, kom terug en.....ik twijfelde, heb ik de bal gehakt nou opgegeten of niet !!!     Ze keek siberisch mijn Bams, tot ik zag dat ze haar lippen aflikte....heb niets gezegd, hahahahaha......     Bams zou ook eitjes pikken, ze is er dol op.....en Ogin vertrouw ik ook niet meer, hahahaha

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

hihihi slimme Sadi

Waldo was de dief hier

toen hij hier net was mijn broodje van mijn bureau gestolen

Jeff stond het op te eten toen ik terug kwam uit de keuken 

maar hij had er nooit bij gekund zelf

Een paar jaar geleden een kaasbroodje

al had de kat de verpakking al op de grond gegooid

 

verder meer spullen dief

kussentjes kleedjes speeltjes van de kat ect cool

maar ik gaf ze ook weinig gelegenheid qua eten  stelen ivm Jeff's allergieen

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Bal gehakt.....had een bord neergezet bij me bij de bank.....de bel ging en ik loop er heen, kom terug en.....ik twijfelde, heb ik de bal gehakt nou opgegeten of niet !!!     Ze keek siberisch mijn Bams, tot ik zag dat ze haar lippen aflikte....heb niets gezegd, hahahahaha...... "

hahahaha..

Goed dat je niks hebt gezegd hp-shiny

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

Ziva bijna niets, die is zo bang om iets fout te doen. Die zou nog van haar eigen eten afblijven als ik dat zeg. Maar de blokjes kaas die er met oud en nieuw op tafel lagen en voor haar bedoeld waren, waren toch iets te verleidelijk!

honden page profiel LizLiz 3 doggies

honden foto van Liz

Elsa niets. Momo een broodje kaas, een keer taai-taai en ze heeft bij een bbq ooit eens stiekem mijn bord schoongelikt; beetje saus en wat vleesvocht van klaargemaakt vlees.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Inga mijn eerste hond een zak met tien eierkoeken die de buurman toen hij op bezoek was in een tas op de grond gezet had. Hondesnoepjes uit een zak van een jas die aan de kapstok hing, waardoor er een mooi rond gat in de jas zat en ik hem niet meer aan kon. Een broodje van een groep padvinders die zat te picknicken en ik te laat zag.

 

Lola volgens mij niets.

 

Jenna een brood dat ik zelf gebakken had en lag af te koelen op het aanrecht en een keer mijn muesli toen er gebeld werd en ik open ging doen en het bakje op tafel gezet had. Een ananas met schil en al die op de keukentafel lag, daar was ik erg verbaasd over trouwens.hp-shiny

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Hahaha ooooh stelletje monsters tongue-out

Zit dit met een big smile te lezen laughing

 

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

Er was bezoek en ik had al duidelijk 'neen' gezegd toen hij naar de chips keek maar Raiko grabbelde in de pot chips toen ik naar de keuken ging,

ik hoorde "oei, de hond..."

 

Maar wat wil je, de salontafel staat op neushoogte haha

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Wat niet hp-angel

 

Kaylo is een boef. Als we er bij zitten is er niks aan de hand maar je hoeft maar de andere kant op te kijken je eten is plots weg 

 

Onze oudste kat is ook zo'n drama.. Die heeft een keer een hele chocolade letter opgegeten (en dat heeft ze overleefd ook!) en een hele rookworst. Die zat nog in de verpakking ook en had ze heel netjes open gemaakt 

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Pff, wat hebben ze niet gejat.

Onze eerste bull heeft wel het meeste gejat, bananen met schil en al van de fruitschaal, broodje shoarma wat net op tafel was gezet, chocolade pepernoten, m&m's, zak pepermuntballen, huzarenslaatje incl. plastic lepeltje, brood (koffiebroodjes)van het aanrecht, pakje boursin. Denk dat ik de helft nog vergeten ben.

 

Spot trok net als Peer vaak het broodje van je bordje waar je bij zat. Dus even naar de keuken lopen om wat te pakken, dan was zeker alles weg. Peer heeft verder nog een pond runderlappen en broodjes die lagen te ontdooien van het aanrecht getrokken. En de nodige niet eetbare dingen van sokken tot schoonmaakdoekjes, plastic zakjes tot schoenen, etc.... 

 

De enigste die nooit maar dan ook echt nooit wat gepakt heeft is onze brave Wopper. Je kan van alles op de tafel laten staan, maar zij pakt niets, al ga ik een half uur boven zitten. Ook haar eigen koekjes laat zij liggen. Het enigste wat ze soms doet en dat is al een hele stoere actie van haar, is heel snel met dat tongetje langs mijn broodje gaan. Dat doet ze pas de laatste maanden heel soms. Dus ja wie weet wat ons nog te wachten staat met haar, haha, maar het zal wel meevallen denk ik hp-angel

 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Puk kwam bij ons met het vervelende trekje om álles wat ze tegen kwam (in huis en op straat) op te eten! Ze kreeg bij haar vorige  baasjes niet netjes op tijd haar eten en t werd nog wel eens vergeten. Ook was haar waterbak vaak leeg dus ze was gewend om alles zelf bij elkaar te scharrelen. 

 

Op straat heeft ze echt van allessssss gegeten. Dat laatste beetje fastfood dat in zn achtergelaten verpakking zat, flesjes met drinken die ze open brak en oplikte (blijkbaar lust Puk dus AA-drink), dode dieren, avondeten dat mensen op straat gooien voor de eenden (en ratten en muizen), brood voor de eendjes. 

Ik vind dit ook onder "pikken" vallen want dit mag ze dus echt niet van ons. 

 

In het begin heeft ze thuis wel eens brood gepikt. Maar we hielden haar altijd goed in de gaten dus ze kreeg maar zeer weinig de kans iets te pikken. 

Ik had een keer een blikje tonijn neer gezet op de eettafel. We hadden vlees dat ik niet lustte en ik wou tonijn erbij hebben. Het blikje was al open omdat ik het had laten uitlekken. Opeens horen we een stoel verschuiven en ik kon nog net een sprintje trekken om mijn tonijn te redden. 

Puk was dus zo slim om een stoel te verschuiven, erop te springen en daar stond mevrouw al met haar 2 voorpoten op tafel. Ze probeerde haar achterpoten er ook nog bij te zetten. 

 

En alles dat je op de grond liet vallen was je gewoon kwijt! 

 

Inmiddels heeft Puk wel door dat ze hier gewoon op tijd haar eten krijgt. Als we iets laten vallen eet ze het (9 van de 10 keer) niet meteen op. Ze wacht nu netjes haar beurt af want ze weet dat ze toch altijd wel een stukje gekookt ei, fruit, groente etc. krijgt. 

Maar echt de woonkamer uitlopen terwijl er eten op tafel staat doen we niet. 

 

honden page profiel OsumiOsumi 3 doggies

honden foto van Osumi

Haha 1x was het genant. Raiko snuffelt graag in handtassen als die open staan. Opeens liep hij met iets weg uit de handtas van een vriendin, ik dacht een zakdoek ofzo dus zei los en nam het af. Het was een onderbroek haha, wel een verse tongue-out

 

Die heeft hij enkel gepikt, niet gegeten haha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Bams pikte nooit wat, maar nu Ogin er is.....surprised

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

Hahaha wat een geweldige verhalen! Hier nooit zoiets voorgekomen. Alleen snaait hij soms wat weg als het in de keuken op de grond is gevallen.

Dan sluipt hij heel schuldig weg en dan blijkt hij een mini stukje tofu te hebben hp-heart

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Nee, ze zijn te klein en kunnen niet op tafel komen maar anders zouden ze het vast ook doen. Ik eet altijd op de bank terwijl ik naar RTV Noord kijk ik ben alleen dus waarom niet? Wel zet ik Lotus dan in haar ren omdat ik er zeker van ben dat ze het eten van mijn bord steelt als ze de kans krijgt, ze is zo'n lekkerbek. Balou hier in tegen zal dit niet in zijn kop halen hij zit dan ook meestal gewoon tijdens het eten naast mij.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Nog een aanvulling waar ik net op kom... 

 

Er was eens een katjesdrop gevallen(nergens meer te vinden). De volgende dag zien we Puk heel obsessief haar kussen likken. Dus ik loop naar haar toe om te kijken wat er is. Zit er een katjesdrop op haar kussen geplakt. Blijkbaar vond ze het te vies om in 1 keer op te eten en was ze dat dropje als een lolly aan het likken(wat ze erg lekker vond ). 

Toen ik het van haar kussen pakte was de hele achterkant van het dropje al eraf gelikt. Je zag enkel nog de vorm van een kat (flinterdun). 

 

En waar Puk ook echt keigoed in is... oude etensrestjes opvissen. 

Ze krijgt bij ons regelmatig haar wobbler. Soms verdwijnt er dan wel eens brokje onder bank, onder de kast etc. Heel soms verdwijnt er ook wel eens iets onder de koelkast of vaatwasser. 

En dan opeens dagen later begint Puk te "graven" op die plek. En je kan dan maar beter gehoor eraan geven en haar gaan helpen want anders verbouwd ze zelf je huis wel even.. voor die ene kleine broodkruimel... 

 

En als we bij andere mensen op bezoek zijn dan moet daar de etensbak van de hond weg als die nog vol zit. Want Puk zal er alles aan doen om hem leeg te eten. Al geef je steeds een commando, verlies je 1 seconde je aandacht op haar dan is ze weg en dat voer in die bak is ook weg!  

honden page profiel Myrthe en DiegoMyrthe en Diego 3 doggies

honden foto van Myrthe en Diego

Sinds onze kleine pup die echt nog niet bij de eettafel kon een stapel pannenkoeken van diezelfde tafel heeft gejat zijn wij heel voorzichtig met eten!

Dat neemt niet weg dat hij al meerdere doekjes van het aanrecht aan flarden heeft gescheurd, een plastic sluitclip heeft opgegeten en heel veel tissues van straat... Ook is hij gek op graspollen uit het gazon trekken en die kapot scheuren en ook de (bloem)bollen zijn niet veilig voor onze alleseter!

Leuk detail, hij eet dan weer geen eierschaal, alleen de binnenkant vindt hij heerlijk, maf  beest... :)

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Een complete, afgebakken verse pizza, 2x al toen hij stond af te koelen. Obi is normaal eigenlijk helemaal geen jatbeer maar pizza daar kan hij niet goed afblijven...

surprised

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

3 zakjes fisherman vriends, miste ze eerst niet, tot ik de salmiak lucht uit Diesels bek rook. Hij heeft daarna de halve vijver leeggedronkenundecided

honden page profiel KimKim 3 doggies

honden foto van Kim

Heerlijk topic dit hp-shiny Luna is een labrador en dat zijn echt alleseters. Maar echt eten of andere dingen van ons jatten heeft ze eigenlijk (nog) nooit gedaan. Eén keer heeft ze een lik over een schaaltje Pringles gegeven dat op de salontafel stond. Maar we konden haar gelukkig corrigeren voor ze een hap nam ;) verder weet ze dat ze van ons eten af moet blijven tot we haar zelf iets geven.

Op straat eet ze uiteraard wel van alles hp-frustywe zijn nu verhuisd maar tot voor kort woonden we in een straat waar een van de buren altijd eten op het grasveldje voor de deur gooide. Ik denk voor de vogels, maar het waren vaak niet eens restjes. Eén hele pan rijst, een heel (gesneden) brood, appels, mandarijnen, tomaten, noem maar op. Bijna niet te ontwijken, dus daar is veel naar binnen gewerkt. Gelukkig niks wat echt kwaad kon.. Na een tijdje consequent nee zeggen liep Luna er gelukkig uit zichzelf omheen. Maar ben blij dat we daar vanaf zijn. Was sowieso een raar mens.. undecided

honden page profiel SaraE.SaraE. 3 doggies

honden foto van SaraE.

Jackie weet dat hij op zijn donder krijgt als hij ons eten zou jatten. Dus hier thuis doet hij het niet. Bij visite (we namen hem mee) heeft ie wel wat uitgevreten. De hapjesschaal werd op tafel gezet en meneer schrokte een stuk of 4 kaasblokjes en 4 stukken worst meteen naar binnen. Het ging allemaal zo snel embarassed. Hem nemen we dus niet meer mee op visite haha.

 

Mijn ouders hebben met hun toenmalige hond wel wat grappigs meegemaakt. Ze zwaaiden de visite uit, en ze kwamen terug en de hele tafel was "opgeruimd". Lees: alle restjes, tot aan de prikkers waren opgegeten en alle wijnglazen leeggedronken innocenthp-frusty

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Freggle eigenlijk nooit iets, denk dat hij te klein is om er makkelijk bij te kunnen.

 

Black heeft als jonge hond eens 2 rauwe gehaktballen van het aanrecht getritst en in 1 hap weggeslikt. surprised

Mijn moeder was gehaktballen aan het kneden en had er net 2 klaar, was met de derde bezig. 

Black sprong tegen het aanrecht op, en in een paar seconden tijd waren er 2 rauwe gehaktballen gestolen en opgegeten.

 

Ook heeft hij in diezelfde periode als jonge hond, een klein appeltaartje uit de vensterbank getrokken, uit de verpakking kunnen krijgen en opgegeten.

Alleen alle rozijntjes had hij uitgespuugd, die lagen verspreid op de vloer.foot-in-mouth

Dat appeltaartje stond in de bijkeuken op de vensterbank, per ongeluk vergeten na het boodschappen doen in de koelkast te zetten.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Een pot met uierzalf....

honden page profiel GuusGuus 3 doggies

honden foto van Guus

Haha leuke verhalen.

Guus heeft een keer een droge worst uit de tas van een collega gevist. embarassed Ik hoorde ineens "Guus niet doen, nee!!" Zij trok aan de ene kant van de worst en Guus aan de andere kant. Geweldig gezicht haha, heb haar uiteraard een nieuwe worst gekocht. Ze was nog jarig ook.

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Rond de  Kersttijd :   Afbeeldingsresultaat voor scones met room en jam van een lage tafel....

Pepijn snaait eigenlijk nooit. Dit stond op tafel en ik ging, langer dan verwacht, de kamer uit. Toen ik terugkwam was het plankje leeg. Ik dacht dat het baasje ze opgegeten had, maar die was niet in de kamer geweest....

Ik heb Pepijn niet betrapt, dus ook niet gemopperd op hem...

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Onze westie was sowieso de brutaalste hond die wij ooit gehad hebben. Ze is nu helaas overleden maar soms was ze ZO impulsief dat je dacht:" Nee, dat gaat ze niet doen..." en dan deed ze iets veel brutalers. 

Zo was er een keer een bbq in de zomer en mijn oom was er ook. Uit het niets springt ze ineens op zijn schoot en trekt zonder blikken of blozen de braadworst van zijn vork af. Zo opeens...! Iedereen was zo verbaasd en ze zat gewoon op zijn schoot erop te knauwen.... Hetbis niet dat ze er vandoor rende. Iedereen was zelfs te verbaasd om direct te reageren. Ze kende mijn oom niet zo goed en misschien bedacht ze zich dat ze dat zo wel bij hem kon maken. lol

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus 3 doggies

honden foto van Odette * Bacchus

Bacchus pakt eigenlijk nooit iets van tafel. Maar een keer stond er een broodje gebakken ei en zoon liep de kamer uit. Dat kon hij niet laten liggen. 

Verder eigenlijk nooit, ook van het aanrecht (waar bij makkelijk bij kan) pakt hij niks.

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: onze tuinier
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^