Onverwoestbare speelgoed?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel melissamelissa

Voor onze slopert kruising amerikaanse bulldog zoek ik goed robuust speelgoed. Heb al vele tientallen euros uitgegeven aan speelgoed wat ze binnen 10 minuten gesloopt heeft????.

Tot nu toe heeft ze een zwarte kong bal extreme die ze nog niet stuk gekregen heeft dus ben op zoek naar zoiets. Ze vind een bal aan een hengsel geweldig maar de variant die ik had was ook binnen 10 minuten stuk. 

 

Wie heeft suggesties? 

 

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Zelf heb ik dat probleem niet; mijn hond is klein en speelt helaas niet met speelgoed.

Maar waar ik leuke filmpjes van gezien heb is het RUNNING EGG.

https://www.youtube.com/watch?v=SdeFUAyZYbE

 

https://www.youtube.com/watch?v=hF7uxGMzpvM

 

Misschien is dat iets voor je hond!

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Ik vind persoonlijk dat je een hond moet leren correct om te gaan met zijn speelgoed. Dan is al het speelgoed bijna onverwoestbaar. 

Ik corrigeer hier gewoon als er gesloopt wordt. Gaat ze door dan pak ik het af en krijgt ze het later pas weer. Ik gebruik dan het commando nee, of zachtjes. Had ze hier zo door.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

De grootste Nylabone, een kartband..

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe

honden foto van Doortje & Tibbe

Kong heeft nog vele andere vormen van speeltjes, daar zou je eens naar kunnen kijken! Ook de niet extreme lijn is goed stevig heb ik begrepen.

 

bv zoiets

http://m.zooplus.nl/shop/honden/spel_sport/kong/kong_ballen/402237

Dat is dan wel echt om samen mee te spelen 

honden page profiel AccaliaAccalia

honden foto van Accalia

Zogoflex! 

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Tsja. Ik zal wel weer een rare zijn, maar een grote sloper met een flinke bek zou ik onverwoestbaar kauw plezier geven.

Hardstikke gratis en gegarandeerd sloopbestendig: een oude autoband! En vind je dat in huis te groot( logisch): dan een buiten band van een scooter. 

En knagen maar!

honden page profiel CareanaCareana

honden foto van Careana

" Tsja. Ik zal wel weer een rare zijn, maar een grote sloper met een flinke bek zou ik onverwoestbaar kauw plezier geven.
Hardstikke gratis en gegarandeerd sloopbestendig: een oude autoband! En vind je dat in huis te groot( logisch): dan een buiten band van een scooter. 
En knagen maar! "

 Het verschil met een auto/scooterband en speeltjes van bijv. Kong of Martin Sellier is dat er in banden giftige stoffen zijn verwerkt om het rubber soepel en slijtvast te houden, te zorgen dat het kou, hitte en vocht kan verdragen en ook bevatten ze metaaldraad en kunstofvezels die desastreus kunnen zijn bij inslikken.

 

De speeltjes van Martin Sellier zijn bijvoorbeeld van natuurrubber dat dusdanig is bewerkt dat er geen giftige stoffen in zijn gebruikt en mocht je hond toch een stuk binnenkrijgen, valt het uiteen onder invloed van het maagzuur...

 

honden page profiel melissamelissa

Dank voor de reacties tot nu toe! Tja hond afleren om te slopen is wel een optie maar het is ook gewoon een stevige hond met forse kaken, die dus erg lomp speelt en het geweldig vindt om te kauwen dus wil haar ook in die behoefte voorzien. 

 

Vooral die producten van martin sellier zien er super uit, kost wel wat meer maar is dan wel hondproef. Denk dat ik daar eens wat van ga bestellen !

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

" Ik vind persoonlijk dat je een hond moet leren correct om te gaan met zijn speelgoed. Dan is al het speelgoed bijna onverwoestbaar. 
Ik corrigeer hier gewoon als er gesloopt wordt. Gaat ze door dan pak ik het af en krijgt ze het later pas weer. Ik gebruik dan het commando nee, of zachtjes. Had ze hier zo door. "

 Hier ook 

 

Had je laatste reactie nog niet gezien, uiteraard is dat ook erg belangrijk om in haar behoefte te voorzien. Wellicht is het een idee om daarnaast bovenstaande te proberen?

honden page profiel Vera en ZivaVera en Ziva

honden foto van Vera en Ziva

Een jolly egg is, mits in de juiste maat aangeschaft en nóóit gooien!, ook erg sterk. Er is moeilijk vat op te krijgen waardoor het aardig sloop-proof is.

 

Verder heb ik via-via aan een oud stuk militaire sleepkabel kunnen komen. De uiteinden dichtbranden en een paar knopen erin. Ziva sloopte al haar touw speeltjes maar deze is na een half jaar nog steeds heel. Het is gemaakt om niet te rafelen, gaat niet kapot van trekken. Ziva kauwt er niet op dus ik weet niet of het dat kan hebben.

honden page profiel PtjePtje

honden foto van Ptje

Kijk eens op www.bambamdogtoys.nl de nylcot bijtrollen zijn super stevig. Mijn staffords hangen er al bijna een half jaar in. Zeer tevreden

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

Geen autobanden nemen hoor, je kent het gras schandaal, dat word van autobanden gemaakt, in autobanden zitten zware metalen (zink, cadmium en lood) oplossingen om de banden zacht te houden, kankerverwekkende stoffen.

 

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Grote dikke flostouwen. Kunnen ze aan bijten en is niet erg als het een beetje stuk gaat. Raiko doet daar heel lang mee, de rest gaat ook stuk, behalve de kong en de rest spelen we dan enkel samen mee, balletjes enz.. maar zijn touw blijft altijd liggen en doet hij lang mee. Ik wissel het dan eens met een bal uit touw enz.. je hebt ook vele vormen van speeltjes uit touw

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

" Kong heeft nog vele andere vormen van speeltjes, daar zou je eens naar kunnen kijken! Ook de niet extreme lijn is goed stevig heb ik begrepen.
 
bv zoiets
http://m.zooplus.nl/shop/honden/spel_sport/kong/kong_ballen/402237
Dat is dan wel echt om samen mee te spelen  "

 Die krijgt Raiko ook stuk, ik vind enkel de klassieke kong stevig, die ballen en frisbee enz krijgt Raiko stuk

Volgende forumvraag: 2 katjes erbij
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^