Aandacht afdwingen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

"  Ja, maar die blijft echt niet lang liggen... Op de hondenschool dan weer wel. Ik heb nog eens bedacht en eigenlijk kan hij best wel alleen bezig zijn. Als mijn man bvb tv kijk en ik de was doe, of mijn man doet een boodschap en ik ben bezig in mijn winkel houdt ie zich ook alleen bezig, wel gaat ie graag in onze buurt liggen en als ik bvb vuilnis ga doen buiten komt ie mee enz, maar het gedrag doet zich eigenlijk alleen voor op de avond. Op een vrije dag kan ik gerust een boek lezen in de zetel zonder ie lastig is, enkel in de avond niet... Is het overprikkeling? Ik weet het niet. Het is wel zo dat ik ook veel aandacht vraag zoals bvb op een training enz.. maar hij is echt opdringerig "

 Omdat hij heel goed weet (door ondervinding) dat jullie op dergelijke momenten er niet op in gaan om hem aandacht te geven.

Hij weet wanneer het wel lukt en wanneer niet, (gewoonte van pup af aan door jullie aangeleerd?) wanneer jullie geneigd zijn om toe te geven en wanneer niet.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

"  Omdat hij heel goed weet (door ondervinding) dat jullie op dergelijke momenten er niet op in gaan om hem aandacht te geven.
Hij weet wanneer het wel lukt en wanneer niet, (gewoonte van pup af aan door jullie aangeleerd?) wanneer jullie geneigd zijn om toe te geven en wanneer niet. "

 Ja, wat je zegt, ik zal dat moeten kunnen doorbreken. 

Nu slaapt hij ook, het regent hier en waait hard, ik ruim op enz en hij slaapt gewoon maar vanavond zal dat weer zo zijn, maar t zal niet gaan want we moeten uit eten  in onze stad is vuurwerk verboden maar voor het zekerste zet ik de radio maar aan

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Onverwoestbare speelgoed?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^