Een pupje aanschaffen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Dag iedereen,  Ik wil graag mijn verhaal doen over pup die wij gekocht hebben. Als eerste wil ik al zeggen dat je helemaal niet in "containers" terecht komt maar in een huis waar ze een plaats hebben gemaakt voor de pups waar het ten zeerste proper is en het ontvangst was ook zeer vriendelijk. De mama was ook aanwezig en deze mochten we ook zien. Onze pup was nog te jong en ze moesten zeker weten of de hond voldoende at dus hielden ze haar nog 2 weekjes bij hun wat mensen dus al niet zouden doen moesten ze enkel uit zijn op het geld. Toen we haar gingen halen hebben we ook van alles meegekregen en de pup was het al direct gewoon bij ons. We hebben ze Mell genoemd en we zouden ze nu echt niet meer kunnen missen!  Ik heb echt geen spijt dat we deze pup hier gekocht hebben en het is voor de  mensen die hier een hond willen kopen een aanrader! ik ben net zoals jullie ook heel hard tegen broodfokkerij maar volgens mijn weten is dit er geen en de negatieve commentaren zijn ook niet nodig!  Voor de rest wens ik jullie allemaal nog veel succes! 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Waar heb je een pup gekocht dan,  dat je er zo'n topic over maakt? 

Bij iemand die als brxodfokker bekend staat of zo?

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Waar heb je hem dan gekocht?

Als het al iemand was die bekend stond als een br00dfokker zou ik in eerete instantie al niet eens langs gaan voor een pup.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

om welke fokker gaat het dan?

 

Of een pup in een huiskamer opgroeit zegt nog niets over de manier van fokken van de fokker?

honden page profiel davendaven

honden foto van daven

Rare post en waarom doe je dan zo geheimzinnig waar je de pup vandaan hebt

Je praat althans wel alsof je de pup van een broodfokker hebt en komt bagatelliserend  over

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Anoniem,

 

Volgens jouw weten is het geen broodfokker, waar je de pup hebt gekocht. Dat klinkt niet overtuigend. Ben benieuwd hoe anderen daar over denken.

 

Je kan met een dergelijk openingsbericht toch niet verwachten, dat hier enthousiast op wordt gereageerd. We weten helemaal niet of je pup uit een verantwoorde fokkerij komt. Ouders door daarvoor aangewezen specialisten getest op erfelijke aandoeningen?

 

Hoezo de mama mocht je ook zien? Kreeg je eerst de pup te zien en daarna de mama? De pup was nog te klein, toen je deze voor het eerst zag. Twee weken later haalde je de pup op. Weet je zeker dat het dezelfde pup was?

 

Als jij deze fokker een aanrader vindt; daar kan niemand wat mee. Je geeft nl. geen details over de fokker.

honden page profiel RenateRenate

Broodfokker zelf of familie van?

Volgende forumvraag: Bully XL als gezinshond.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^