Pup 7,5 week wil niet in de bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's

" Dan zou je een andere manier bedenken om z'n vrijheid en de hoeveelheid prikkels tijdelijk te beperken. Aanlijnen en aan de tafelpoot leggen ofzo. 
 
Maar wat een vreemde redenatie. Alsof vroeger alles beter was. Een bench is een hulpmiddel, niet meer niet minder. En hulpmiddelen ontwikkelen. In de tijd dat de bench niet bestond was het voor veel mensen normaal om je hond met z'n neus in z'n pies te duwen als hij binnen plaste. Of flinke te schreeuwen en een tik op de neus te geven als hij ergens aan knaagde. Slipkettingen etc etc. Vroeger was echt niet alles beter. 
 
Het misbruiken van hulpmiddelen is van alle tijden. Daar hoef je echt de bench niet de schuld van te geven. Het ligt aan de mens zelf, niet aan het hulpmiddel.  "

 Ik heb nergens gezegd dat er ook maar iets vroeger beter zou zijn,dat verzin jij nu erbij.Maar goed om weer op de bench terug te komen voor zogenaamde honden die hun rust niet zouden pakken....wat denk je dat er gebeurd als je duracell pup geen bench heeft om in getsopt te worden?Dat ie 24 uur rondjes blijft rennen?Iedere pup gaat na een bepaalde periode echt wel slapen,alleen vind het baasje meestal de pup te druk en is het misschien het baasje wat even wat rust wil pakken.Als jij je pup van welk ras dan ook, de aandacht en beweging geeft die ze nodig hebben dan gaan ze echt wel slapen en je kunt ook aanleren om in een mandje te gaan liggen daar heb je echt geen kooi voor nodig.Opvoeden begint op dag 1.

Anne (Gast)

Tuurlijk op een gegeven moment slaapt de hond heus wel. Maar dit wil niet zeggen dat het goed is dat een hondje pas gaat slapen na 24 uur inspanning geleverd te hebben. Volgens mij heeft niemand hier gezegd dat zij de pup in de bench doen om ZELF rust te krijgen, juist het tegenovergestelde. Dit zijn ook aannames van jou uit. 

 

Zoals hier eerder ook al aangegeven een baby leg je ook in bed voor de rust. Waarom bij een hyperactieve pup niet? 

 

Mijn hondje slaapt alleen in de bench. Zolang je er een plekje van maakt wat voor de hond prettig is, kan het echt geen kwaad. 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Nieuwe pup, enkele tips?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^