Seizoenentopic.. ...wat beleven onze maatjes in het seizoen DE ZOMER, in en rond het huis.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

"  
Heerlijk Ciska! Waar ben je geweest? 
 
Aanrader om zo tussen augustus en oktober naar oberstdorf te gaan. Zelf ga ik er altijd op wintersport, maar er kamperen en wandelen in de bergen is ook geweldig.  "

 De bergen daar wil ik ook echt een keer naar toe! Is wat verder rijden, dus voor weekendje niet te doen. Maar volgend voorjaar ofzo,lijkt me erg mooi !

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Vijf tot zeven dagen is zeker nodig als je de bergen in gaat. En dan nog heb je alles niet gezien .

Mijn vader wandelt er altijd met m'n peettante als iedereen heen skiën is. Ze hebben nu nog niet alle paden gehad. In de bergen wel zo'n beetje alles wat open is, maar er is daaromheen nog zoveel meer.

Ook ik wandel wel eens mee. Het is echt heerlijk! 

 

Het voorjaar zou ik mijden, de kans dat er fikse sneeuwbuien vallen is groot. Beter het najaar tussen augustus en oktober in, dan zit je aardig mooi.

Een camperplaats zit er midden in het dorp.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

" Jeetje 10 pagina's gemist in paar dagen...
 
Ik zag zaterdag middag dat er een paar mooie dagen aan kwamen en ik heb mijn spullen in de auto gedaan en ben met Moh paar (5) dagen naar Duitsland gegaan. 
 
Er echt even uit. 

 

  "

 Heerlijk Ciska!

honden page profiel Elianne & BaileyElianne & Bailey 3 doggies

honden foto van Elianne & Bailey

@Willemijn: Ik word ook altijd wakker gefloten door de vogeltjes en hoor ze de afgelopen dagen ook echt niet meer hoor. Zorgt er opeens voor dat ik op mijn vrije dag zonder wekker opeens 11 uur wakker kan worden ipv 8 uur.   

@Ciska: Lekker hoor even weg uit je vertrouwde omgeving en totale rust! Hoop dat je beetje bent bijgekomen van de afgelopen periode. 

Hier ben ik vandaag de keuken van plafond tot vloer aan het schoonmaken. En ben tussendoor even naar de kapper geweest, gezien ik nu nog alleen zit op mijn vrije dag. En we vanaf volgende week ein-de-lijk Bailey bij ons hebben. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Ligt dus niet aan mij, gekke gewaarwording....wakker wordend door de vogeltjes en nu door de krantenman, hahahaha.........

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

" Ligt dus niet aan mij, gekke gewaarwording....wakker wordend door de vogeltjes en nu door de krantenman, hahahaha......... "

 Nee hoor Willemijn, de jonkies zijn uitgevlogen en het territorium hoeft niet meer verdedigd te worden, dus zijn de vogels nu stil. Sommigen gaan in de rui voor de lange terugreis en gaan hun eigen plekkie dus niet verraden.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Hoop schrijvers weer...blijkt toch hier een wel heel gezellige bijeenkomst.........                 Ruby, pas op jezelf, werken moet, maar als je straks overwerkt ben door steeds te moeten overwerken ....hou het in de gaten...                   .   Ciska...jee wat een prachtige mooie fotoos, er heerlijk tussen uit, is het goed bevallen de ..slaapauto??  ..                        ..Patricia, kwart voor drie, keurig bezorgd....de man vroeg of hij even een flesje water mocht vullen.......ikke..NeE...   en haalde uit de koelkast een lekker flesje water voor hem...hij blij, ik ook blij, de dozen netjes naast de vriezer gezet....ogin kan weer eten...bams krijgt zaterdag vlees van haar sponsor....iedere maand gratis vlees voor bams... vanochtend nog gebeld voor hoeveel dagen ik nog had...zaterdag nieuwe vlees lading, wat boft die Bams toch, hahahahaha.......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"  Nee hoor Willemijn, de jonkies zijn uitgevlogen en het territorium hoeft niet meer verdedigd te worden, dus zijn de vogels nu stil. Sommigen gaan in de rui voor de lange terugreis en gaan hun eigen plekkie dus niet verraden. "

 Oooooo dus jou is het ook opgevallen......   smorgens even over vier begon het hier al, in het noorden is het eerder licht dan bij jullie, savonds ook eerder donker.......en opeens stilte, gekke gewaarwoording....vond het wel heel gezellig, maar ben ook blij dat ze niet meer zo vroeg fluiten....

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

"  Oooooo dus jou is het ook opgevallen......   smorgens even over vier begon het hier al, in het noorden is het eerder licht dan bij jullie, savonds ook eerder donker.......en opeens stilte, gekke gewaarwoording....vond het wel heel gezellig, maar ben ook blij dat ze niet meer zo vroeg fluiten.... "

 Ik mis ze. En ben bang dat we moeten wachten tot eind maart.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Hoop schrijvers weer...blijkt toch hier een wel heel gezellige bijeenkomst.........                 Ruby, pas op jezelf, werken moet, maar als je straks overwerkt ben door steeds te moeten overwerken ....hou het in de gaten...                   .   Ciska...jee wat een prachtige mooie fotoos, er heerlijk tussen uit, is het goed bevallen de ..slaapauto??  ..                        ..Patricia, kwart voor drie, keurig bezorgd....de man vroeg of hij even een flesje water mocht vullen.......ikke..NeE...   en haalde uit de koelkast een lekker flesje water voor hem...hij blij, ik ook blij, de dozen netjes naast de vriezer gezet....ogin kan weer eten...bams krijgt zaterdag vlees van haar sponser....iedere maand gratis vlees voor bams... vanochtend nog gebeld voor hoeveel dagen ik nog had...zaterdag nieuwe vlees lading, wat boft die Bams toch, hahahahaha....... "

 Toch redelijk optijd. Dar is fijn. Dan is het niet heel de middag wachten. En lief van jou om de man een nieuw koud flesje te geven. En waar haal jij die sponsor vandaan? Wil ik ook haha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

Had Bams.............gezwommen , daarna wat droog gelopen, en op muizen en mollen jacht, doen ze beiden....op een gegeven moment hoor ik een luide gil, ik kijk....en er komt er een hollend de weg over en gaat verder op de grond liggen, dacht dat het Ogin was...schrikdraad, dat moet omdat ze nat was een flinke tik geweest zijn....dacht nog, zo die kruipt niet meer onder de draden door.......   ......zie ik dat het Bams is....o wat erg....      om de zoveel tijd staan er schapen om het kort te houden...vanochtend pas gearriveerd..na een paar dagen gaan ze weer ergens anders heen....Ogin is er al eens onder door gekropen, stouterd, en ik heb de draden gewoon vastgehouden en haar gauw terug geroepen.....op de dag staat het meestal niet aan, wel snachts, tja het stond dus aan...morgen hopelijk over en er geen last meer van....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"  Ik mis ze. En ben bang dat we moeten wachten tot eind maart. "

 Ja ik ook, daarom dat het me al een weekje zo opgevallen was.

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

" Had Bams.............gezwommen , daarna wat droog gelopen, en op muizen en mollen jacht, doen ze beiden....op een gegeven moment hoor ik een luide gil, ik kijk....en er komt er een hollend de weg over en gaat verder op de grond liggen, dacht dat het Ogin was...schrikdraad, dat moet omdat ze nat was een flinke tik geweest zijn....dacht nog, zo die kruipt niet meer onder de draden door.......   ......zie ik dat het Bams is....o wat erg....      om de zoveel tijd staan er schapen om het kort te houden...vanochtend pas gearriveerd..na een paar dagen gaan ze weer ergens anders heen....Ogin is er al eens onder door gekropen, stouterd, en ik heb de draden gewoon vastgehouden en haar gauw terug geroepen.....op de dag staat het meestal niet aan, wel snachts, tja het stond dus aan...morgen hopelijk over en er geen last meer van.... "

 Tja, ze was nog goed nat hè. Maar goed dat ze een dikke vacht heeft, anders had ze er mee last van gehad.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"  

Toch redelijk optijd. Dar is fijn. Dan is het niet heel de middag wachten. En lief van jou om de man een nieuw koud flesje te geven. En waar haal jij die sponsor vandaan? Wil ik ook haha "

 Hahaha....die is stapelgek op Bams, Bams is ook een geweldige lieverd, deze man is een goede vriend en al heel oud, hij wilde iedere keer wat voor me meenemen, en iedere keer sloeg ik het af......tot....hij mij zei als je niet het merk aangeeft wat bams eet dan koop ik gewoon vlees en daar moet je het dan mee doen, tja.......heb ik uiteindelijk dus gedaan, en iedere maand krijg ik dan voor de hele maand vlees voor Bams.....en ik ben er heel blij mee.....en ik kom nimmer te kort voor Bams, altijd op tijd, hahaha...ja echt ben er heel blij mee, twee honden eten toch wel heel erg veel.....maar heb nu ook 10 kilo konijn extra van specimal gehad....zo komen we de zomer wel door, hahaha, 30 kilo besteld en tien kilo konijn erbij...super mooi vlees, spiervlees van het beest zelf, en bot en oorgaan, neem maar een paar soorten af...kalkoen-sardien-makreel, compleet, alleen kalkoen kompleet, konijn compleet en eend compleet....meer varianten geef ik ogin niet...2 x in de week pens van smuldier...

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _  Bams ¥ .

"  Tja, ze was nog goed nat hè. Maar goed dat ze een dikke vacht heeft, anders had ze er mee last van gehad. "

 Ja dat speelde zeker mee.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

"  Hahaha....die is stapelgek op Bams, Bams is ook een geweldige lieverd, deze man is een goede vriend en al heel oud, hij wilde iedere keer wat voor me meenemen, en iedere keer sloeg ik het af......tot....hij mij zei als je niet het merk aangeeft wat bams eet dan koop ik gewoon vlees en daar moet je het dan mee doen, tja.......heb ik uiteindelijk dus gedaan, en iedere maand krijg ik dan voor de hele maand vlees voor Bams.....en ik ben er heel blij mee.....en ik kom nimmer te kort voor Bams, altijd op tijd, hahaha...ja echt ben er heel blij mee, twee honden eten toch wel heel erg veel.....maar heb nu ook 10 kilo konijn extra van specimal gehad....zo komen we de zomer wel door, hahaha, 30 kilo besteld en tien kilo konijn erbij...super mooi vlees, spiervlees van het beest zelf, en bot en oorgaan, neem maar een paar soorten af...kalkoen-sardien-makreel, compleet, alleen kalkoen kompleet, konijn compleet en eend compleet....meer varianten geef ik ogin niet...2 x in de week pens van smuldier...
  "

 Echt heel lief van jou vriend. Je boft maar met zo'n goede vriend.

 

Nog wat foto's van vandaag. Hier daagt Shadow zelf wat naar de kassa bij Groenrijk,

 

 

Hier vanmiddag even in de beek verkoelen. Met de zon is het best warm.

 

En nu lekker aan de runderkopplaat

 

Net bij mijn vriendin geweest. Die gaat volgende week op vakantie. Even alles laten zien wat de hoeveelheid voer voor de honden en paarden en katten is. Die woonde eerst altijd in het dorp maar zijn dit jaar naar buitenaf verhuist dus is toch even anders. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ook weer bij gelezen!

Vandaag de laatste dag gewerkt, nu 2 dagen vrij 

Vanmiddag na het werk was ik nog met de 2 grote honden naar het bos geweest.

 

Willemijn, balen dat Bamse een schok heeft gekregen, de gil die ze dan geven, daar schrik je zelf echt van.

 

Ciska, heerlijk een paar dagen weg, hoor!

 

Freggle loopt weer als vanouds gelukkig!

Hij was nergens in getrapt of teveel gelopen samen met de grote honden.

Dat gebeurt ook niet, hij wandelt alleen kleine wandelingetjes.

Maar zijn rechter voorpootje is niet zo goed meer, soms heeft ie er een verkeerde beweging mee gemaakt en dan kan hij die een tijdje niet meer gebruiken.

 

Freni gaat morgen weg, niet vandaag.

Ik was zelf met de datum in de war.

Dus ze kon nog heerlijk vanmiddag naar het bos, samen met Black.

Ze zullen elkaar wel missen, ze zijn zo leuk samen!

Black is net een kloon van Freni, heel veel dingen in het gedrag lijken heel erg op elkaar.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Willemijn, dat is echt een fijne vriend, dat hij vlees voor Bamse koopt!

 

Shadow heeft een goede zelfbeheersing, dat ze ermee naar de kassa loopt, zonder het proberen open te scheuren!

 

Ruby, heb jij dan nu nog van de zomer vakantie?

Of spaar je alles op voor de lange reis?

Helaas gaat het bij mij net zo op het werk hoor.

Ik herken altijd alles wat je erover schrijft.

 

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

" Willemijn, dat is echt een fijne vriend, dat hij vlees voor Bamse koopt!
 
Shadow heeft een goede zelfbeheersing, dat ze ermee naar de kassa loopt, zonder het proberen open te scheuren!
 
Ruby, heb jij dan nu nog van de zomer vakantie?
Of spaar je alles op voor de lange reis?
Helaas gaat het bij mij net zo op het werk hoor.
Ik herken altijd alles wat je erover schrijft.
 
  "

 Shadow heeft een super beheersing. Zelfs de zak chips op de bank blijft liggen. De inloopkast die ik nog open had staan toen ik even weg was en daar ligt echt heel veel. Al me voorraad en ook veel lekkers van Shadow. De deur stond op een kier dus ze heeft er zelfs niet eens ingekeken.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 2 doggies

honden foto van White Shadow

" Ook weer bij gelezen!
Vandaag de laatste dag gewerkt, nu 2 dagen vrij 
Vanmiddag na het werk was ik nog met de 2 grote honden naar het bos geweest.
 
Willemijn, balen dat Bamse een schok heeft gekregen, de gil die ze dan geven, daar schrik je zelf echt van.
 
Ciska, heerlijk een paar dagen weg, hoor!
 
Freggle loopt weer als vanouds gelukkig!
Hij was nergens in getrapt of teveel gelopen samen met de grote honden.
Dat gebeurt ook niet, hij wandelt alleen kleine wandelingetjes.
Maar zijn rechter voorpootje is niet zo goed meer, soms heeft ie er een verkeerde beweging mee gemaakt en dan kan hij die een tijdje niet meer gebruiken.
 
Freni gaat morgen weg, niet vandaag.
Ik was zelf met de datum in de war.
Dus ze kon nog heerlijk vanmiddag naar het bos, samen met Black.
Ze zullen elkaar wel missen, ze zijn zo leuk samen!
Black is net een kloon van Freni, heel veel dingen in het gedrag lijken heel erg op elkaar. "

 Wat jammer dat ze gaat. Zou je zelf er niet 1 bij willen? Als je ziet hoe goed dat samen gaat.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Wauw weer veel interessante leesvoer hier. Te veel om op alles te antwoorden.

 

enkel arme Bamse met de schrikdraad. Zal wel indruk op haar gelaten denk ik.

 

hier een drukke dag. We moesten de voortuin doen dus Lenka aan de lange leiband, kon ze lopen maar niet op straat. Ze heeft genoten van de voorbijgangers en de aandacht die ze kreeg.

 

en whow hoe slim is. Ze heeft door dat wanneer ik haar kauwbeen geef dat ik soms verstop achter of in dingen die er normaal niet staan. Dus deze avond twee zaken die er de ochtend niet stonden en ze ging er gelijk heen, en ze had nog gelijk,ook. Ik moet een nieuwe strategie bedenken.

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

"  Shadow heeft een super beheersing. Zelfs de zak chips op de bank blijft liggen. De inloopkast die ik nog open had staan toen ik even weg was en daar ligt echt heel veel. Al me voorraad en ook veel lekkers van Shadow. De deur stond op een kier dus ze heeft er zelfs niet eens ingekeken. "

 Wel voor een lab is Lenka super braaf op dit gebied. Die heeft nog nooit, maar dan ook nog nooit, ook niet als pup, iets gestolen. 

 

Ik kan een lekker stuk vlees of vis hebben liggen waar ze aan kan en weggaan, ze komt er niet aan. 

 

Mijn tas, de jas van mijn man, haar snoepjes zitten in beide, die kunnen zonder gevaar ergens hangen waar ze dag en nacht bij kan, en neen ze blijft er af.

 

 

 

honden page profiel Malin & KimmiMalin & Kimmi 3 doggies

honden foto van Malin & Kimmi

43min

 2,45km 

En leuke foto's

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

"  Wel voor een lab is Lenka super braaf op dit gebied. Die heeft nog nooit, maar dan ook nog nooit, ook niet als pup, iets gestolen. 
 
Ik kan een lekker stuk vlees of vis hebben liggen waar ze aan kan en weggaan, ze komt er niet aan. 
 
Mijn tas, de jas van mijn man, haar snoepjes zitten in beide, die kunnen zonder gevaar ergens hangen waar ze dag en nacht bij kan, en neen ze blijft er af.
 
 
  "

 Nou, mijn vorige hond, Fleur, kon er wat van hoor! Ik liet een keer een bak bami van de chinees op tafel staan, vergeten om in de koelkast te zetten, de volgende dag: weg! leeg en zowel deksel als bak nog heel maar geheel leeg en schoon! Dag bami!

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

"  Wel voor een lab is Lenka super braaf op dit gebied. Die heeft nog nooit, maar dan ook nog nooit, ook niet als pup, iets gestolen. 
 
Ik kan een lekker stuk vlees of vis hebben liggen waar ze aan kan en weggaan, ze komt er niet aan. 
 
Mijn tas, de jas van mijn man, haar snoepjes zitten in beide, die kunnen zonder gevaar ergens hangen waar ze dag en nacht bij kan, en neen ze blijft er af.
 
 
  "

 Ook super knap voor een labje. Zeker omdat die toch erg op voedsel gericht zijn. Op de een of andere manier haalt ze wel mijn zakken leeg als ik mijn vest op bed leg. Maarja dat komt denk door mijn moeder die wel een Shadow in haar zakken laat zoeken als er nog 1 snoepje inzit. Maar vind dat ook niet erg als ze dat doet. Toch een soort van aangeleerd. Ook door mij trouwens bedenk ik net want als ik een oude vest heb doe ik die wel eens vol snoepjes en knopen en dan mag ze lekker bezig zijn.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Dat is heel netjes van Shadow, heb je haar zo goed opgevoed of is ze van nature zo beheerst?

 

Malin, leuke foto's weer!

 

Martin, dat met die bami, zo zou dat hier ook gaan 

 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

"  Ook super knap voor een labje. Zeker omdat die toch erg op voedsel gericht zijn. Op de een of andere manier haalt ze wel mijn zakken leeg als ik mijn vest op bed leg. Maarja dat komt denk door mijn moeder die wel een Shadow in haar zakken laat zoeken als er nog 1 snoepje inzit. Maar vind dat ook niet erg als ze dat doet. Toch een soort van aangeleerd. Ook door mij trouwens bedenk ik net want als ik een oude vest heb doe ik die wel eens vol snoepjes en knopen en dan mag ze lekker bezig zijn. "

 Lenka is wel iemand die nog al gerust in dingen, eigenlijk in alles. Dat lekker stuk vlees, vis dat daar ligt krijg ik wel iets van, dat weet ik.

 

lenka is een hond die heel veel, maar dan ook heel veel verbanden legt.

 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

"  Lenka is wel iemand die nog al gerust in dingen, eigenlijk in alles. Dat lekker stuk vlees, vis dat daar ligt krijg ik wel iets van, dat weet ik.
 
lenka is een hond die heel veel, maar dan ook heel veel verbanden legt.
  "

 Ja heel mooi is dat. Bij Shadow ook precies zoals jij het omschrijft. 

 

 

Sylvia het is eigenlijk als pup ooit aangeleerd dat het eten van de kat die altijd een vol bakje op de grond had staan dat ze daar niet aan mocht komen. Dat was van Simba. en dat was wel zo makkelijk en snel aangeleerd dat ze daar nooit enige interesse in heeft getoond. Tenzij Simba 1 brokje naarst het bakje liet liggen dan pakte ze wel dat ene brokje. Ik heb het bakje nooit hoeven weg halen ook niet wanneer ik weg was en ze een paar uur alleen thuis waren. En vanuit daar heeft ze zelf geleerd dat alles wat op de bank tafel aanrecht ligt niet voor haar is. Tenminste dat denk ik want ook dat heeft ze dus nooit uit zich zelf gedaan iets proberen te pakken.

honden page profiel Baasje van Spaiky†Baasje van Spaiky† 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky†

Foto-impressie dagje Zeeland. 

 

         

honden page profiel Martin en LizMartin en Liz 3 doggies

honden foto van Martin en Liz

" Foto-impressie dagje Zeeland. 
 
          "

 Spaiky heeft vaak zoiets van; vrouwtje, wat doe je nou?

pagina 48 van 60 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 4849 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Volgende forumvraag: maten van volwassen boerenfox
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^