Infuus behandeling tegen arthrose voor Bams.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ook hier gaan de duimen omhoog voor Bamse.  
Ik hoop dat de medicijnen werken en dat Bamse nog een lange tijd pijnvrij door het leven mag gaan. "

 Ze is verder gezond....en ik wil haar de laatste jaartjes pijnvrij hebben.

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Ik duim mee 

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  Nee er is niets te vinden op internet, de ostafit fabriek is een onderzoeks centrum, maar er wordt niets beschreven wat het precies is, het is nog in de testfase. "

 Maar jij moet toch een beetje weten wat het is en doet, is het een supplement of een regulier medicijn wat nu getest word?

 

Het lijkt mij dat je toch een beetje wil weten wat er dan in je hond gespoten word.

Ik ben gewoon hartstikke benieuwd wat het is en waarom het wat zou doen en of het een supplement is of niet.

Er loopt bij mij in de buurt ook een hond die soortgelijke klachten heeft, hij krijgt glucosamine en nog andere supplementen, dat helpt wel maar niet genoeg.

Ik weet dat ze er alles aan willen doen, de hond is nog maar 7 jaar, wie weet is het ook wat voor hun.

Ik ga dit topic natuurlijk heel erg volgen, want er zijn nog zoveel middelen die wat kunnen doen maar eerst officieel getest moeten worden, daarom vind ik het zeer interessant.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Yooop, donderdagochtend om 11 uur wordt Bams behandeld, het zal ongeveer drie kwartier duren, ik blijf bij Bams, en alle tijd en in alle rust zal ik nogmaals even alles doornemen over hoe en wat, heb met de orthopeed gesproken, en ik was zo blij dat er een optie zou zijn voor dr, dat ik tuurlijk luisterde maar dat het niet helemaal tot me door gedrongen is....    het gaat door de bloedbaan, en gaat zo naar de  gewrichten ...het is niet zo dat na een dag het middel al werkt, heeft zeker een week nodig, ik moet ook een dagboek bij houden over hoe het gaat.....  er is totaal geen enkele belasting voor Bams....   ik weet echt wat het is en wat het doet, maar voordat ik verkeerde dingen hier neerschrijft, kan ik beter donderdag nog eens van alles vragen en dan in alle rust....tijd genoeg dan.....het is ook niet zo makkelijk, alles staat in het engels beschreven.

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus 3 doggies

honden foto van Odette * Bacchus

Veel succes volgende week. Hopelijk slaat het snel aan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Maar jij moet toch een beetje weten wat het is en doet, 
 
Het lijkt mij dat je toch een beetje wil weten wat er dan in je hond gespoten word.

 Er wordt niet zomaar wat gedaan Yoop....er zijn meerderen orthopeden geweest die de fotoos van Bams beoordeelt hebben, dat is afgelopen  donderdag gebeurd, en ja er is me verteld wat het is en wat het gaat doen, ben wat voorzichtig met het neer schrijven , er wordt snel wat verkeerds geschreven, maar nogmaals als Bams daar stil ligt , ik ben erbij, vraag ik nog van alles......normaliter kan je alles opzoeken als je daar weg bent en weer thuis ben, helaas is dit nu niet zo.en ben je afhankelijk van de uitleg op het moment dat ze deze optie voor je hebben.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  Er wordt niet zomaar wat gedaan Yoop....er zijn meerderen orthopeden geweest die de fotoos van Bams beoordeelt hebben, dat is afgelopen  donderdag gebeurd, en ja er is me verteld wat het is en wat het gaat doen, ben wat voorzichtig met het neer schrijven , er wordt snel wat verkeerds geschreven, maar nogmaals als Bams daar stil ligt , ik ben erbij, vraag ik nog van alles......normaliter kan je alles opzoeken als je daar weg bent en weer thuis ben, helaas is dit nu niet zo.en ben je afhankelijk van de uitleg op het moment dat ze deze optie voor je hebben. "

 Ik bedoel het ook helemaal niet als kritiek mocht het zo over komen, ik ben juist blij als er nieuwe ontdekkingen gedaan worden en dan wil ik graag alles weten.

 

Ik begrijp heus wel dat jij niet zomaar wat in je hond laat spuiten door de eerste de beste.

Ik had alleen gehoopt dat je iestje meer kon vertellen erover.

Het is puur dat ik er graag alles van wil weten, dat soort testen maken me blij juist.

Ze weten nog lang niet alles, dus vernieuwing vind ik zeer interessant.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik moet me niet verdedigen natuurlijk maar...ik heb een verbrijzeld bekken gehad, vele weten dat hier, nu heb ik iedere ochtend een injectie daarvoor, specialist heeft me precies uitgelegd wat het is en hoe het werkt, ik ga naar huis en.....heb op internet het kunnen opzoeken wat het doet, en niet dat ik niet goed luisterd maar je bent blij dat er iets is wat helpt....zo ook met het middel wat Bams krijgt, dit middel is niet op internet beschikbaar...geen belasting voor dr, dat was voor mij het voornaamste en ook dat ze zeer goede resultaten hebben dat ze straks pijnvrij is.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

" Ik moet me niet verdedigen natuurlijk maar...ik heb een verbrijzeld bekken gehad, vele weten dat hier, nu heb ik iedere ochtend een injectie daarvoor, specialist heeft me precies uitgelegd wat het is en hoe het werkt, ik ga naar huis en.....heb op internet het kunnen opzoeken wat het doet, en niet dat ik niet goed luisterd maar je bent blij dat er iets is wat helpt....zo ook met het middel wat Bams krijgt, dit middel is niet op internet beschikbaar...geen belasting voor dr, dat was voor mij het voornaamste en ook dat ze zeer goede resultaten hebben dat ze straks pijnvrij is. "

 Nee het was geen aanval, je hoeft je zeker niet te verdedigen, zo jammer dat internet dan die indruk kan geven.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

Faro heeft artrose in zijn rug, stel je voor dat het voor hem ook zou werken, daarom vraag ik je de kous van je neus af. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ik bedoel het ook helemaal niet als kritiek mocht het zo over komen, ik ben juist blij als er nieuwe ontdekkingen gedaan worden en dan wil ik graag alles weten.
 
Ik begrijp heus wel dat jij niet zomaar wat in je hond laat spuiten door de eerste de beste.
Ik had alleen gehoopt dat je iestje meer kon vertellen erover.
Het is puur dat ik er graag alles van wil weten, dat soort testen maken me blij juist.
Ze weten nog lang niet alles, dus vernieuwing vind ik zeer interessant. "

 Misschien loop ik wat er op vooruit,  maar als dit middel niet werkt is er nog een middel wat ook al veel belovend is, dat wordt via injecties gegeven in het aangetaste deel, ook dat middel is in de testfase....de orthopeed heeft dit ook al met me besproken......als eerste wilde ik deze optie, maar dat is nog niet volop in de testfase....    over twee jaar zal dat middel getest worden op mensen..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik ga overal achter aan, we hebben dit met elkaar besproken en de orthopeed is er achteraan gegaan en dit kreeg ik via de mail als antwoord..                          Beste (naam weggelaten van mij ) Dit zou in de toekomst mogelijk een mooie behandeling voor artrose klachten kunnen zijn, de hamvraag hier is in welke onderzoeksfase ze zitten. Het kan zo zijn dat op dit moment de (naam weggelaten) bijvoorbeeld alleen nog op muizen getest wordt (of schapen/geiten/varkens), maar niet op gezelschapsdieren. Maar het zou t.z.t. een vraag waard kunnen zijn richting de Universiteitskliniek of zij meewerken met patiënten aan dit onderzoek. Zeker interessant! Met vriendelijke groet, G.van den Hul.    Ik heb zelf navraag gedaan, over twee jaar hopen ze het op mensen te testen...voor die tijd dat Bams misschien het middel ook kan krijgen maar we gaan eerst een donderdag voor het infuus.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Nee het was geen aanval, je hoeft je zeker niet te verdedigen, zo jammer dat internet dan die indruk kan geven. "

 Ik weet wel hoe jij in elkaar zit, ....   maar ik vind het zelf nog te vroeg om iedereen blij te maken , eerst wil ik afwachten wat het voor Bams doet.....en echt ik laat het weten, het is echt zo als het werkt heb je na een week resultaat, dat duurt ongeveer een week of drie en dan zakt het middel wat af om daarna weer een grote boost te geven en dat het dan maanden kan duren voor de pijnklachten weer terug zijn...en dan wordt Bams weer behandeld.....      wordt het middel ondertussen geregristreerd dan gaan ze ook nog met placeboos werken...ik hoop niet dat voor mijn bams is, de orthopeden hebben daar niets over te zeggen, geen willekeur, maar dat zit dus ook nog in de testfase, nu donderdag krijgt bams het middel...geen placebo.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Faro heeft artrose in zijn rug, stel je voor dat het voor hem ook zou werken, daarom vraag ik je de kous van je neus af.  "

 Ik zou zeker als ik jou zou zijn eens een afspraak met Roden maken en daar eens gaan praten, wie weet kunnen ze jouw hond daar ook helpen, maar...de hond moet in alles in goede gezondheid verkeren,  bloed wordt afgenomen, nierwaarders moeten uitmuntend zijn en de leverwaarders, is dat niet zo, beginnen ze er niet aan...goede conditie hebben......enz...ze kijken naar het algehele gezondsheids plaatje, en echt niet omdat Bams al wat ouder is, dat doen ze bij iedere hond , beslist wordt in een team.

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

Heb je al eens gedacht aan het gebruik van CBD olie voor Bamse? Daar hebben zowel mensen als dieren baat bij, niet alleen bij gewrichtsklachten maar bij nog veel meer aandoeningen en/of ziektes.
Je kunt het bovendien ook gebruiken náást (eventuele) reguliere medicijnen.

Zie ook: https://www.cbdolie.nl/ervaringen/artrose-hond/

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heb je al eens gedacht aan het gebruik van CBD olie voor Bamse? Daar hebben zowel mensen als dieren baat bij, niet alleen bij gewrichtsklachten maar bij nog veel meer aandoeningen en/of ziektes.
Je kunt het bovendien ook gebruiken náást (eventuele) reguliere medicijnen.

Zie ook: https://www.cbdolie.nl/ervaringen/artrose-hond/ "

 Ik weet wat dat is, is al eens gebruikt voor de tremoren voor bams, hielp niets, zelfs pure cannebis werkte bij bams ook niet.....vaak is bot op bot pijn geen optie voor pijnstillende middelen.    Regulerende pijnstilling, zelfs tramadol maakte niets uit.... we gaan voor deze optie, en ik hoop echt dat het zal werken.....het is niet zo dat er niets geprobeerd is...

honden page profiel Marianne v. B.Marianne v. B. 3 doggies

honden foto van Marianne v. B.

Wat ontzettend jammer dat de CBD olie niet werkte voor Bamse, en zelfs de THC-houdende olie niet.
Ik hoop dat de behandelingen die nu worden gestart wel iets voor haar gaan doen!

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

succes Willemijn

 

waar laat je het doen?

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

ik ga natuurlijk duimen voor bamse

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat ontzettend jammer dat de CBD olie niet werkte voor Bamse, en zelfs de THC-houdende olie niet.
Ik hoop dat de behandelingen die nu worden gestart wel iets voor haar gaan doen! "

 Geen van beiden.....THC liep ze te waggelen, en te zwalken, ze heeft een groot en zwaar lichaam, was geen optie voor dr....het werd gebruikt voor haar tremoren, het hielp niet...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" succes Willemijn
 
waar laat je het doen? "

 Diergeneeskundig Centrum Hopmans Drenthe.....   we waren er bekend, ieder jaar laat ik daar een hart onderzoek doen, nee Bams heeft niets aan haar hart, maar ze wordt toch ouder, ook haar baarmoeder wordt na de loopsheid bekeken of alles okee is, , dan kwam er een hartchirurg uit Duitsland..we konden ook naar utrecht, faculteit diergeneeskunde, terug naar de orthopeed dr meij, maar voor mij ruim vijf uur en nog wat rijden, en deze behandeling wordt ook in Roden gedaan....   en dat is nog geen 40 minuten rijden....okee heen en terug 80 minuten, maar een mooie veilige rechte weg.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik wil ze beiden meenemen naar de blauwe stad, nu is het zo als er niet gezwommen wordt wandeld Bams een grote ronde mee, en gaat daarna de auto in, dan ga ik nog met Ogin een ronde maken, ik wil dat ze beiden meegaan......het wordt warm en dan is het niet verantwoord om Bams achter te laten in de auto, ook al heb ik een open dak.       

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

........ze zijn erg op elkaar gesteld, en tuurlijk doe ik aparte dingen met ze, maar wat is niet leuker om met twee te gaan wandelen.....en hoe erg is het dan voor Bams om achter gelaten te worden...

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita 3 doggies

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

Ik hoop dat het gaat helpen! 

Zou heel fijn zijn als Bamse dan na enige tijd weer pijnvrij kan lopen! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik hou jullie echt op de hoogte, niet alleen dat het hopelijk Bams zal helpen maar ook voor anderen honden, het is betaalbaar.

honden page profiel NullNull 3 doggies

honden foto van Null

Ik ga voor Bamse duimen! Hoop zo dat het aanslaat..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik ga voor Bamse duimen! Hoop zo dat het aanslaat.. "

 Ik heb er zelfs slapeloze nachten van....iedereen waarvan zijn/haar hond wat mankeert maakt zich zorgen, en dat is hier al een hele poos....nu opeens een behandeling die misschien resultaat heeft.....    als bams jonger was geweest had ik haar open laten maken en een nieuw stootkussen tussen de botgedeeltes waar de meniscus behoort te zitten, deze optie is een risico, er zitten implantaten, infectie gevaar bij het openen ......en het is een landurige operatie, een narcose.....dan is hier voor gaan een betere optie......

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Ik volg even! Heel veel succes Willemijn.

honden page profiel yooopyooop 3 doggies

honden foto van yooop

"  Ik zou zeker als ik jou zou zijn eens een afspraak met Roden maken en daar eens gaan praten, wie weet kunnen ze jouw hond daar ook helpen, maar...de hond moet in alles in goede gezondheid verkeren,  bloed wordt afgenomen, nierwaarders moeten uitmuntend zijn en de leverwaarders, is dat niet zo, beginnen ze er niet aan...goede conditie hebben......enz...ze kijken naar het algehele gezondsheids plaatje, en echt niet omdat Bams al wat ouder is, dat doen ze bij iedere hond , beslist wordt in een team. "

 Ja, waar zitten ze eigenlijk met die behandelingen, Oh roden, geen idee,

Faro is wel heel gevoelig voor medicijnen, tot nu toe helpt het hem om glucosamine, vitamine d , omega 3  en curkuma te geven, hij heeft geen pijnstillers.

Ik zou er dan eerst meer van willen weten voordat ik daar aan zou beginnen, Faro moet binnenkort weer eens een goeie check krijgen, maar dan moet ik zelf wel mee kunnen.

Maar ik hou je in de gaten!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ja, waar zitten ze eigenlijk met die behandelingen, Oh roden, geen idee,
Faro is wel heel gevoelig voor medicijnen, tot nu toe helpt het hem om glucosamine, vitamine d , omega 3  en curkuma te geven, hij heeft geen pijnstillers.
Ik zou er dan eerst meer van willen weten voordat ik daar aan zou beginnen, Faro moet binnenkort weer eens een goeie check krijgen, maar dan moet ik zelf wel mee kunnen.
Maar ik hou je in de gaten!! "

 Ze leggen alles netjes uit....en hou mij maar in de gaten...

pagina 2 van 28 123 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Volgende forumvraag: epileptische aanval
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^