Wat heeft jullie hond weleens gepikt/gegeten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Haha de gekste dingen komen voorbij tongue-out

 

Jantien dat ziet er natuurlijk ook wel té lekker uit tongue-out

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

In huis steelt Penny niet zo vaak eten, we geven haar de kans niet meer. De laatste keer waren stukjes vegetarisch vlees wat in een bakje op de tafel stond.

 

Penny heeft wel een keer iets anders heel ergs gedaan. Op mijn verjaardag was het heel mooi weer, dus mensen gingen BBQen en omdat er op het picknick veldje te weinig plek was zaten er ook een aantal op het losloopveld.

Penny liep eerst netjes mee, maar toen rook ze waarschijnlijk al het eten. Ze ging er vandoor naar de BBQende mensen. Vervolgens rende ze dat hele veld over, veel mensen gingen gillen (waren vooral buitenlandse mensen) en weg rennen, Penny maakte daar gebruik van en ging in alle tassen die daar lagen doorzoeken en leegeten. Uiteindelijk rende ze gewoon met een heel brood in haar bek rond. Een paar mensen probeerde haar te voeren maar dat nam ze gelukkig niet aan, sommigen wilde haar voor mij vangen maar ze was te snel.

Uiteindelijk kreeg ik haar weer te pakken. Ik schaamde me echt kapot. Mijn familie was ook nog eens mee tijdens die wandeling met hun eigen hond en hun eigen hond bleef netjes bij hun.

 

Nu gaat Penny aan de lijn als ik mensen zie BBQen, ik wil het echt niet nog eens meemaken (al moet ik er nu wel hard om lachen als ik er over denk).

honden page profiel aya-ayaaya-aya 3 doggies

honden foto van aya-aya

jawel hoor - tot het eten uit de  diepvriezer toe, eerst een paar keer gepoogd om de diepvriezer met tape toe te plakken maar dat hielp niet - de rest van de gewone keukenkasten natuurlijk ook.

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

Ds als pup 1 keer een biefstuk.  Ze was op het aanrecht gesprongen en had hem mee.  0 genot van gehad want ze slurpte hem zo naar binnen haha. 

Daarna eigenlijk niets meer,  er mag 's nachts gerust blijven staan op de salontafel (dat gebeurt wel eens)  en 's morgens staat alles er nog. 

 

De andere 2 hebben nog nooit iets gepikt.  

Vroeger nam ik nog wel eens een hond mee naar huis die ik trainde.  1 er van was Floyd,  die heeft eens een ganse rijst taart gestolen,  vliegensvlug want iedereen zat eigenlijk aan tafel. 

honden page profiel CodyCody 3 doggies

honden foto van Cody

Mijn vorige hond; toen ik haar net had....torretjes onder het boomschors vandaan. Later gehaktbal uit een pan maar de deksel lag er nog keurig op toen ik er achter kwam. Niks was veilig op het aanrecht....dat werd gewoon met de voorpoot naar voren gehengeld. Een bord hete chili con carne.....ook vanaf achteraan het aanrecht. Brilletjes uit tassen. Zat ook altijd meteen op de kop bij anderen in de plastic zak van de supermarkt om te zien wat ze bij zich hadden. Ook mijn sokken was ze gek op. Waterdrinken uit het toilet (toen de klep altijd dicht gedaan). Ze ging buiten staan blaffen en keek dan naar de lucht. Ze was nl altijd gek van luchtballonnen. Echter die keer niet. Wij naar buiten om de luchtballon te zien die er niet bleek te zijn en zij snel naar binnen toen wij buiten stonden om de tafel snel leeg te schranzen.laughing

Mijn huidige hond: mijn handdoeken zijn weg als ik onder de douche vandaan kom, mijn was wordt uit de wasmachine gehaald al zit de deur toe (en gesloopt als ik het niet snel genoeg door heb). Toiletrollen vind ik door de kamer in stukjes. Een grote homp brie in vliegende vaart van tafel gejat toen er visite zat....en dat werd weggepropt terwijl hij rond rende. 

 

Beide enorme dieven. De vorige lukte het ongemerkt terwijl je er bij zat en hield het dan in een dichte bek terwijl ze nonchalant weg liep. Mijn huidige hond jat het gewoon opvallend bij je vandaan en maakt zich heel snel uit de poten.

 

Denk als ik het van beide echt na ga er een hele lijst kan komen te staan.cool

 

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

ik had een pot met 1 kilo chocola hoog op de kast staan. toen ik thuis kwam was dipsy uit de bench gebroken en was de chocola op...

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Java pakt niks af, of van de tafel of de bank, tenzij ik zeg dat het ok is.

Filmpje

Ze durft wel haar tong in eten te steken wat op de bank of de salontafel staat. innocent stiekem proeven. 

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

" ik had een pot met 1 kilo chocola hoog op de kast staan. toen ik thuis kwam was dipsy uit de bench gebroken en was de chocola op... "

Ohhh wat moet jij geschrokken zijn zegsurprised

honden page profiel DaydreamerDaydreamer

honden foto van Daydreamer

Ik bedenk me met trouwens nog wat.....we hebbn het nu afgezet Sadi kan er niet meer bij, maar ze pikte ook haardhout uitde schuur om eropte knagen foot-in-mouth

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

491619.jpg

 

Binny zit standaard bij ons aan tafel en na het avondeten snoept ze altijd wel de kruimels. Voor de rest heeft ze een paar keer de metworst van tafel gestolen. (Ze liep heel trots te paraderen met die grote metworst die amper paste hahaha). Ze heeft een paar keer letterlijk het kaas van mijn brood gegeten. Ze heeft ook een keer uit mijn oma's tas een groot stuk brie gestolen. (Neehoor, Binny zou dat nooit doen...). Ik vind het altijd wel heel komisch, mijn kleine boefje. hp-heart

honden page profiel Linda, Bo en BenjiLinda, Bo en Benji 3 doggies

honden foto van Linda, Bo en Benji

Ik ging croque monsieurs maken, had de kaas al op de kast gelegd en ging de hesp uit de frigo halen. (frigo staat in de berging)

terug in de keuken lag het hele pak kaas op de grond. De sheltie had hem kunnen pakken maar het waren de chihuahua's die ermee weg waren ....

partners in crime :-)

honden page profiel Myrthe en DiegoMyrthe en Diego 3 doggies

honden foto van Myrthe en Diego

@melissa, dat is zo gênant! Ik bedenk me nu dat Diego een keer een schoen heeft gepakt die een stel jochies als doelpaal gebruikte bij het voetballen. We hebben er eindeloos over gedaan om hem weer te pakken te krijgen.... En hij maar trots rondjes rennen met 'zijn' schoen, het was toch een mooi spel? Wonder boven wonder was de dure sportschoen nog heel!

 

@sadi, houtje zijn hier ook favoriet! Helaas hebben mijn ouders een mand hardhout en aanmaakhoutjes in de woonkamer staan. Ze ruimen het tegenwoordig wel zelf op haha, anders zou ik het veilig wegzetten.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

In huis nooit iets, never.

 

Buiten ooit een volle luier.... maar sindsdien krijgt ze de kans niet meer wink

honden page profiel Silla en Bo & YunahSilla en Bo & Yunah 3 doggies

honden foto van Silla en Bo & Yunah

" Ik had twee of drie crackers met kaas op tafel gezet en was even naar boven gelopen. Toen ik de trap weer af kwam en halverwege stond.... zag ik daar mijn kleine meisje, die via de stoel aan tafel op tafel was gesprongen en doodleuk de kaas van de crackers had gegeten en me stond aan te kijken met een blik van " dankje!". Ik moest er stiekem heel erg om lachen en heb de crackers maar weg gegooid, hahaha. "

 

502929.jpg

 

Ik heb er zelfs een foto van hahahaha

honden page profiel Melissa en PennyMelissa en Penny 3 doggies

honden foto van Melissa en Penny

De volgende verjaardag van mij was trouwens ook helemaal geen succes bedenk ik me net. Toen had ze een heel schaaltje rozijnen leeg gegeten en moest ze met grote spoed naar een dierenkliniek. De dosis die ze op had was dodelijk voor haar, gelukkig hadden we het op tijd door. 

Ik was op mijn vorige verjaardag ook gewoon bang dat er weer iets met Penny ging gebeuren. Dit soort dingen waren namelijk nog nooit eerder gebeurt, alleen op mijn verjaardag...

honden page profiel bartbart 3 doggies

waar te beginnen.
Mijn Berner Sennen heeft talloze kousen opgegeten. we zijn er zelfs zeker van dat er een samengeknoopt stel bij zat. Zakdoeken en plastiek zakjes allerhande ook. Hij haalde ze uit de vuilbak of wasmand. en dan zo gênant als het aan de achterkant er uit komt, maar blijft hangen halverwege.
Schoonste was een keer dat hij in een handtas een muntsnoepje schoon tussen z'n lippen en dan komen presenteren van, pak dat eens uit zodat ik het kan opeten.

m'n retriever vooral papiertjes als ie zich verveelde.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Dobby doet dat uit zichzelf niet. Of hij heeft het van vorige baas geleerd. Ik kan mijn vader's klaargemaakte brood op de salontafel zetten en dan de kamer uitlopen om mijn vader te roepen en dan ligt het er nog als ik terug kom. De koekjes staan hier steevast op tafel, ook gewoon in de verpakking als die niet open is. Ook dan kan Dobby alleen thuisblijven en zal hij er niet aan komen.

Vroeger had hij zelf alleen de tik om papieren zakdoekjes te jatten en te versnipperen...

Onze eerste hond was wel een echte dief.

honden page profiel Lucia, Lizzy & ZivaLucia, Lizzy & Ziva 3 doggies

honden foto van Lucia, Lizzy & Ziva

Lizzy en Fleur zullen nooit wat stelen.

 

Ziva zeker wel. Gelukkig is ze een klein hondje en komt nergens bij, maar als ze een grote hond was geweest hadden we alles heel goed moeten opbergen.

 

Ze probeert ook regelmatig snoepjes van Lizzy te jatten en dan hard weg te rennen. Helaas is Lizzy veel te lief en laat het maar gebeuren, en daardoor moeten wij nu tussen die 2 in staan als ze iets lekkers krijgenhp-angel

 

Bij ons thuis eten we bij de tv en de honden hebben hun vaste plek als ze eten. Soms laten we perongeluk wel eens een stukje eten vallen. Ziva rent dan als een gek naar die plek om het snel op te eten en rent dan weer naar de plek waar ze eigenlijk moet blijvenhp-angel

 

Voor eten doet Ziva echt allesinnocent

honden page profiel TeckelventjeTeckelventje 3 doggies

wat een on opgevoede honden zeg :-D :-D :-D Mijn hondjes doen zo iets nooit !!!Die hebben Sara de kat die voor hen steelt.

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva 3 doggies

honden foto van Vera en Ziva

O ja! Als pup jatte Ziva graag de walnoten die bij mijn ouders en schoonouders in de woonkamer liggen. Dan hoorden we opeens iets kraken en had ze er weer een kapot. Doodeng vond ik het, al die scherpe stukken. Inmiddels weet ze dat het niet mag.

honden page profiel janetjanet 3 doggies

honden foto van janet

www.hondenpage.com490857.jpg

deze vent hier jat alles wat eetbaar is als je niet oppast. Ook halt hij het liefst gebruikte zakdoekjes uit jou broe/jaszak. Dus de lijst is enorm lang bij hem en dat in die jonge leeftijd. Vadoeken zijn ook niet zeker voor hem die halt hij van de aanrecht af.

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán 3 doggies

honden foto van Aedon & Senán

Eten wordt hier eigenlijk nooit gejat. Alleen als ze een botje krijgen wisselen ze heel vaak haha.

Sokken en handdoeken daarin tegen zijn echt niet veilig. K heb vaak genoeg gehad dat ik mijn sokken aanwilde doen en als ik dan de 2e wilde pakken zag ik Aedon nog snel rondrennen  met dat ding. Zo  ook met handdoeken die vind hij echt geweldig. Het is alleen iets ,onder als je net hebt gedoucht en je kan je handdoek nergens vindentongue-out

honden page profiel Karin BakkerKarin Bakker 3 doggies

honden foto van Karin Bakker

Op z'n minst 1 maal per dag..embarassedsealedIk denk dan,"nu kan er toch echt niets gepakt worden" doch heb ik het weer mis.

Vanmorgen 'brood' en lag de zak vanochtend in de mand..Laat ik het zo zeggen..Als ik bij elk ding wat er door Moon word gestolen hier zou melden dan zouhp-cry het een heel 1 tonige topic worden met veel van mijn berichtjessealedhp-cryhp-shiny.

Ik moet haar echt in de gang doen als ik langer dan 10 sec weg ben

Onze kleptomaan ligt nu heel rustig op de bank..

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Wat een heerlijk topic en wat een hoop "jatters"hier!hp-shiny

Ik kan alleen maar meelezen, want Amélie pikt nooit iets, echt nooit! We hebben zelfs ooit een keer na een feestje vergeten de (salon)tafel leeg te halen..alle kaasjes, stokbrood en chips stond er 's morgens nog net zo.Er lag wel een enorme plas kwijl vóór de tafel, dus ze heeft een zware nacht gehad..hp-angel

honden page profiel bentebente 3 doggies

Anderhalve chocoladeletter uit de schoen, paaseitjes en bonbons die op tafel stonden, een stuk taart dat op tafel stond (wij zaten er ook gewoon bij, het asociale ding), broodjes die nog op tafel stonden, bakjes chips... ik kan eindeloos doorgaan want Muis probeert altijd wel iets te jatten. Zelfs op het aanrecht kon ze komen... 

honden page profiel Aedon & Senán Aedon & Senán 3 doggies

honden foto van Aedon & Senán

Ik bedenk me nu dat melk ook nooit veilig is hier. 

Ik drink altijd graag melk in mijn thee dus dan heb ik een klein kannetje op de salontafel staan en als ik dan even weg ben zitten beide heren in dat kannetje te lebberen. tongue-out

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Qua eten en zo niks. Ze stelen allemaal een kamertje in mijn hart. 

 

hartjesmylie

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Faro heeft nog nooit wat gepikt, maar buiten, komt hij alles wat rot is naar me brengen, dode zwaan, rotte palingen die dan leeglopen, vis brrrr, maar hij is wel zo aardig dat hij het wel wil delen met mij tongue-out

De dode zwaan, was lastig, die lag onder aan de dijk in de rivier, om die naar boven te krijgen is nog best lastig, steeds op de vleugels gaan staan enzo.money-mouth

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

" wat een on opgevoede honden zeg :-D:-D:-D Mijn hondjes doen zo iets nooit !!!Die hebben Sara de kat die voor hen steelt. "

Jaaaajaaaa...wink

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Toppunt van onze eerste hond: op visite bij familie (ook hondenmensen). We komen binnen. Laten Freya los. We lopen door naar binnen. Even later "waar is Freya?". Die stond op het balkon de koel gezette schaal met kaasjes en worst op te eten. innocent


Ach, ze had ik Februari in het Kralingse Bos gelopen nadat ze gedumpt was, en was graatmager het asiel binnen gebracht. Het was dan wel een whippet kruising, maar bossen zijn niet ideaal. Ze was zelfs zo mager dat ze niet meteen mee mocht, maar nog een paar dagen moest aansterken in het asiel. Dus die mentaliteit zat er gewoon in.

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: onze tuinier
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^