Hondenbrok

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JessicaJessica

honden foto van Jessica

Ik heb een vraag over hondenbrokken. Dyuna krijgt al haar hele leven Dog Lovers Gold brokken maar ik wil eigenlijk over stappen naar andere brokken alleen kom ik er niet uit wat ik wil voeren. Willen jullie eens meedenken?  

Ze is een grote hond van 6 jaar. Ze  blijft met Dog Lovers Gold best veel gras eten. Ze is redelijk gevoelig op haar maag. Denk hierbij aan iets verkeerds eten of slootwater drinken eindigd in diaree. Ik wil eigenlijk niet meer uitgeven dan 50 euro voor een zak brokken.

honden page profiel AccaliaAccalia 3 doggies

honden foto van Accalia

Ik zou overstappen op een brok die gericht is op de hond met een gevoelig maag-darmstelsel. Krijgt ze op dit moment de krokante of de geperste brok van Dog Lovers Gold?

Je zou een heel ander type brok kunnen proberen (dat is dus afhankelijk van wat ze nu krijgt). Krijgt ze nu de DLG Original, dan zou je eens een geperste brok kunnen proberen (en vice versa). Ik heb goede ervaringen met Lupo Sensitiv bij voedselgevoelige honden. Voer je liever een geëxpandeerde brok dan kun je misschien eens kijken naar Pro Plan Optidigest, bijvoorbeeld deze, of Nutro Choice Sensitive

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Je zou eens kijken of veendrenkstof helpt.

Dan zou je gewoon de dlg kunnen blijven geven.

honden page profiel W & B W & B 3 doggies

honden foto van W & B

Mijn ene hond eet ook geregeld gras, wel alleen de verse sprieten  ongeacht wat ik voer. Sommige honden vinden dat gewoon lekker! 

 

Heeft je hond echt last als hij gras eet? 

honden page profiel CodyCody 3 doggies

honden foto van Cody

Hier hetzelfde....modder en planten uit de sloot eten en takjes. Geef al een brok voor gevoelige maag en darmen (RC) sinds 3 weken maar hij blijft snacken. Nu dus sinds 4 dg Soulmate Dog (compleet voedingssupplement) en de Prebioticum van Soulmate Nutrition aan het bijgeven.  Kijken of dat gaat werken. Als het wat uithaalt laat ik het je weten. De Veendrenkstof 3 wk gegeven maar dat kan beter niet samen met de prebioticum en het voedingssupplement. Zag ook nog geen resultaat mbt de veendrenkstof die hij ook sinds 3 wk kreeg dus deze keuze nu maar gemaakt.

Het kan ook nog gedragsmatig zijn...

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Mijn ene hond eet ook geregeld gras, wel alleen de verse sprieten  ongeacht wat ik voer. Sommige honden vinden dat gewoon lekker! 
 
Heeft je hond echt last als hij gras eet?  "

 

https://www.mcvoordieren.nl/waarom-eet-een-hond-gras

Ik geef mijn hondje 1 x daags een theelepel Sanofor Veendrenkstof. Hij vindt dit zo lekker, dat hij het van het lepeltje aflikt. Als ik de plastic pot openschroef, komt hij - zelfs als hij slaapt - snel naar mij toe.

Als ik dit vergeet te geven, eet mijn hond de volgende dag gras.

honden page profiel JessicaJessica

honden foto van Jessica

Ik heb de Simpsons Eend en aardappel gekocht.

honden page profiel JessicaJessica

honden foto van Jessica

Ik heb de Simpsons Eend en aardappel gekocht.

Volgende forumvraag: help
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^